DELEN

Karen Bishop, 29 maart 2010

Welkom!

Een korte verduidelijkende opmerking voor diegene die verkeerde aannames hebben gemaakt (mijn excuses als ik niet duidelijk ben geweest):

Hoewel ik kortgeleden in een nieuw huis ben gekomen dat groter is dat ik gewend was, stel ik het niet open voor het publiek, en ik ben dit ook nooit van plan geweest. Er zullen hier inderdaad, met regelmaat, mensen verblijven, maar dat zullen diegene zijn met wie ik specifieke relaties heb, zakelijk of persoonlijk.

Ik begin geen nieuwe gemeenschap in Angel’s Rest. Angel’s Rest is een non-profit stichting opgericht om een verjongingsplek en her-verbinding ervaring te creëren en te ondersteunen voor diegene die de planeet dienen, of onze aarde engelen, voor kort oponthouden. Het zal geen helingscentrum worden. Ofschoon het de blauwdruk zal houden voor de hogere niveau gemeenschapsstructuur, en precies dat zal weerspiegelen, was het nooit de bedoeling om een bewust bedoelde gemeenschap te zijn, maar een plaats voor vermoeide WEARY menslievende werkers om zich op te laden en zich zichzelf weer terug te vinden. Het zal neergezet worden op een speciaal stuk land dat ik bezit.

De Zielen Vieringen zullen toegankelijk zijn voor het publiek, en zullen worden aangeboden zodat diegenen die geïnteresseerd zijn zich meer volledig met elkaar kunnen verbinden en op hogere niveaus met zichzelf, zo een nieuw netwerk van menselijke verbinding creërend ten einde de creatie van de nieuwe werkelijkheid te ondersteunen. Deze bijeenkomsten, of evenementen, zullen verschillende keren per jaar worden aangeboden op een openbare locatie in de buurt van of in Corrales, Nieuw Mexico. Anders dan bij Angel’s Rest, zullen voor de Zielen Vieringen een betaling gevraagd worden ten einde deze te kunnen bijwonen, en zullen ze een gestructureerd evenement zijn met een kort informatie sessie van mij, een tweetal korte workshopachtige ervaring, en een plezier en feestelijke kennismakingstijd voor verbindingen en vreugde.

De Zielen Vieringen en Angel’s Rest zijn beide ontworpen voor een grotere verbinding met zichzelf, anderen en met de kosmos, met de intentie om een nieuwe en hoger vibrerende ziele en individuele plan terug te brengen naar de planeet (de gasten van Angel’s Rest zullen een ervaring hebben die meer gericht is op koestering, uitrusten en opladen). Voor de geïnteresseerden is   er ook een nieuw aanvullend aanbod van de WINGS berichten en e-boeken in de werken. Zoals velen van jullie, ben ik ongewoon druk geweest met het herstructureren van mijn persoonlijke en zakelijke stichting ten einde dit nieuwe aanbod te kunnen ondersteunen, en vooralsnog, heb ik nog geen specifieke tijdsperiode voor de Zielen Vieringen en voor Angel’s Rest, maar ik werk erg hard de laatste tijd om de dingen klaar te krijgen! Zoals altijd wil ik jullie heel erg   bedanken voor jullie interesse en voortdurende steun gedurende deze overgangstijden…..En nu, naar het laatste WINGS bericht:

Er is niet veel nieuws te vermelden, omdat ofschoon de dingen voortgaan op een goddelijke, ordelijke manier, we in principe nog steeds in dezelfde ruimte zijn als die we al sinds een aantal weken bezet houden, alleen meer geïntegreerd en geaard dan voor de tijd.

Aangezien de aarde, de kosmos en al zijn inwoners zo goddelijk verbonden zijn, zijn we ons allemaal tegelijkertijd aan het aanpassen en afstemmen, en in een perfecte relatie met de afstemming van de aarde via de aardbevingen en de op en neer gaande weer patronen.

Maart bracht veel energie via de equinox op 20 maart (met openingen aan beide kanten) tezamen met de nieuwe beweging die gecreëerd werd door de aardbeving in Chili. Ja er is veel aan de hand op het moment.

Terwijl elke aardbeving tot rust komt, of beter, wanneer de aarde de energetische veranderingen die nodig zijn die elke aardbeving creëert voltooit, beginnen de dingen te stabiliseren, in verhouding tot de creatie van de nieuwe aarde en de nieuwe werkelijkheid. En zoals al genoemd in het voorgaande WINGS bericht, de volgende belangrijke aardebeweging zal niet gebeuren totdat de vorige zijn proces voltooid heeft.

Dit betekent dat een ieder van ons ook de mogelijkheid heeft om tot rust te komen, of ons benodigd proces kan voltooien voordat we verder gaan naar onze volgende fase. Alle beweging in maart creëerde een wervelwind van activiteit, voornamelijk in relatie tot waar we op gericht zijn, ten einde onze nieuwe of vorige funderingen te stabiliseren. Onze funderingen moeten helemaal intact zijn voor wat komen gaat. We hebben een sterke en zekere basis nodig om vanuit te werken en vanuit te bestaan.

Manifestaties? De dingen repareren in onze huizen, de basis van onze zaken of nieuwe pogingen bouwen of versterken, ook zorgen voor onze onderkleding (Ik was op een dag bij mijn geliefde Victoria’s Secret! (Dé plek voor lingerie)), en bovendien, aanpassingen en veranderingen maken in hoe we onze eigen persoonlijke energie beheren, of beter in balans brengen wat in balans moet worden gebracht ten einde sterk en zeker in onszelf te worden. Vreemde en nonsens dromen, nieuwe gewichtstoename van de buik, zich moe voelen maar nog steeds een ongewoon doorzettingsvermogen hebben om door te gaan, een nieuwe kracht voelend en innerlijke kracht en verbinding en ondersteuning ontvangend voor deze bekrachtiging zijn maar enkele manifestaties van deze nieuwe ruimte die we nu bezetten.

Deze wervelwind van energie die kwam in maart raakte wat op dat moment aan de gang was voor ons. Ik bedoel hiermee dat het niet veel nieuws creëerde, of veel heel erg nieuws, maar voornamelijk vergrootte wat we al hadden. En bovendien, leek het veel beweging te creëren en te ondersteunen zonder een volledig voltooiing, hiermee bedoelend dat veel is begonnen maar nog steeds onafgemaakt is. Met elke nieuwe beweging van de aarde en de kosmos zal elk van onze nieuwe pogingen of creaties ook vooruitgaan.

Deze aardebewegingen zijn behoorlijk verbazingwekkend met betrekking tot dat zij doorgaan met het bekrachtigen van de schepping van de nieuwe werkelijkheid, of nieuwe planeet aarde. In veel van de vorige WINGS berichten, verwijs ik naar de nieuwe aarde die wordt gecreëerd vanaf de bodem. We zijn zeer zeker aan het verankeren nu, en dit betekent verschillende dingen:

De ware en rechtmatige plek voor de scheppers en bewaarders van de nieuwe planeet aarde wordt elke dag meer en meer gecreëerd. We zullen dit voelen als een nieuwe macht en kracht, evenals met een nieuwe helderheid ten aanzien van wie we zijn en wat we kunnen kiezen om te creëren. Er zullen minder en minder gevoelens van kwetsbaarheid zijn des te meer we ons verankeren en verbinden met de nieuwe aarde, de hele tijd dit proces ervarend in langzame, gelijkmatige vermeerderingen.

Onze nieuwe fundaties leggen en versterken is wat momenteel overheerst, maar terwijl de dingen vooruitgaan, zullen we ontdekken dat we onze nieuwe energie en nieuwe kracht naar “buiten duwen” naar andere ruimtes op de planeet, of liever onze gaven, talenten, doelen en passies voor de creaties van de nieuwe aarde delen (vandaar, de Zielen Vieringen zoals hierboven genoemd).

Met elke nieuwe aarde beweging en stabilisatie proces, zullen we meer en meer in onze kracht komen, aangezien de aarde en de kosmos hetzelfde doen.   Op en neer met jezelf de ene dag fantastisch voelen en nu slechts zelden nog, terneergeslagen en mopperig, verloren en leeg de andere dag, het weer schijnt de zelfde reeks aanpassingen te ervaren. Grootse verschillen in temperatuur en klimaat verandering weerspiegelen de aarde bewegingen en aanpassingen net als onze eigen variaties in stemming en ervaring.

Terwijl de “nieuwe” energie meer plaats begint in te nemen of “naar buiten te bewegen” komt er ook een strijd aan. Mijn niet-fysiek vrienden van onze heel nieuwe universum zeggen dat zij werkelijk verbaasd zijn over hoe intens deze grote wrijving is geworden, sinds onze verandering van scene.
Er schijnt zich een situatie voor te doen die niet zo hoog vibreert als dat zou kunnen. Individuen of entiteiten hier op de nieuwe planeet schijnen zich meer bezig te houden met zichzelf ondersteunen en redden, dan dat zij met het geheel zijn. Samenkomen en elkaar helpen zal van groot belang zijn de komende tijden, maar het redden en het denken aan “zichzelf” schijnt nu meer aan de orde te zijn, tezamen met de energieën die te hard vastpakken en “overneem” neigingen tentoonstellen. Dit scenario doet zich voor in veel gebieden, groot en klein.

Ik merkte dat dit scenario zich begon voor te doen enkele weken geleden, en sinds die tijd heeft het een verandering van zijn en bezig zijn gecreëerd die zo anders had kunnen zijn. Voor mij betekende dat dat ik volledig de manier waarop ik van plan was bezig te zijn voor de komende tijd moest vernieuwen en veranderen. Ik moet zeggen dat ik behoorlijk verrast was te horen van onze nieuwe kosmische familie dat zij bezig waren met het zelfde. Voor zichzelf alleen creëren, of alleen voor ieders individuele “vakgebied” op de planeet, valt ook in deze categorie. Wanneer dit scenario van “alleen voor zichzelf” voortduurt, zullen onze voor de deur staande aarde veranderingen eindigen als veel meer zwaarder dan nodig, ten einde dat het leven op deze planeet eindelijk gaat begrijpen waarover het samenkomen nou eigenlijk gaat.

Wanneer we eindelijk elkaar werkelijk beginnen te “zien”, te eren, respecteren, en eerbied tonen aan wat elk van ons heeft te bieden en wie ieder van ons werkelijk is, en anderen toestaan het stuk te vervullen waarvan het niet de bedoeling was dat we dat zelf zouden vervullen, dan kunnen we veel gemakkelijker elke angst achter ons laten en beginnen samen te komen als een geheel.

Met   veel liefde en dankbaarheid,

Karen

Dit artikel is vertaald door Lieza Geuzinge van www.her-innering.nl

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.comLAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in