DELEN

Karen Bishop, 8 april 2010

Welkom!

De kosmische tsunami lichtgolf stortte zich de laatste dagen met nog een andere aflevering over ons, en dat kon op verschillende manieren worden gevoeld, afhankelijk van hoe ieder van ons in elkaar zit is en hoe we de energie aanvaarden en ermee omgaan.

De aardbeving voor de kust van Chili die zich op 17 februari voordeed, was krachtig genoeg om letterlijk de as van de aarde te verschuiven. Dit creëerde veel beweging op de planeet omdat alles heen en weer gegooid werd, zo een enorme variatie van energieën in onze ruimtes duwend. Sommige van deze energieën waren van ons verleden, en anderen van de toekomst, omdat alle treden van de vibrationele hiërarchie geraakt werden en samengedrukt werden (en zelfs enkele energieën van andere dimensies!), ook al was het maar voor een korte tijdsperiode.

Nadat deze verschuiving genoeg tijd had gekregen om te bereiken wat de bedoeling was dat het bereiken zou, namelijk de aarde meer volledig afgestemd te krijgen met haar nieuwe ruimte in de kosmos, werd de volgende golf van aarde bewegingen teweeggebracht. (De aardbeving van Haïti was feitelijk de eerste in een lange reeks van aarde bewegingen die nog zouden komen, en het doel was om de hart energie aan te wakkeren, hetgeen de overheersende energie is van onze nieuwe en hogere vibrerende dimensie.)

Denk eraan, de energie van de nieuwe aarde komt vanuit de grond af deze keer, ook als de kosmische tsunami werkelijk komt vanuit de kosmos om dit proces te ondersteunen, dus de voor de deur staande aardeveranderingen zijn een belangrijk deel van het scheppingsproces van de nieuwe aarde.

Deze aarde veranderingen zijn de nieuwe basis aan het creëren zodat het licht van ons nieuwe verblijf in de kosmos meer volledig kan integreren. Zo vestigen we ons met een meer nieuwe basis, terwijl tegelijkertijd, dit meer van de nieuwe lichtgolf aanzet tot komen, veel meer van de hart energie met zich meebrengend en een hoger vibrerende lucht om in te ademen.

Met de nieuwe aardepositie nu meer volledig op zijn plek, ervoer Baja California als volgende een stevige aardbeving op 4 april. Direct daarna op 6 april, ervoer Indonesië een aardbeving met een kracht van 7.7. Vanaf 4 april en daaropvolgend zijn er talloze aardbevingen in grote getale geregistreerd over de wereld. Op dezelfde tijd begon er een nieuwe lichtgolf aan te komen op de planeet, terwijl deze aarde bewegingen over de wereld begonnen hun plaats te bepalen ten einde dit licht te ontvangen.

Terwijl de nieuwe lichtgolf de atmosfeer van de aarde raakt, wordt het onmiddellijk verandert in een soort van feeënstof zodat het gemakkelijk kan worden opgenomen en zodat het meer geleidelijk komt. Met al deze activiteit die zich voordoet zijn velen van ons veel en verschillende symptomen aan het ervaren. Zoals altijd, is het het best om een professioneel geneeskundige te raadplegen omdat niet elk symptoom kan worden toegeschreven aan het ascensieproces.

Dus wat zijn enkele symptomen die we kunnen voelen gedurende deze tijden van enorme energiebewegingen?

• Moeilijkheden met ademen of long pijnen ten gevolge van de komst van het “feeënstof”
• Hart pijn, hartkloppingen, pijn op de borst, en pijn in de bovenrug vanwege de hart opening energieën.
• Het gevoel hebben van een brok in de keel, van het openen van het hart.
• Been pijn en voet pijn van de aardebewegingen en het nieuwe aarden.
• Globale lichaamspijnen, hoofdpijn, blaas of nierpijn, en spierpijnen van het ontgiften ten einde afgestemd te raken met de nieuwe energieën.
• Gevoel hebben alsof je hyperventileert omdat de hoger vibrerende energieën onze systemen raken.
• Plotselinge angst en benauwdheid.
• Voor sommigen neerslachtigheid en weinig energie, voor anderen verhoogde energie.
• Het gevoel hebben er niet “bij” te zijn, alsof er niets past of vertrouwd is, en het gevoel hebben zenuwachtig te zijn en uitgeput, bijna alsof er zich een trauma heeft voorgedaan.
• Heel emotioneel worden en over alles huilen….wanneer er liefde en aandacht wordt ervaren, en wanneer het er niet is wanneer het er wel zou moeten zijn (weer de hart energie).
• Slapeloosheid en stress, zelfs als er geen stress aanwezig is in ons leven op het moment.

Wanneer we enorme bewegingen met de energie ervaren en met het nieuwe plaatsen, duiken de donkere en dichtere energieën bijna altijd hoe dan ook op, omdat ze op hun weg naar buiten zijn en verwijderd zijn. Zo kunnen we overeenkomstige gevoelens hebben, dwz duisternis, depressie, angst, en benauwdheid terwijl deze donkere energieën gedurende korte tijd ons heen zijn.

Wanneer we eraan kunnen denken dat deze gevoelens er slechts tijdelijk zijn, en het resultaat zijn van iets behoorlijk verbazend en werkelijk heilig dat zich voordoet, kan het soms het proces een beetje makkelijker te verteren maken. Wanneer we gericht blijven op positieve en vrolijke dingen, en in het gezelschap blijven van liefhebbende, zorgzame individuen, dan zullen het deze dingen zijn die   worden vergroot, wanneer deze nieuwe energieën komen en de dingen versnellen. Voor gevoelige individuen, kunnen deze energiebewegingen de dingen wakker schudden. Voor mij persoonlijk heb ik het nodig om Rescue Remedy te gebruiken gedurende deze tijden!

Wanneer de energieën zo heftig zijn kunnen we ook bijna onmiddellijk creëren. Dus nogmaals, waar we ons mee bezig houden in onze gedachten zal bijna onmiddellijk voor ons komen, wat we aan het zijn zijn, zal zeer snel komen, en wat we aan het voelen zijn zal zich vergroten. Het kan dan enorm helpen wanneer we bewust zijn over wie we zijn en wat we geloven, omdat het soms als een sneltrein voor ons zal komen.

Al met al, brengen deze aarde bewegingen ons meer volledig in onze nieuwe en rechtmatige ruimtes. We komen dichter en dichter bij het zijn in het heel nieuwe spoor. Tot aan nu, zijn vele van onze projecten nog steeds in het midden van de stroom terwijl de energieën voortgaan met in start-stop golven komen, zodoende kunnen we slechts delen van dingen creëren. Zo lijken onze projecten nooit af te komen! We stemmen ons af en creëren dan een beetje meer. We creëren precies dat wat we nodig hebben ter ondersteuning, in deze kleine en nieuwe vermeerderingen.

Gezien het feit dat het licht nu vaste voet begint te krijgen als de nieuwe en rechtmatige bewaarder van de planeet, zal wat rechtmatig van ons is naar ons terugkeren. Op de hogere niveaus betekent dit onze kracht en plaats hier, tezamen met de nieuwe aarde positie. Er zijn ook vele verscheidene niveaus. Mijn dochter ontving enkele kledingstukken die ze vele jaren geleden had geruild met een andere moeder, en het was de oorspronkelijke kleding van haar eerstgeborene zoon. Nu kan ze het overdoen aan haar laatste kinderen om te dragen, zodat zij de kleiding kunnen dragen van hun oudere broer. Ze was tot tranen geroerd toen ze de tweeling in de kleding van hun broer zag, omdat ze dacht dat deze kleding voorgoed verdwenen was.

Terwijl deze enorme opschuddingen doorgaan, en terwijl we doorgaan met het afstemmen met onze heel nieuwe ruimte in de kosmos en op de planeet, kunnen we ontdekken dat de tijd eindelijk gekomen is voor het licht om deze heel nieuwe aarde volledig te belichamen. De komst van het licht en de beweging die het creëert, of waar we ons onbewust voor aan het voorbereiden zijn geweest door onszelf te hebben neergezet in de afgelopen paar weken, is zeer dichtbij.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen

Dit artikel is vertaald door Lieza Geuzinge van www.her-innering.nl

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.com

1 REACTIE

 1. •Moeilijkheden met ademen of long pijnen
  •Hart pijn, hartkloppingen, pijn op de borst, en pijn in de bovenrug vanwege de hart opening energieën.
  •Been pijn en voet pijn van de aardebewegingen en het nieuwe aarden.
  •Globale lichaamspijnen, hoofdpijn, blaas of nierpijn, en spierpijnen van het ontgiften ten einde afgestemd te raken met de nieuwe energieën.
  •Slapeloosheid en stress, zelfs als er geen stress aanwezig is in ons leven op het moment.
  •Het gevoel hebben er niet “bij” te zijn, alsof er niets past of vertrouwd is, en het gevoel hebben uitgeput te zijn, bijna alsof er zich een trauma heeft voorgedaan.

  andere mensen ook nog zo’n last van bovenstaande symptomen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in