DELEN

Karen Bishop, 31 januari 2010

Welkom!

Er is veel veranderd sinds het laatste WINGS bericht omdat we vooruitgang hebben geboekt.

Zelfs al lijken de dingen beangstigend, ongemakkelijk, en op zijn hoogst, lijkt alsof de wereld zich aan het ontwarren is, kan ik je ervan verzekeren dat de dingen precies op koers zijn, terwijl het goddelijke plan zich verder ontvouwt.

We zijn aan het “her-zetten” en “opnieuw bepalen”….weer helemaal overnieuw aan het beginnen, terwijl we de enorme her-structurering beginnen van een heel nieuwe Planeet Aarde. Op deze manier, moet het oude vervallen, en vallen doet het.

Als menselijke wezens, zijn velen van ons in feite een microkosmos van de aarde. Zodoende zal het, wat er ook gebeurd met haar, voor ons voelen alsof het binnen ons ook gebeurd. Gedurende de laatste tijd, kunnen we voelen alsof we, zelf, aan het ontwarren zijn en uit elkaar vallen, maar we zijn eenvoudigweg een spiegel voor onze prachtige planeet, omdat we zoveel van haar in onszelf belichamen.

De aarde is nu bezig zich opnieuw af te stemmen op de hogere sferen, of op nieuwe en hogere vibrerende manieren van leven en zijn. Een deel van de nieuwe manieren van zijn heeft betrekking op het samen komen in eenheid. Zodoende draait de fase die vrij recentelijk begon, om het uit elkaar trekken van de energieën terwijl ze beginnen te her-groeperen. Als een enorme cel deling, verlaten we sommige individuen en gebieden terwijl we ons verbinden met onze echte en rechtmatige gebieden. We zijn nu aan het beginnen, en zullen doorgaan met dit proces, van samen komen in gelijkgestemde groepen, terwijl we kleine groepjes individuen vormen die met elkaar resoneren, en die mettertijd zullen beginnen met elkaar te creëren en elkaar ook zullen ondersteunen in het bekrachtigen van zichzelf.

Dit is de manier waarop het was bedoeld. Wat zich nu voordoet is dat het proces werkelijk begint te worden wat het zou moeten zijn. De dingen vallen weg, terwijl dit proces velen van ons zal aanmoedigen ons te verenigen, de oude werkelijkheid van het individu ver achter ons latend. Dit zal allemaal heel natuurlijk gebeuren voor ons, maar we moeten ook bereid zijn om erin te springen en nieuwe stappen te zetten. Al vele jaren schrijf ik over dit proces, en het wordt ook beschreven in mijn eerste boek, Remembering Your Soul Purpose (Je je zielendoel herinneren). Ik zeg je dat dit, als een voorbeeld dat deze tijd voorbestemd was om te komen. Er is niets fout hier. Dit is een heel opwindende tijd!

Toen Barak Obama werd gekozen als president van de VS, was zijn zielenplan om de dingen zoveel mogelijk ongeschonden te houden, zodat de her-structurering niet een enorme hoeveelheid trauma voor de planeet zou veroorzaken. De zielendruk van de VS is te dienen als een vibratie die weerkaatst en die de rest van de aardbol beroerd tijdens het ontwaken (en vaak niet op de leukste manier). Barak Obama had een verantwoordelijkheid op zielsniveau om de dingen zo rustig als mogelijk te houden terwijl deze veranderingen plaats vonden. Dus ongeacht hoe vreemd het leek met betrekking tot wat hij aan het doen was, op de hogere niveaus, volgde hij zijn plan.

Zoals we weten, hield het grotere plan (en hij was een deel hiervan) geen stand zoals werd verwacht. Zodoende, de scheiding van de werelden. Dus nu, met de schepping van Aarde Twee, komen de heel nieuwe structuren aan bod, aangezien dit het gedeelte is van hoe Aarde Twee zich zal moeten ontvouwen en zal worden gecreëerd. Zo, zal 2010 werkelijk het jaar van de manifestaties zijn, creativiteit en zelfexpressie, omdat we zullen worden belichaamd met al deze dingen terwijl we samen komen om de nieuwe wereld te creëren.

Aarde veranderingen en natuur rampen zullen zich ook voordoen, en deze verschuivingen op de aarde zullen ook dienen om ons in eenheid samen te brengen. De aardbeving op Haïti heeft dit doel al gediend en heeft het prachtig gedaan. Er zijn geen woorden voor de liefde een eerbied die toekomt aan de zielen die hebben ingestemd deel te nemen aan dit proces.

Vrijwel dagelijks nu, ontvangen we enorme hoeveelheden energie, die binnenkomt via onze kruinchakras. Deze energie helpt om deze nieuwe en hogere manieren van leven en zijn te steunen. Deze energie is een enorme hulp om de ruimte vast te houden terwijl de planeet zich afstemt, tezamen met al haar inwoners.

Deze energieën blijven komen in stop-ga momenten. Op deze manier kunnen we ons de ene dag geweldig en prachtig voelen, en de volgende dag vreselijk terneergeslagen. Het contrast tussen de energie van de nieuwe werkelijkheid en de enorme verlaging, tijdelijke stilte, of afwezigheid van elke energie is behoorlijk extreem. Kortgeleden was ik betrokken bij een groot print project. De pagina’s werden een tijd geprint, en toen stopte het plotseling. Meerdere keren moest ik mijn printer resetten, en dan begon hij weer te printen. Ik kan een dvd of satelliet televisie aan het kijken zijn, en dan plotseling gebeurt er hetzelfde. Het verhaal stopt midden in de uitzending, in een bevroren beeld, en dan plotseling begint het weer opnieuw. Dit zijn allemaal aanwijzingen voor het feit dat de energieën werkelijk aan het komen zijn, ook al is het beetje bij beetje, terwijl we ze langzaam maar zeker aan het integreren zijn.

We kunnen ons de ene dag heel verbonden en helder voelen, en dan de volgende dag weer compleet verloren. We kunnen ons onze stappen herinneren en ons in volledige zekerheid met ze verbinden, om dan de volgende dag weer van de planeet te vallen. We kunnen ontdekken dat het bijna onmogelijk is om ons te herinneren wat we “gewend waren” te kennen als een wezen van hoger niveau. Dit zijn aanwijzingen ervoor dat de energie van de nieuwe werkelijkheid beetje bij beetje aan het komen is. Denk eraan, we zijn opnieuw aan het beginnen. Maar wat zich meer recent voordoet is dat de punten zich meer stevig aan het verbinden zijn. De dagen van grote hoogten en verbindingen zijn langer aan het worden en worden talrijker. De dalen worden korter en nemen af.

We kunnen op een morgen wakker worden en de dingen kunnen opeens anders aanvoelen ( maandag de 25e was zo’n dag). We waren ergens nieuw aangekomen die dag, omdat voldoende van de nieuwe energieën verenigd waren. Dit creëerde een nieuw vak of nieuwe ruimte voor ons om naar binnen te wandelen. Op andere dagen, zoals vandaag (zondag de 31e), komen hogere energieën binnen en onze harten kunnen op hol slaan. Er hebben zich zo veel van de punten van hogere energieën in ons verbonden, dat we nu in een nieuwe ruimte zijn die de nieuwe energieën veel makkelijker kan ondersteunen. Tegelijkertijd, kunnen we, de laatste tijd, behoefte hebben gehad aan veel slapen, of kunnen we ongewoon moe zijn geweest. We integreren ons nu zeer snel, terwijl we de nieuwe ruimtes en nieuwe delen van onze heel nieuwe realiteit creëren.

Onze scheppende vermogens zijn nu diepgaand. Dit is waarom het richten op, en visualiseren wat we werkelijk wensen zo enorm belangrijk is, aangezien het helpt om ons positief te houden, evenals dat het dient om de nieuwe werkelijkheid op alle manieren vorm te geven en ook op zijn plaats te houden.

Het zal de komende tijd draaien om onze nieuwe verbindingen. Niet alleen zullen deze verbindingen dienen om de nieuwe wereld te creëren, maar het zal ook dienen om ons te ondersteunen, de energieën hoog en in balans te houden via de verbinding van onze eigen persoonlijke energieën, net als dat het ons de emotionele ondersteuning zal geven die we nodig hebben in de komende tijden.

In het verleden kwamen we samen via websites en soortgelijke zaken, maar de nieuwe verbindingen zullen anders zijn en we zullen ons verenigen met onze zielenteams en diegene met wie we het meest resoneren. Ik heb me, nu en in verleden tijden, nooit aangesloten bij websites of groepen buiten mijn eigen website om, aangezien ik altijd in mijn eigen achtertuin ben gebleven ten einde de energieën zo puur, helder en oorspronkelijk te houden als mogelijk, en heel eerlijk, weet ik zeer weinig van wat er gebeurt buiten mijn eigen website ( en nee, ik heb geen Face Book groep).

Ik wil deze gelegenheid graag gebruiken om een intens dankjewel te zeggen tegen al die gene van jullie die de WINGS en Wat gebeurt er op Planeet Aarde? berichten hebben geplaatst op jullie websites, en bij jullie groepen, wie en waar jullie ook zijn, in eerlijkheid en in afstemming met de universele copyrights opmerkingen onderaan deze pagina. Jullie toegewijde hulp aan de planeet, terwijl we ons allemaal met elkaar verbinden, tezamen met het toevoegen van je eigen speciale energieën aan je inspanningen, hebben zo velen geholpen in de uitdagende eerste fase van het ascensie proces. Dank jullie heel hartelijk voor ook mij ondersteunen. Ook al ken ik de meesten van jullie niet persoonlijk, ik kan jullie niet voldoende bedanken. Dus alsjeblieft, sta me toe jullie nu te bedanken.

Een nieuwe toegevoegde Verrijzende Aarde Engelen (Emerging Earth Angels) rol in de komende tijden, zal ons samen brengen via “zielen vieringen” samenkomsten in fysieke vorm, tezamen met het uitwisselen, en ondersteunen van de nieuwe structuur en het netwerk, en zal ons meer volledig verbinden met onze ware en authentieke Zelf. Ik verheug me er enorm op, als ook op jullie vele nieuwe aanbiedingen.

Dus terwijl de punten zich meer en meer beginnen te verbinden zullen we beginnen een nieuwe andere zekerheid te voelen, omdat dat de zekerheid van de heel nieuwe werkelijkheid zal zijn. Ik verheug me erop jullie daar te zien……..

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen


Dit artikel is vertaald door Lieza Geuzinge van www.her-innering.nl

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in