Karen Bishop, 8 januari 2010

Welkom!

De prachtige energie is eindelijk gekomen, ook al is het heel langzaam aan het gaan. Als een hemelse tonic komt het onze lichamen binnen, een cel per keer, heel langzaam aan vult het ons op en verrijkt het ons met onze heel nieuwe en magische Planeet Aarde.

Met onze nieuwe Moeder Aarde nu in een zeer nieuwe hoger vibrerende ruimte, bevinden we ons in het proces van een worden met haar, en ook met onze nieuwe ruimte in de kosmos, en heel zeker, met onze werkelijke en authentieke Zelf. Dit stap-voor-stap proces is een belangrijk deel om de heel nieuwe grond onder onze voeten te creëren, omdat we niet voorwaarts kunnen gaan of de Nieuwe Werkelijkheid beginnen, totdat we eerst enkele zeer belangrijke stappen voltooien.

Dus zo is het terugtrekken uit onze oude ascensie rollen, en heel belangrijk, uit de ruimtes waar velen van ons naar terug zijn gegaan teneinde de planetaire vibratie te verhogen als een allerlaatste poging, op zichzelf een proces geweest. Ook al kunnen we fysiek uit deze ruimtes zijn, we moeten ons desalniettemin nog steeds energetisch eruit terugtrekken. Dit is niet hetzelfde als de energieën binnen in ons omvormen en loslaten. Dit is heel anders omdat we “terug” zijn gegaan naar enkele donkere energieën waar we sinds lange tijd niet geweest zijn, en nu moeten we ons hier energetisch uit “terug trekken”, aangezien delen ervan zich nog steeds in ons bewustzijn bevinden. Dit kan vermoeidheid veroorzaken, maar als groep zijn we nu bijna klaar. Sommigen zijn al enige tijd klaar, anderen zijn dichtbij het compleet zijn.

Het aardingsproces dat we nu ervaren is het scheppen van de nieuwe ruimte die we nu aan het belichamen zijn of voorbereiden zijn te belichamen. Sommige symptomen van het aarden kunnen worden gevoeld als een gevoel van beneden en laag zijn of beter gezegd niet zweven in de hogere sferen zoals velen van ons normaal gesproken doen. Maar het aarden is fantastisch, omdat als we er eenmaal mee klaar zijn, we poorten zullen openen om ons heen die openingen zullen creëren naar de hogere sferen, of hogere wezens, om naar ons te komen. De hemel zal nu hier zijn, dus zullen we niet het verlangen hebben om ergens anders naar te gaan “daar boven”.

We kunnen ook ontdekken dat we nieuwe verlangens hebben om fysiek te worden. Lopen, fitnessen, trainen, en bodybuilding, of eenvoudigweg echt een heleboel bewegen kan nu aan de orde zijn. Bovendien kunnen we weer beginnen wat gewicht toe te nemen, omdat we onbewust een dichtere vorm willen hebben die ons “hier beneden” houdt, als een anker. Over het algemeen zullen we nu veel meer energie hebben dan in het verleden, en we kunnen we ook deel willen zijn van de fysieke wereld.

Onze basis kan ook beginnen vorm aan te nemen. De dingen in ons leven kunnen een herstructurering ervaren ten einde ons nu in elke vorm te passen, of tenminste, de nieuwe inspanningen ondersteunen en de nieuwe “wij” die nu aan het verrijzen is. Het terugtrekken deed zich voor zodat we “terug konden keren” naar ons echte en authentieke Zelf. Daarom, kunnen we een tijd ervaren waarin we ons eenvoudig niet willen verbinden met iemand, omdat we vrij en schoon moeten zijn ten einde ons echte Zelf te ervaren, en ons verankeren in die energie, voordat we ons beginnen te verbinden met anderen. Tegelijkertijd kan in de aanwezigheid van vele anderen zijn als een enorme irritatie voelen, alsof we vliegen aan het meppen zijn, of op zijn best ons ongewoonlijk irritant maken.

We zijn nu in een heel Nieuwe Wereld. We hebben de oude wereld energetisch verlaten in september 2009, en terwijl de weken voortgaan, de gehele planeet verdeelde zich   en ging ergens anders heen ten einde opnieuw te beginnen. “Maar de dingen zien er voor mij nog steeds hetzelfde uit!” kun je denken. We moesten ergens beginnen. We konden niet met niets beginnen, omdat de ruimte van het niets zeer ongemakkelijk kan zijn voor velen, zoals velen van ons wel weten. Zodoende hielden we dus de “illusie” van de oude werkelijkheid in onze bewuste gedachten. Wat we ons herinneren en wat we in onze gedachten houden, is wat we zullen zien. Dit is hoe energie werkt. Fundamenteel zijn we juist nu in een soort van nieuw werkelijkheid jasje. Een soort van kopie van de Oude Wereld terwijl we de Nieuwe Wereld beginnen te creëren. Niets kan bestaan totdat we denken dat we het zien. Ik heb hier veel over geschreven in mijn eerste boeken, en het is heel fijn om weer opnieuw eindelijk terug te zijn   in die energetische ruimte als planeet. En wanneer we de Oude Wereld in onze gedachten houden, zal het niet alleen voortgaan te bestaan, maar zal het zichzelf voortdurend creëren waar het is.

Dus wat er aan het gebeuren is, is dat we de Oude Wereld hier levend houden, terwijl we beginnen aan het scheppingsproces van de Nieuwe Wereld. Het is behoorlijk verbazingwekkend om te zien hoe dit proces zich zal ontvouwen. Eerst beginnen we te creëren in onszelf. We herstellen onszelf naar onze echte en authentieke Zelf, of liever, wie we werden toen we geboren waren in onze fysieke vorm van dit keer. De eerste fase van het ascensie proces wikkelde zoveel dichtheid als mogelijk af in ons, zodat onze echte en authentieke Zelf, of wat ik over het algemeen zeg onze “goudklompen” dat is wat overbleef. Maar toch zullen we ontdekken dat we nog steeds aspecten van onszelf blootleggen die uit balans zijn met de Nieuwe Wereld. Het lijkt erop dat het nooit eindigt….nooit!

Maar het wordt beter, omdat we nu, dat we in een nieuwe vibrerende werkelijkheid zijn, we zeer natuurlijk in balans zullen komen. Ik ben dit de laatste tijd vaak aan het ervaren. Al die drukkende energie in November en December heeft veel in mijn bewustzijn gebracht over waar ik persoonlijk niet “in orde” was, en waar ik werkelijk moest groeien en uitbreiden. Deze tijd was voor velen emotioneel pijnlijk. Deze ervaring van het bewust worden van onze dichtheid, of de lagere vibrerende aspecten van onszelf, doet zich meestal voor wanneer er dichtheid om ons heen aanwezig is die elke sluimerende lager vibrerende energieën in ons kan her-activeren, of wanneer er veel drukkende energie bezig is.

Maar wat zich nu voordoet is dat deze disbalansen zich op een mooie en magische wijze aan het corrigeren zijn, terwijl deze nieuwe en langzaam bewegende energieën ons beginnen op te vullen. Geen opzettelijke heling en genezing is dan echt nodig. Ik heb dit nog nooit echt zien gebeuren (alleen wanneer tweelingzielen samenkomen) en dit is behoorlijk mooi om te ervaren. We zijn eenvoudigweg   goede en beter aan het passen in de Nieuwe Wereld, en deze energieën van de Nieuwe Wereld maken dat dit gebeurt. Met hoger vibrerende energieën nu om ons heen, zal alles dat achtergebleven is in ons dat lager vibreert en voorheen aan het sluimeren was in de eerste ascensie fase, niet langer worden geactiveerd. Het is een zeer dankbaar en goddelijk prachtig proces, en persoonlijk, bevalt me   dit veel beter!

Dus nu terug naar hoe de dingen momenteel ervoor staan om zich te ontwikkelen:   We zullen ons “verder uitbreiden” met onze nieuwe energie. Eerst zullen we onze ware en authentieke Zelf worden, en dan bewegen we van daaruit verder. Wanneer deze hoger vibrerende energieën binnen in ons zich beginnen op te bouwen vanuit zichzelf, zullen ze natuurlijk “naar buiten duwen” en meer ruimte innemen terwijl ze meer ranken zullen toevoegen die verbonden zijn met onze ware en authentieke Zelf. En wanneer ze dit langzaam en zeker doen, zal een Nieuwe Werkelijkheid en Nieuwe Wereld worden gecreëerd…..een die de illusie van de Oude Wereld zal vervangen die we nog steeds levend houden in onze gedachten. Het is een prachtig stromend en goddelijk gracieus proces. En een die was ontworpen om de nieuwe realiteit met gemak en comfort te creëren!

Natuurlijk kunnen we dit snel doen als we ervoor kiezen, maar het kan sommigen van ons een beetje raar doen voelen, en al deze dimensionale veranderingen en openingen doen ons überhaupt al raar genoeg voelen. Maar uiteindelijk is de keuze een individuele. Ik ben eindelijk mijn laatste dingen aan het uitpakken en werkelijk één aan het worden met mijn nieuwe huis. Kortgeleden kocht ik een groot huis, omdat ik altijd een droom heb gehad, en ook werd geleid dat de tijd eindelijk gekomen was, om een plaats te hebben die gevuld zou worden met vele mensen en dat op zichzelf al een nieuwe werkelijkheid zou zijn. Ik ben de laatste tijd werkelijk in beslag genomen door dit idee van mijn huis, en met dit, groeit het echt terwijl ik doorga met uitpakken en navraag doe bij aannemers over de benodigde veranderingen in de toekomst.

Laatst werd ik wakker en rook een heerlijk klaargemaakt ontbijt (ik ben zo betrokken geraakt bij mijn droom dat het zelfs via geur vorm kreeg!) en direct en onbedoeld sprong ik in een toekomstige werkelijkheid waar alles hier volkomen anders was, zoals het zal zijn in de tijden die komen gaan. Ik voelde het met al mijn zintuigen en het was heel echt, aangezien het aan het gebeuren was Hier en NU. Het was zeer duidelijk dat ik in een heel andere ruimte en werkelijkheid was. Ik was in de toekomst gesprongen omdat ik er zo zeer betrokken bij was. Nogmaals, wat in onze gedachten is zal ons heel natuurlijk daar neerzetten. Ik heb al sinds enige tijd geen dimensionale sprongen meer gemaakt, in ieder geval niet sinds de laatste twee jaar, tja, je weet wat er voor zo velen van ons aan het gebeuren was met het teruggaan in de duisternis! Voor mij was het teveel te snel, en een ook een beetje gek makend. Ik hou ervan om heel natuurlijk naar de dingen te groeien, stap-voor-stap, omdat op deze manier, ik altijd, op elke manier afgestemd met de dingen.

Wat er gebeurt , wanneer we nieuwe werkelijkheden creëren, is dat wanneer genoeg van ons dezelfde droom delen, het de norm voor het geheel wordt. Op deze manier, nadat we werkelijk verankert zijn in onszelf, wie we zijn en wat we willen dat de Nieuwe Wereld eruit zal zien, zullen we dan ons beginnen te verbinden met anderen die dingen gemeenschappelijk hebben met ons. Wanneer de dingen voortgaan, zullen we dan nieuwe werkelijkheden beginnen te creëren terwijl we samenkomen om nieuwe netwerken te vormen en gedeelde fundamenten.

Onze scheppende vermogens zijn nu immens. Ik kan je niet zeggen hoe vaak ik een gedachte heb gehad of een voorbijkomende wens en dan was het er. Afstemmen en leren hoe de energieën te gebruiken voor optimale, gerichte,   en geschikte creatie zal een belangrijk thema worden de komende tijd. En de kunst beheersen van in en uit de werkelijkheden springen zal interessant worden, op zijn minst totdat we het onder de knie hebben. (ik ben met een hoop van dit nu aan het experimenteren, eenvoudig omdat het zich heel natuurlijk voor me lijkt voor te doen en allemaal vanzelf, maar er zullen er zijn die veel betere gidsen en meesters zijn in deze nieuwe manier van creëren dan ik zal zijn!)

Dimensionaal springen en telepathie zijn voor mij echt met plezier aan het terugkomen de laatste tijd, maar ik ben hier mijn hele leven al gevoelig voor. Waar dit op duidt voor mij is dat we aan het terugkeren zijn naar onze ware en authentieke Zelf, na zoveel tijd met de eerste fase van het ascensie proces. Wat heel nieuw is, is de snelheid van het creëren. Dit is heel opwindend geweest en interessant om aan deel te nemen. Deze ervaring van zo snel creëren doet zich nu voor omdat we ons in de hogere sferen ons bevinden, en wat een plezier kan dit werkelijk zijn!

Wanneer we vooruit gaan in deze heel nieuwe werkelijkheid, zullen we mettertijd tenslotte ontdekken dat geld creëren die meer nodig zal zijn, omdat we er volledig zonder kunnen creëren. Wanneer het geheel het uiteindelijk vastpakt en zich op zijn gemak voelt bij deze manier van zijn, zal het de nieuwe werkelijkheid worden. En zoals altijd, is het helemaal aan ons hoe we samen zullen komen om te creëren, en wat we samen zullen creëren. Er zullen, zoals altijd, koplopers zijn die de baan breken en ons de weg zullen wijzen, en in het begin, zullen onze creaties waarschijnlijk individueel zijn om bekend te raken met deze nieuwe en opwindende manieren.

Exact nu, was er voor sommigen een “teruggaan” nodig om vooruitgaan mogelijk te maken. Deze zielen sprongen inderdaad over de Nieuwe Planeet Aarde, maar voordat ze in staat zijn direct in hun nieuwe rollen te gaan als de scheppers van onze nieuwe planeet, moesten ze eerst enkele zielescripten voltooien, maar nu moeten ze enkel een beetje inhalen. Op deze manier, kan het erop lijken dat ze “teruggegaan” zijn naar de oude werkelijkheid, maar wat ze feitelijk aan het doen zijn, is de ervaring hebben die ze zouden hebben in de Oude Wereld, aangezien het hun eigen energie in balans zal brengen een en een aanvulling in henzelf zal creëren. Ze hebben deze ervaring in de “Oude Wereld jas”, niet in de Oude Wereld die ze achter gelaten hebben. Deze zielen besloten dat ze een deel wilden zijn van de Nieuwe Wereld, dus op deze manier, doen ze wat nodig is om henzelf klaar te maken voor de afstemming. Het verschil tussen deze zielen en de zielen die niet overstaken, is dat deze zielen zeer welwillend en heel erg klaar zijn om nu de benodigde aanpassingen en veranderingen binnenin henzelf te maken. Dit zal nu erg snel gebeuren voor deze zielen vanwege de omringende energieën waarin ze zich nu bevinden.

De aarde werd geschapen als een plek om te ervaren en te creëren….of liever onze creaties ervaren. Dus op deze manier, hebben de zielen hierboven genoemd simpelweg de ervaringen met al hun zintuigen terwijl ze in een fysieke vorm zijn. Ze konden, misschien, dit proces enkel energetisch voltooien, maar de fysieke ervaring hebben is ontworpen om veel meer plezier te hebben en het maakt alles ook veel echter.

Terwijl ik in North Carolina was met mijn familie gedurende de vakantie, brachten we tijd door met enkele Wii spellen. Ik moet zeggen, dat ik nog nooit zoveel plezier heb gehad! Ik had geen idee wat de Wii was, en toen mijn dochter me uitlegde dat we honkbal konden spelen via een televisie scherm, dacht ik “maar dat is een virtuele werkelijkheid die kan bestaan in onze gedachten! Wat is er met onze fysieke vorm? Wat is er mis met hier op aarde zijn? “. Ze corrigeerde me snel door me uit te leggen dat de spellen op een scherm waren met spelers, maar elke persoon die het spel speelde, moest letterlijk met de knuppel slaan, een bowlingbal gooien, of zelfs een tennisbal raken met een instrument die ze in hun handen hielden terwijl de actie zich liet zien op het scherm. Dus zo waren onze fysieke vormen er zeer bij betrokken. Het was een fantastisch spel om te spelen terwijl het sneeuwde buiten. Nog steeds geen volledige fysieke ervaring hebbend, maar eentje voor de helft, desalniettemin.

Uiteindelijk zullen we in staat zijn eenvoudig in de vorm te creëren wat we om ons heen verlangen, en zo de daaraan gekoppelde verlangde ervaring hebben. Voor mij, toen ik mezelf ontdekte in een andere werkelijkheid in mijn huis, gebeurde het te snel, en het scheen even volledig uit mijn controle, aangezien ik het niet verwachtte en het me verraste, dit is wat de eerste fase van het ascensieproces voor velen van ons deed. We waren aan het creëren, of liever navigeren op onze zielen niveaus, en aangezien er niet een groot overwicht is aan mensen die nog niet helemaal intens verbonden zijn met henzelf op zielsniveaus, werd deze tijd zeer verwarrend en creëerde een schijnbaar krachteloos scenario.

Dit is waarom het zeer belangrijk is dat we leren en groeien, en de energie beheersen wanneer we klaar zijn, en wanneer we daadwerkelijk afgestemd zijn bij onze nieuwe stap in onze evolutionaire uitbreiding.

Dus wat is momenteel goed voor ons? De 15e januari. Een centrale dag, wanneer we ervoor kiezen de energieën te gebruiken die deze dag ons zal geven.

Op 15 januari zal Mercurius weer voorwaarts lopen, we zullen een zonsverduistering ervaren, en er zal een nieuwe maan zijn….allemaal op dezelfde dag! Voorwaarts gaan in onze nieuwe richting zal sterk ondersteund worden door de liefhebbende energieën van deze hemellichamen. Wat een hulp zullen we krijgen. De dingen gaan werkelijk voorwaarts, terwijl we koers zetten naar een heel nieuwe werkelijkheid.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen


Dit artikel is vertaald door Lieza Geuzinge van www.her-innering.nl

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in