DELEN

Karen Bishop, 28 februari 2010

Welkom!

Er komt nog meer opwinding aan. Er staat een herstructurering van de kosmos op het punt te gebeuren. Net zoals de aarde naar een nieuwe ruimte in de kosmos ging enkele maanden geleden, is het nu tijd voor andere hemellichamen om ook naar heel nieuwe energetische ruimtes te gaan. Zodoende zal er een herstructurering plaatsvinden van de kosmos. Deze reusachtige beweging van de massa zal een enorme energiegolf creëren, of liever, een kosmische tsunami. Deze enorme energiegolf, of lichtgolf, zal de aarde dan overspoelen. Gezien het feit dat we ons nu in een veel hogere vibrerende energie bevinden dan dat we slechts enkele maanden geleden waren, zal de golf   een hoger vibrerende energie bevatten, of licht….en dit licht zal dan de gehele kosmos omhullen.

De aardbeving van Haïti kondigde een enorme hartopening van de planeet aan. Het was de voorbode voor de energie van de nieuwe aarde…..de hart energie. Op deze manier zette het de schepping van onze nieuwe realiteit in gang. De enorme aardbeving die zich voordeed in Chili gisteren gebeurde vanwege heel andere redenen. En het zal niet de laatste aarde beweging op de planeet zijn,   er zullen meer komen.

De aardbeving van Chili was een voorbode voor de lichtgolf. Deze aardbeving en anderen bereiden het palet voor, voor het binnenkomen van de lichtgolf. De aarde stelt een nieuw “bed” samen, of herstructureert zichzelf zodat ze het nieuwe licht beter kan ontvangen dat binnenkort zal arriveren.

Wanneer deze lichtgolf komt, zal het alles overspoelen, elk hoekje en gaatje binnendringend, elke dichtheid en duisternis dat op zijn pad ligt wegspoelend. Dit is allemaal deel van het proces om de nieuwe werkelijkheid te creëren. In ‘Creating the New Reality/Finding Your True and Authentic Space’ (het nieuwste Verrijzenis van de Aarde Engelen e-boek dat juist uitgekomen is), een deel van dit proces wordt uitgelegd in grotere lijnen ten aanzien van het bewegen uit onze persoonlijke energie en het overnemen van de voornaamste Aarde blauwdruk. Deze voorbereidende periode die we nu ervaren, tezamen met de nieuwe lichtgolf, zijn fases die nodig zijn om ons te helpen met het komen uit onze eigen persoonlijke energie ten einde de nieuwe planeet aarde te creëren.

Wat zich nu voordoet is dat we klaar zijn voor deze fase. Gedurende de afgelopen weken zijn we verankerd in de aarde en creëerden we een loslaten van elke oude en dichtere energie diep in de aarde. Dit deed zich voor zodat het licht zijn plaats in kon nemen, en zodat de echte en rechtmatige bewaarders van de aarde nu in hun echte en rechtmatige posities zouden zijn voor de aankomst van onze heel nieuwe werkelijkheid.

Nadat we volledig in de aarde verankerd waren, begonnen we onze energie naar buiten te duwen. In verleden tijden, voordat we ons scheidden van de oude wereld, duwden de donkere energieën naar buiten en namen het over. Zodoende werden velen van ons naar buiten geduwd zo ver als dat we konden gaan, met schijnbaar geen een plaats om te verblijven. Met de op handen zijnde heel nieuwe aarde, zijn de dingen nu omgedraaid. We zijn begonnen met een bedekking van Aarde Een, zodoende was veel van het oude nog steeds op zijn plaats. Nu zijn we (het licht) naar buiten aan het duwen en nemen we de oude aarde werkelijkheid over.

Zo begonnen we te botsen tegen een hoop oude energie die wrijving, frustratie, boosheid, en spanning veroorzaakte, met schijnbaar nergens heen kunnen zonder een energetisch plafond te raken. Tegelijkertijd, ervaren we nog steeds het op en neer achtbaan scenario met een fantastische energie dag/dagen, afgewisseld met andere niet zo fantastische energie dagen. Het kan schijnen alsof de mist schijnbaar vanuit het niets komt, en dan kunnen we ontdekken dat we onszelf binnen afzienbare tijd weer in drijfzand bevinden. We creëren werkelijk, letterlijk,   beetje bij beetje. Op deze manier creëren we net genoeg om ons te onderhouden, het te verbruiken, en dan moeten we meer creëren. Mettertijd, wanneer we meer en meer de nieuwe werkelijkheid vastleggen, zal dit veranderen. Maar weet ook, dat we veel meer van de nieuwe energie zelf vasthouden, en op deze manier kunnen onze positieve gedachten en overtuigingen ons langer in betere ruimtes houden dan ooit te voor.

Toen de nieuwe lichtgolf zijn voorbereidende periode begon, werden we energetisch verwijderd van het scenario dat we tot dan toe hadden ervaren. Dit betekende dat we plotseling werden vastgehouden in veilige ruimtes of liever verwijderd werden van geraakt worden door alles ten gevolge van het gebeuren, op de planeet die zou kunnen worden ontwricht. Dus zo, gedurende deze tijd (ruwweg beginnend omstreeks   midden februari), al die afschuwelijke energie die binnenstroomde via onze kruinchakra’s kwam tot stilstand. Dit creëerde gevoelens van leegheid, depressie, en enorm niet-verbonden en afscheiding, en ook, een periode van een tijdje vroegtijdig wakker worden met een onvermogen weer in te slapen.

Dus waar in hemelsnaam zijn we nu in deze vreemde science fiction film?
We zijn nog steeds “afgezonderd” totdat de meer enorme veranderingen en her-structureringen voltooid zijn. Er is mij door wezens van een hoger niveau verteld dat er   protocollen aanwezig zijn   voor gebeurtenissen zoals enorme natuurrampen, en afgezonderd worden in beschermde ruimtes is zo’n protocol. Bovendien, zal de nieuwe lichtgolf veel wegspoelen, zo dat er dan “ruimte” zal zijn om gemakkelijker naar buiten toe uit te breiden. Dus we bevinden ons nu, sinds enige tijd, in een groot vliegtuig, rondcirkelend boven de planeet, niet in staat te landen. Of misschien nog steeds zittend in de bus met al onze koffers, ongeduldig wachtend om uit te stappen en uit te pakken, maar nog steeds niet in helemaal in staat van onze stoelen te komen.

Wanneer de lichtgolf komt zal er veel veranderen. Dingen zullen meer gemakkelijk op hun plek vallen, we zullen worden opgetild naar een nieuw hoger niveau van leven en zijn, en we zullen veel meer verbonden zijn met de rest van de kosmos. Ja, de verbindingen zullen alles behalve oppervlakkig zijn. Wezens van een hoger niveau die komen vanuit deze lichtgolf, kwamen vorige nacht in mijn huis om dit proces uit te leggen en om hallo tegen de nieuwe aarde en haar opwonenden te zeggen, omdat deze hogere niveau verbindingen nu zoveel makkelijker zullen zijn. Er “één” zijn zal nu een zeer werkelijke betekenis aannemen, omdat zoveel nu zal samenkomen.
Deze wezens van een hoger niveau wilden ook zeggen: “Welkom in een heel nieuwe werkelijkheid van nieuwe manieren van leven en zijn. Wij zijn zo blij dat jullie hier zijn in deze heel nieuwe en andere ruimte.”

Verbindingen, verbindingen, verbindingen. Het e-boek ‘Creating the New Reality’ (de nieuwe werkelijkheid creëren) gaat voor een groot gedeelte over hoe we zo zeer verbonden zijn met alles wanneer we de hogere sferen bereiken, aangezien deze manier van leven en zijn in volledige kracht in mijn ruimte kwam en op enkele interessante wijzen in de laatste maanden. Het is een ervaring en werkelijkheid waarvan ik enkel kan zeggen dat het is als geen ander. Het kan niet in woorden beschreven worden en het voelt absoluut geweldig en echt verbazingwekkend. De liefde en dankbaarheid voor alles waarmee we verbonden zijn (aangezien we ons zeer bewust worden van deze werkelijkheid van “verbindingen” wanneer we erin beginnen te leven), wordt een norm en een manier van zijn, verschijnend als een warme tonic dat elk levend ding omhult op de planeet.

Terwijl dit proces van re-structurering voortduurt, zullen we voelen dat de dingen op zijn plek beginnen te vallen op een heel nieuwe en andere manier. Dus zo, is de aarde zelf aan het her-structureren op een heel diep niveau en dit proces zal nog enige tijd voortduren. En weet ook, dat er hogere wezens van licht zijn die de aarde in hun liefdevolle armen houden, terwijl ze toezien en ondersteunen met deze aarde veranderingen die nu aan het gebeuren zijn en in de tijden die komen gaan. De aarde wordt “gekneed” in een nieuwe vorm, en het zal een vorm zijn die perfect zal zijn op elke mogelijke manier voor het ontvangen en belichamen van de lichtgolf die onderweg is. (Het spijt me, maar ik kan geen specifieke aankomst tijd zeggen. Maar zoals alle dingen die in elkaar passen op een perfecte en goddelijke manier, zal het eenvoudigweg komen wanneer het wil. Alles wat we moeten doen is van elke stap van het proces genieten terwijl we in het moment zijn van elk van deze goddelijke en wonderbaarlijke stappen die zich nu voor ons ontvouwen).

Ja, een heel nieuw “bed” wordt nu voor ons opgemaakt, zodat we een heel nieuw leven kunnen beginnen in een heel nieuwe werkelijkheid door ons zelf gemaakt.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen


Dit artikel is vertaald door Lieza Geuzinge van www.her-innering.nl

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.com

2 REACTIES

 1. Nou weet ik wat er met me gebeurd is in februari 2010…
  Ik ben al twee jaar op zoek naar het wat en hoe…
  Op de avond van de grote aardbeving in Chili in februari 2010…gebeurde er iets met me…ik lag op de bank, en ineens kreeg ik een kubus in mijn gedachten…daar begon hetv mee..ik ging hem tekenen…daarna probeerde ik hem te openen…door hem met dubbele lijnen te tekenen en zo…maar ik wist niet waarom..toen ging ik maar googlen op kubus en zo…en ik kwam uit bij de vierde demensie..
  De dag erna…stopte de dialoog die ik altijd met mezelf voer volledig..er waren geen gedachten..het was muisstil in mijn hoofd…lichamelijke klachten die ik had…verdwenen ineens binnen enkele dagen…
  Ook werd ik ineens heel erg helderziend en wetend…ik deed uitspraken tegen familieleden…en die kwamen ook nog uit…
  er was geen denkproces meer…net alsof de inzichten uit het niets kwamen…ik zag beelden van mezelf..levend in een andere werkelijkheid…ik voelde wat ik mijn liefdestrilling noem..heel erg sterk, en kon die oproepen wanneer ik maar wilde…ik heb het mijn dochtertje laten voelen toen…ik pakte haar gezichtje vast en zei…voel je dit…ik liet het gaan…papa zei ze…ik voel allemaal heel veel soort stroomstootjes…ja zei ik…dat is liefde..
  eerder kreeg ik die rilling alleen maar, als ik geraakt werd door iets…maar nu kan ik hem oproepen wanneer ik maar wil…wat ook opviel in die periode, is dat de mensen ineens heel erg naar me toe trokken, en zich vaak helemaal openden bij mij…alles kwam eruit zeg maar…
  het heeft ongeveer drie weken geduurd…daarna begon de dialoog met mezelf weer…ik had het gevoel, dat ik iets heel moois had gekregen…en het me daarna weer af werd genomen…maar nu heb ik meer het gevoel dat ik dit heb meegemaakt om een reden…misschien een voorbode van wat er nog meer gaat komen…ik zeg al jaren..het is een innerlijk iets wat er gaat gebeuren..de wereld vergaat niet letterlijk..de transformatie komt van binnenuit bij de mensen…en als je daar niet mee bezig bent ( met jezelf) dan zul je niks merken…en dat uis bij de meesten denk ik…want het ego overheerst hun…bij mij was in die periode van drie weken..mijn ego helemaal weg…mijn werk boeide me niks meer…wat men van mij denkt interreseert me ook niks…ik heb altijd gezegd en gedaan wat ik wil, en heb alles betwist wat men mij in deze maatschappij wijs probeerde te maken…
  ik heb net hier verschillende artikelen gelezen over februari en maart 2010…en toen viel alles op zijn plek…ik wist het wel…
  dat is dus accentie..ik ben gewoon nog hier…maar door deze ervaring ben ik me nog meer bewust geworden, dan ik al was…
  In die drie weken, zat ik elke dag op de bank…van half 6 tot een uur of twaalf…alleen maar zachtjes de muziek aan, en drie weken geen tv aangehad…ik zat daar gewoon met een glimlach op de bank elke dag..en ik was verwonderd door de stilte in mijn hoofd…de tijd vloog ook voorbij…
  als ik in mijn hoofd probeerde te “kijken”dan zag ik alleen maar zwart…net alsof ik in het heelal keek…als ik in mijn eigen hoofd wilde kijken…
  Ik laat me niet meeslepen door alle gekte op dit moment…ik blijf dicht bij mezelf..en zoek alles nog steeds in mezlef, zoals ik altijd gedaan heb,
  Groeten Maarten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in