Karen Bishop, 12 februari 2010

Welkom!

Hoewel er kortgeleden een WINGS bericht is geplaatst zijn er vermeldenswaardige gebeurtenissen aan de horizon, en op voorhand de redenen op hoger niveau weten zal hopelijk dienen om de stress en verwarring die het kan veroorzaken te verzachten

De aardbeving van Haïti startte met een duw de verrijzing van de nieuwe werkelijkheid door onze harten te openen en de mensen weer samen te brengen. Het brak letterlijk de nieuwe aarde open en bereidde het voor op zijn heel nieuwe begin.

In de zeer nabije tijden die komen gaan, zullen we aanvullende natuurrampen ervaren, en deze zullen zich niet voordoen in derde wereld landen. Hoewel de gebieden waar deze rampen zich voor zullen doen zeer waarschijnlijk al bekend zijn voor velen, zie ik, persoonlijk, niet de noodzaak over dit aspect verslag te doen. We zijn altijd precies waar we moeten zijn, op elk bepaald moment. Op onze zielenniveaus, worden we altijd, echt altijd, gestuurd naar onze perfecte plaatsen en ruimtes. Zo zullen sommigen van ons blijven in deze gebieden waar deze rampen zich voordoen, omdat onze aarde engelen rol zeer nodig zal zijn. Anderen kunnen beter dienen door van deze gebieden verwijderd te worden, allemaal volgens wie en wat we allemaal hier gekomen zijn te doen.

Bovendien, doe ik zelden vooruit verslag van deze dingen, omdat ik voel dat er altijd ruimte is voor een ander scenario. We weten nooit echt hoe en of alle dingen werkelijk feitelijk zullen gebeuren. Verslag doen van deze gebeurtenissen creëert gewoonlijk angst, en momenteel hebben we al genoeg onzekerheid. Bovendien, zouden we een onnodige situatie kunnen creëren eenvoudigweg omdat we ons erop richten, en het zou helemaal niet nodig hoeven te zijn. Wanneer we de ascensie stap voor stap nemen, en ons richten op elke stap die we ervaren in het moment, dan zijn we altijd precies daar waar we moeten zijn.

Momenteel zijn we precies bovenop de volgende aankomende aarde verandering. Waarom hebben we aardeveranderingen en kunnen deze worden afgeweerd? Hoewel ze zeker onplezierig en behoorlijk dramatisch zijn, zijn ze nu desalniettemin noodzakelijk.

De aarde wordt voorbereid voor een heel nieuwe start. Bepaalde geografische gebieden worden zodoende schoon gemaakt en gereinigd, zo dat de palette voor de nieuwe aarde klaar zal zijn. Terwijl we nu aan ons aan het uitbreiden zijn, en terwijl het licht het “over begint te nemen”, wordt er een nieuw bed opgemaakt. Hier is geen veroordeling. Bepaalde gebieden zijn geen doelwit, omdat zij zo laag vibreren dat zij een snelle make-over nodig hebben. Wat zich hier voordoet, is dat er bepaalde gebieden op de planeet zullen zijn die de licht centra zullen zijn, en deze gebieden worden voorbereid voor hun nieuwe rollen.

Wanneer er een dramatische schoonmaak en verplaatsing met de energieën plaatsvindt, vibreert het gebied dat wordt gereinigd altijd veel hoger na de schoonmaak en verschuiving gebeurt. Haïti, bijvoorbeeld, zal binnenkort worden herkend als een heilige plaats. En sommige geografische gebieden zullen ook op een behoorlijk dramatische wijze opnieuw gerangschikt worden.

Dit is allemaal deel van het proces van het scheppen van de nieuwe wereld. We beginnen helemaal opnieuw vanaf het begin, en dus, moet de nieuwe wereld en nieuw bed hebben om in te liggen.

Sommigen zijn kortgeleden verplaatst naar nieuwe energetische ruimtes ten einde krachtig te worden verwijderd van deze voor de deur staande veranderingen die zich voor zullen doen op het fysieke niveau van onze nieuwe werkelijkheid. Gevoelens van een tijdje “afgezonderd”   zijn, of verwijderd worden, of plotseling voelen dat men nu in een nieuwe en zeer kalme, ontspannen ruimte is, of zelfs dat we eindelijk ergens geland zijn waar het goed voelt, beschermd, en echt, zijn sommige symptomen van deze ervaring. Enige maanden geleden, waren velen van ons “afgezonderd” terwijl een nieuwe hiërarchie op zijn plek werd gezet. Dit deed zich voor omstreeks de tijd van de scheiding van de werelden. Het was nodig dat we verwijderd werden terwijl iets nieuws neergezet werd, voordat we ons erheen konden verplaatsen.

Dit nieuwe “afzonderen” is vergelijkbaar, maar deze keer vanwege andere redenen. We worden verwijderd terwijl de nieuwe geografische aarde wordt voorbereid. Deze gevoelens van verwijderd worden zijn het meest merkbaar voor diegenen die verblijven in de gebieden die geraakt zullen worden, aangezien zij dichter bij hen zijn, en zodoende hun impact veel meer zullen voelen. We worden verwijderd tijdens deze periodes, zodat we geen trauma of weerkaatsingen zullen ervaren door deze dramatische veranderingen.

Ja, deze tijden zijn werkelijk dramatisch en stressvol. Maar als we ons kunnen herinneren dat we dit zeer lange tijd geleden gepland hebben, en beseffen dat deze dingen worden geregisseerd en neer worden gezet op een perfecte en goddelijke manier, kunnen we, hopelijk, in ruimtes van vrede, liefde en rust blijven terwijl al deze veranderingen gebeuren.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen


Dit artikel is vertaald door Lieza Geuzinge van www.her-innering.nl

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in