Karen Bishop , 10 februari 2010

Welkom!

Het op en neer, heen en weer patroon van de energieën duurt voort, terwijl we doorgaan met het beetje bij beetje creëren van de nieuwe werkelijkheid. Nu zijn we energie aan het creëren en verplaatsen op zeer diepe niveaus, omdat we grote vooruitgang hebben geboekt die ons in staat stelt om nieuwe fases te beginnen met het neer zetten van de heel nieuwe werkelijkheid.

Vorige week donderdag, 4 februari, hadden we nog een andere verschuiving, en ofschoon deze verschuivingen zeer onplezierig voelen wanneer ze zich voordoen, creëren ze desalniettemin hun oorspronkelijke bedoelingen….het doel is om ons te verplaatsen in onze heel nieuwe ruimte, en dan afstemmen met die nieuwe ruimte en de manier van zijn en leven.

Wanneer deze nieuwe blauwdrukken arriveren, voelen ze in het begin altijd prachtig, maar dan moeten we ons op ze afstemmen ten einde ze vorm te geven en ze “vast te zetten”. Dus ook al kan het soms voelen alsof er niets aan het gebeuren is, boeken we werkelijk vooruitgang, terwijl deze energieën aan het trekken en duwen zijn ook al is het op bepaald vreemde en oncomfortabele manieren.

We zijn de “naar buiten duwende” fase begonnen die ik heb beschreven in de vorige WINGS berichten. We zijn verankerd en gegrond in de aarde en omdat we precies op schema aan het vooruitgaan zijn, zijn we nu deze nieuwe en hoger vibrerende energieën en patronen eruit aan het duwen ten einde de overgebleven illusie van de oude werkelijkheid voorbij te streven.

Het naar buiten duwen en uitbreiden van onze nieuwe en authentieke zelf, en onze visioenen van een nieuwe en andere werkelijkheid, kunnen soms tegenstrijdig voelen. We kunnen een strakheid, een woede, een frustratie en een verstikking voelen terwijl we trachten door de oude energieën te breken met onze zeer nieuwe en hoger vibrerende energieën.

Nu de grote “ontkiemende” fase bijna voorbij is (ja, we gaan nog steeds door onze knieën en doen een winterslaap met deze ups en downs gedurende de “down” fase), is onze nieuwe ontluikende zelf aan het doorbreken door de aarde en reikt uit naar de zon.

Geraakt worden door de oude energieën, en er contact mee maken, kan werkelijk heel onplezierig voelen, maar we moeten met volledige zekerheid beseffen, dat we werkelijk, zonder uitzondering hen zullen voorbijstreven (het klinkt als een soort van vervelende strijd….glimlach). Ik heb kortgeleden ervaringen tijdens belangrijke situaties met dit scenario gehad, resulterend in wat ik enkel kan beschrijven als een waarachtig wonder. Wat ons wordt verteld is: “het licht is nu de ware en rechtmatige bewaarder van de nieuwe aarde, en zodoende, zal de aarde worden gegeven aan het licht op elke rechtmatige manier. Dit is ons nieuwe thuis…onze hemel op aarde…en het is nu daadwerkelijk in de maak.”

Vasthouden aan wie we zijn en vasthouden aan wat we weten is een hoger vibrerende manier van leven en zijn, en kan enorm helpen om onze nieuwe verblijfplaats en rechtmatige plek in de nieuwe werkelijkheid te waarborgen. En als het voertuig is dat we kwaad worden en zeer beslist worden in dat wij het zo willen, dan zij het zo, omdat kwaadheid soms een sterk voertuig kan zijn voor beweging en verandering, en ons absoluut uit enig oude wereld slachtofferschap kan halen dat we kunnen voelen.

Bovendien, deze verschuiving op donderdag en vrijdag creëerde weer een ander soort van splitsing, omdat sommige energieën de ene kant op gingen en anderen de andere kant op. Er zullen inderdaad treden van verschillende vibrerende frequenties in de nieuwe werkelijkheid zijn, en deze krachtige bewegingen zijn eenvoudig de dingen aan het verplaatsen naar hun ware en rechtmatige posities en ruimtes. Orde wordt gecreëerd, en dit is zoals het zou moeten zijn. Als we ergens waren waar we niet moesten zijn werden we terug geplaatst. Wanneer we vooruit moesten gaan, werden we vooruit bewogen. Wanneer het nodig was dat we verschoven werden uit de ene ruimte naar de andere, ongeacht in welke richting dit ons bracht, volbrachten de energieën gedurende deze tijd hun taak.. Alles in goddelijke orde.

Op 15 januari ervaarden we verscheidene kosmische gebeurtenissen allemaal op dezelfde dag, hetgeen de blauwdruk ondersteunde voor een nieuwe start voor een ieder van ons. Dus hoewel deze blauwdruk kwam met een klap, en toen plotseling scheen te zijn verdwenen, feitelijk deed het dat niet. We zijn ons sinds die tijd hierop aan het afstemmen. Terugkijkend op waar we nu zijn, vergeleken met waar we waren op 16 januari, hebben we inderdaad ver gereisd en zijn we ver gekomen, veel dichter bij die nieuw startende werkelijkheid. Zoals met alle ascensies, nemen we de dingen in stapjes omdat we moeten integreren en afstemmen, en Fase Twee is hierin geen uitzondering.

We “schakelen in” op de nieuwe energieën, voelen ons optimistisch, positief, en zien alles met helderheid en hoop, kunnen ons herinneren wie we zijn en misschien wat het volgende is voor ons, hebben en nieuw gevoel van zekerheid, en dan verdwijnt het. Terwijl deze nieuwe verbinding schijnbaar verdwijnt, zijn we nog steeds aan het ontkiemen, aan het afstemmen, aan het uitrusten, elke lagere vibrerende energie in ons aan het uitwissen, en ons aan het voorbereiden voor wat we zijn te midden van de schepping.

Dus zo, kunnen we het ene moment denken dat alles in orde is om dan het andere moment weer in een donker gat te vallen, slechts wanhoop en nutteloosheid voelend. Dit proces wat betreft Fase Twee (die begon nadat we “overstaken” ) verschilt erg van het proces van Fase Een, omdat we helemaal nieuw en van het begin af creëren (ten gevolge van het feit dat we gescheiden zijn van de oude werkelijkheid en er nu geen ascensie treden onder ons zijn die de dingen heel houden). Dus zo is het op en neer omdat we letterlijk aan het creëren zijn per moment en stuk voor stuk. (dit nieuwe en ongewone proces wordt in detail beschreven, tezamen met nog veel meer, in het nieuwe mini e-boek die bijna voltooid is nu, dus zal ik er niet in details op ingaan in de WINGS berichten.

Gisteren, 9 februari, bracht nog een andere golf van schijnbare duisternis en een diepere afstemming met zich mee. We gaan door oude lagen die zich nog steeds in ons bevinden, en tegelijkertijd, is onze buitenwereld zich diepgaand aan het afstemmen en herbepalen. De dingen bewegen naar hun juiste positie, worden neergezet, en zijn zich met elkaar aan het verbinden, terwijl de nieuwe laag van het nieuwe netwerk vorm begint te krijgen. Op deze manier, moeten we in belangrijke tijden achteruit leunen en dit toestaan te gebeuren.
Vreemde dromen ’s nachts (over hoe en waar we hadden gepast in de oude werkelijkheid, omdat we nu deze oude ruimtes aan het loslaten zijn tijdens onze droomtijd), meer slaap nodig hebben en dieper, en meer brandstof nodig hebbend, zijn aanduiders voor dit proces.

We zijn ons nu op zeer diep niveau aan het afstemmen. We zijn ons aan het verbinden met een nieuwe innerlijke kracht, en dit kan ten koste gaan van het menselijke lichaam en geest. En zoals altijd, kunnen uitputting en vermoeidheid een grote rol spelen wanneer we enorme hoeveelheden energie binnen ons aan het verplaatsen zijn. En gedurende deze periodes kunnen we ook misschien de bomen door het bos niet meer zien, omdat het kijken door een filter van de dichtheid die aan het verplaatsen is alles donkerder kan doen lijken en somber, zelfs al is het maar voor korte tijd.

Laatst was ik aan het wandelen langs de rivier bij de bossen dichtbij mijn huis. Het was een vreemde zonnige dag (we hebben ongewoonlijke weer patronen gehad hier in Nieuw Mexico, net als op vele andere plaatsen op de wereld). Weken van geen zon en ongewoonlijke kou komen niet overeen met mijn visie en eerdere ervaringen van het leven in het Zuidwesten! Maar de dingen voelden anders deze dag. Ik kon voelen dat het weer begon te veranderen, zelfs al was het nog maar de eerste week van februari en nog steeds erg koud. Er waren kleine, kleine nieuwe knopjes aan de bomen. Er was een nieuw groen kleed in mijn tuin. De zon liet zich daadwerkelijk zien en scheen. De ganzen waren aan het vliegen en gakken. En op een zeer subtiele manier was het warmer aan het worden.

En dit is de manier waarop het ook met de schepping van de nieuwe werkelijkheid gaat. Achter de schermen zijn de dingen aan het veranderen en verschuiven. Veel wordt op zijn plek gezet. We zijn ons aan het voorbereiden voor iets heel nieuws en heel anders….veel anders dan we ooit gekend hebben. En veel anders dan dat we ons ooit in onze oude gedachten, die bestaan hebben in de oude werkelijkheid, konden voorstellen.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen


Dit artikel is vertaald door Lieza Geuzinge van www.her-innering.nl

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in