DELEN

Karen Bishop, 13 maart 2010

Welkom!

Een interessante mengelmoes van manifestaties doen zich voor de laatste tijd,

maar met de ongekende tijden die we aan het ervaren zijn, kunnen we ons iedere dag afvragen wat er als volgt zal gebeuren en hoe de dingen zich zullen ontvouwen.

De afgelopen week was ik weg om familie te bezoeken, dus een terugblik is nodig. De aardbeving in Chili creëerde enkele interessante dingen, omdat het behoorlijk ingrijpend was. Omdat het diep binnenin de aarde gebeurde creëerde het enkele enorme verschuivingen. De aarde is zich aan het voorbereiden en zich aan het afstemmen op de nieuwe energieën, en deze aardbeving was de eerste manifestatie van dit proces.

Omdat het zo wezenlijk en doelgericht was, kon het op vreemde en interessante manieren worden gevoeld. Fundamenteel schudde het de energieën en verplaatste de dingen op diepe en hogere niveaus. Veel werd hier en daar verplaatst. Voor mij, ik ervoer een huis vol met niet-fysieke energieën die in mijn ruimte waren gekomen. Zielenenergieën van vrienden en bekenden kwamen voorbij, tezamen met zielen die ik nog moest ontmoeten, ze waren er allemaal op een groot feest. Iedereen werd in dezelfde ruimte geduwd, ongeacht in welke dimensionale werkelijkheid ze verbleven. We konden samenkomen met anderen in ons droombewustzijn terwijl we aan het slapen zijn, ons verbonden hebben met diegene die over zijn gegaan, en we kunnen ons zelfs verbonden hebben met diegene die we achtergelaten hebben.

Wanneer de energieën zo hard duwen en zo intens zijn (zoals ze waren gedurende de scheiding van de werelden in September en gedurende enige tijd erna),   wordt alles hier en daar geworpen, en we verbinden ons met zielen van wie we uiteindelijk weer zullen vertrekken onderweg wanneer de dimensionale hiërarchieën meer intact zullen gaan zijn. De aardbeving in Chili had ook dit effect. Dus zo, kunnen we, zonder een duidelijke reden anderen in onze ruimte hebben gevoeld.

Zoals velen van ons hebben gevoeld is er een kettingreactie van aardbevingen bezig. Een herstructurering moet plaatsvinden binnenin de aarde ten einde de nieuwe werkelijkheid en wereld te kunnen behouden. De aardbeving in Chili, en de daaropvolgende bevingen in dat gebied, verplaatsten de energieën, en dit konden we op verschillende manieren voelen. We konden ons ongewoon druk voelen om geen bijzondere reden na zo’n lange periode van stilte. We konden ontdekken dat we dingen aan het voltooien waren alsof we aan het voorbereiden waren, of misschien dat we alleen maar dingen kregen ten einde onszelf voor een tijdje te ondersteunen. We konden gevoeld hebben dat de energieën ons aan het ondersteunen waren in het neerzetten of in het creëren van een goede ruimte om in te zijn. We konden hebben gevoeld dat we naar een nieuwe energetische ruimte aan het bewegen waren zonder een echte duidelijke omschrijving. En we konden weer opnieuw een nieuw gevoel van aarding hebben gevoeld, verbondenheid, en een nieuwe kracht in onszelf.

Terwijl de aarde deze, stap voor stap, veranderingen maakt binnenin haar zijn, hebben we dan meer om ons mee te verbinden, en zodoende, kunnen we ons meer onszelf voelen, meer op ons gemak, meer thuis, en meer vredig en vreugdevol terwijl we ons meer volledig aan het verbinden zijn met de nieuwe aarde. Onze vermogens om te manifesteren kunnen ook toenemen. Met elke volgende aarde verandering of afstemming, zullen we ons nog meer bekrachtigd voelen en meer verbonden.

Deze aardbevingen, of herstructurerende gebeurtenissen, doen zich voor met bepaalde tussenpozen. Ze doen zich voor, we stemmen ons af tezamen met de aarde, we passen ons aan en vestigen ons, en wanneer dit proces is voltooid voor elke gebeurtenis ervaren we de volgende. We zullen geen nieuwe aarde verandering ervaren totdat de voorgaande voltooid heeft wat het kwam creëren.

Tegelijkertijd was zich high voelen en buiten zichzelf zijn gedurende de laatste paar weken ook de norm. “Verdwaald” raken, het gevoel hebben er “niet bij te zijn”, niet op orde, niet helemaal hier, of zelfs alsof we simpelweg het omhulsel waren van onze normale zelven was zo’n beetje de norm. Het kan hebben gevoeld alsof er niemand thuis was of “op de winkel paste”. Waren we ons verstand aan het verliezen of misschien onszelf? Waren we vergeten wie we waren? Vroegen we ons af waar we waren? Is afwezig zijn deel van dit aanhoudende en vreemde proces van in een nieuwe werkelijkheid aankomen? “Wie ben ik nu?” kunnen we ons afvragen en “waar ben ik gebleven? Is er iemand die me ziet? Ik voel me als een leeg omhulsel!”

Wanneer er nog niet veel is om ons mee te verbinden, blijven we altijd “ergens tussen” hangen. Dit creëert altijd een staat van kwetsbaarheid. En aangezien we nu echt fundamenteel zielenenergie zijn kunnen we ontdekken dat onze zielen energie buiten onze lichamen aan het zweven is gedurende overgangstijden. Dit kan de gevoelens van leegheid veroorzaken, het high-gevoel en gevoelens van in onze lichamen “vallen” bij het ontwaken of tijdens meditatie, tezamen ook met een “vallend” gevoel wanneer we in slaap vallen…bijna alsof we in een zeer diep gat vallen en niet meer terug kunnen keren. We worden verwijderd van de oude aarde werkelijkheid terwijl het voortgaat met zijn enorme herstructureringsproces zodat we niet gespannen raken of te getraumatiseerd.

Bovendien, en van een andere kant bekeken, des te meer we evolueren, des te meer gaat onze spelling en grammatica uit het raam, tezamen met een bijna volledig onvermogen om zich woorden te herinneren of de betekenis van dingen. We kunnen naar iets kijken, of in een gesprek zijn, en helemaal niets meer weten. In mijn vroegere jaren, gedijde ik op spellingswedstrijden en hield ik ervan om alles te weten van grammatica…..ik was er gek op. Nu, ontvang ik regelmatig brieven van lezers die mijn spelling en grammatica corrigeren! Op sommige dagen kan ik   bijna niet bedenken hoe ik een zin moet samenstellen! Maar tezamen met dit onvermogen om te communiceren op de manieren vanuit het verleden, en het niet de betekenissen herinneren van de dingen, komt ook een vreemde apathie. Onze communicatiemanieren zijn nu te omslachtig, zwaar, tijdrovend, en dicht. We zijn heel langzaam aan, aan het bewegen naar telepathische manieren en pure energie. Dit is waarom geluid en emotie ons nu zo diepgaand raken, evenals de energieën van het hart.

Afgezonderd worden ten einde te worden verwijderd van de herstructurering van de aarde, of het nu is ten aanzien van landmassa’s of eenvoudigweg van onze maatschappij in zijn algemeenheid, komt ook met enkele grote plustekens. In onze heel eigen ruimte zijn kan een prachtige staat van vreugde en vrede creëren. Onze nieuwe heilige ruimtes zijn werkelijk fantastisch, en nu dat we in hoger vibrerende energieën zijn, kunnen we zeer gemakkelijk in onze eigen werkelijkheid inhaken als we dat wensen. We zijn de nieuwe werkelijkheid aan het creëren beginnend met kleine ruimtes, en uiteindelijk zullen we dat gaan uitbreiden. Op deze manier, kunnen we relatief ongeraakt worden door wat er met de rest van de planeet aan het gebeuren is wanneer we ervoor kiezen om ons op bepaalde manieren los te maken. Terwijl ik mijn dochter en kleinkinderen de afgelopen week bezocht hadden we geen televisie of internet. We waren in onze eigen wereld en hadden geen idee van wat er ergens anders gebeurde. We waren in onze eigen kleine wereld, en ik ervaar het zelfde in mijn eigen huis.

Een deel van de voorbereiding voor de nieuwe werkelijkheid betreft ook het voorbereiden van onszelf. Als we onze harte wensen en onze zielen passies gaan creëren, moeten we ons daarbij op ons gemak voelen. Zo kunnen we disbalansen ervaren met onze ego’s die zich nu zullen proberen zelf in balans te brengen. Het gevoel hebben alsof we niets te doen hebben met, of geen recht hebben om te doen wat we willen doen komt slechts voort uit het te veel overgeven aan de Bron energie, of zelfs vast blijven zitten in de oude ascensie rol waar we schijnbaar niet de baas waren. Te weinig ego verschilt niet veel van te veel ego. We hebben ons zoveel ontwikkeld gedurende de laatste tien jaar dat we ons nu helemaal ok kunnen voelen met de macht zelf in handen te nemen, van alleen wij kiezen dit pad!!!!
Er is altijd deze dunne draad, schijnt het, tussen teveel van onszelf of niet genoeg. Maar terwijl we leren te navigeren in deze nieuwe wateren van de nieuwe werkelijkheid, wordt alles veel duidelijker. We kunnen ons leeg voelen en niet helemaal hier nu op bepaalde manieren, maar wanneer we ons meer en meer beginnen af te stemmen, zullen we langzaamaan de heel nieuwe kracht beginnen te belichamen en een veel hogere verbinding met onze echte en authentieke zelven hebben.

Terwijl we behoorlijk verwijderd blijven van de oude werkelijkheid, kunnen we het zien veranderen. Velen zijn nu aan het “vragen” die nooit gevraagd hebben. Velen maken plotselinge en enorme veranderingen in zichzelf, en worden met sprongen nieuwe mensen. Velen bemerken dat er iets staat te gebeuren. Dit is hoe het bedoeld was voor de scheiding van de werelden zich voordeed. Wat we gehoopt hadden dat er zou gebeuren in de ascensie jaren van fase I, gebeurt nu terwijl we in een heel nieuwe Aarde Twee zijn, waar de dingen zich nu zullen ontvouwen op prachtige en hoger vibrerende manieren.

Wonderen zijn aan het gebeuren voor velen, zeer snel en op onverklaarbare wijzen. Dit zijn de energieën waar we ons nu in bevinden. We zijn een verbazingwekkende vooruitgang aan het maken in het bereiken van de plekken waar we slechts van konden dromen in de afgelopen maanden. De dingen gaan vooruit en ontvouwen zich als nooit tevoren wanneer we maar willen zien dat het zo is.

Terwijl de planeet doorgaat gaat met zijn herstructureringsproces, zullen ook wij dat doen evenals de rest van de kosmos.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen


Dit artikel is vertaald door Lieza Geuzinge van www.her-innering.nl

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.com

6 REACTIES

 1. @ Raymond.
  Hmm, dat ken ik. Ik moet regelmatig echt even alleen in mijn eigen energie zitten, en even rustig thuis zijn om weer bij te tanken.
  Sterk van je dat je vrienden over jezelf aan het vertellen bent!

 2. Ik moet ook zeggen dat de ontwikkeling dat het paranormale doormaakt eigenlijk positief te noemen is. Veel meer mensen komen ermee in aanraking terwijl het vroeger toch wel een beetje als raar gezien werd. Hopelijk zet deze trend zich door en kan je er eerlijk voor uitkomen wie je bent en hoe je in elkaar zit.

  Op dit moment ben ik daar zelf ook mee bezig en men vrienden begrijpen me wel een stuk beter nu. Ze weten dat ik soms rust nodig heb om weer op krachten te komen.

 3. @ evelyn. Ja ik ken het … soms best pijnlijk eerst, al die oude dingen met de oude emoties erbij die omhoog komen zodat je het kunt opruimen/loslaten.

 4. @Raymond, Karen Bishop heeft vooral in de vorige 2 of 3 “Wings” over aardbevingen in Haïti en ook Chili geschreven.
  Zoals wel vaak heb ik haar woorden niet onthouden 😉 , maar meer het gevoel dat ik er bij kreeg.
  Volgens mij word de aarde ingericht op nieuwe energieën.
  Er wordt ook veel gezuiverd. Kijk maar naar de Nederlandse politiek, en ook naar het schandaal, in Nederland nu, met de Rooms Katholieke Kerk en het op grote schaal misbruiken van kinderen.
  Al deze dingen komen aan het licht…

  Groetjes,

  Gordon

 5. Ik vraag me af hoe wij dat kunnen relateren aan de aardbeving in Chili? Is dat merkbaar voor ons op een bepaalde manier, want ik persoonlijk merk er nog weinig van. Kan ook zijn dat ik er niet voor open sta natuurlijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in