Karen Bishop, 16 januari 2010

Welkom!

Gedurende de vele jaren dat ik de energie waarschuwingen heb geschreven, en nu de WINGS berichten, hebben zich een handvol betekenisvolle verschuivingen voorgedaan. Het ascensieproces was ontworpen om ons te doen bewegen, doen uitbreiden, en om het bewustzijn van de planeet via onszelf te verhogen, stap voor stap, ten einde zoveel mogelijk het ongemak te verzachten. Op deze manier is het, voornamelijk, een langzaam en gestadig proces geweest. Desalniettemin hebben zich, op bepaalde tijden, ook meer dramatische en centrale verschuivingen voorgedaan, maar deze verschuivingen waren hoogst zeldzaam.

In de beginnende stadia en jaren van de eerste ascensiefase, toen de dingen zoals gepland voorwaarts gingen, kon men de verschuivingen altijd bemerken en ze creëerden,   zeer zeker, ook de beoogde resultaten. Nadat “het plan” bleef steken en, op een bepaald niveau, vrijwel faalde, creëerden deze verschuivingen zelden, als ze dat al deden, de verlangde en beoogde uitkomsten. De energieën begonnen, maar schenen niet stand te houden. Als een machine, sputterend, startend, en dan bedarend, het voertuig kon niet zijn voorwaartse beweging bereiken.

Nu dat we de scheiding van de werelden ervaren hebben, en nu voor een tijdje in een parallelle werkelijkheid bestaan (totdat het beoogde proces al onze verlangde veranderingen creëert….en dat zal het), zullen de beoogde uitkomsten deze keer inderdaad gebeuren, omdat we nu overnieuw beginnen in een werkelijkheid die vrijwel zeker het vat zal zijn van waaruit al onze verlangens en dromen worden gecreëerd.

Dit allemaal in ogenschouw genomen), was de nieuw beginnende energie die zich voordeed op 15 januari de meest dramatische die ik heb gezien en ervaren sinds vele jaren. Het was werkelijk zeer buitengewoon.
Met de zonnewende van december 2009 ging het aardingsproces van gang. Dus zo ontdekten we dat we aan het aarden waren, goed vast in de aarde bleven, beweging namen, wandelingen of trektochten maakten, en zelfs meer gingen eten met enige gewichtstoename. We waren ons ook opnieuw aan het verbinden met ons ware en authentieke Zelf en creëerden op alle gebieden, onze heel nieuwe fundamenten. Alles in Goddelijke en perfecte orde.

Aansturend op 15 januari, toen er een nieuwe maan was, een zonsverduistering, en toen Mercurius weer voorwaarts bewoog, deden zich ook enkele gebeurtenissen voor.
Huilen zonder enige reden, of tenminste het gevoel hebben dit te willen doen (vanwege de openen van het Haïti hart….zie hieronder), gevoelens van een enorme gebrek aan zelfvertrouwen, zich intens kwetsbaar en breekbaar voelen, een gevoel van gebrek aan ondersteuning of gebrek aan alles in onze ruimtes, gevoelens van alleen willen zijn, of dat het irritant was om met anderen te zijn, enorme en veelvuldige opvliegers, koud zijn en niet warm kunnen worden, paniek, ongerustheid en depressie, en slapeloze nachten tezamen met vermoeidheid gedurende de dag waren slechts enkele van de vele symptomen van de voor de deur staande verandering.

Op 15 januari zelf, begon de energie te verschuiven, en dit creëerde beweging die   gewoonlijk voelbaar is in zenuwachtigheid en van streek zijn zonder enige duidelijke reden. Gedurende onze slaapperiode in de nacht van 15 januari, deed zich een enorme bevrijding voor. Dit creëerde enkele interessante en onthullende dromen voor velen. Wat er gebeurde, was dat we nu klaar waren om verder te gaan…voor onze nieuwe richtingen om eindelijk vaste voet te krijgen, en voor een enorme en intense bevrijding van het verleden. Deze bevrijding en uiteindelijke beslissingen nemen op onze zielenniveaus werd sterk ervaren door middel van onze dromen, of op onze hogere niveaus.

Tot aan toen, kunnen we ons ingesloten gevoeld hebben…alsof we op geen enkele manier meer verder konden, vanwege verschillende redenen voor een ieder van ons anders, alsof we werden gesmoord of het gevoel hadden alsof er een enorme druk om ons heen was. Zelfs stap voor stap voorwaarts gaan resulteerde in tegen iets of iemand aanlopen die onze weg leek te blokkeren. We konden het gevoel hebben in een doos te worden geduwd die kleiner en kleiner leek te worden. Bezig zijn met of afstemmen of afgestemd zijn met vrijwel alles (behalve het creëren van nieuwe basissen en aarding) kon in het gunstigste geval vergeefs lijken. We waren op vele manieren door het oude omgeven, terwijl onze bevrijding echt binnen ons gezichtsveld was, maar nog niet helemaal gekomen was.

Nu is het er. Als een katapult richting het nieuwe, zijn onze tuigen gebroken en kunnen we nu naar een heel, heel nieuwe ruimte gaan. We zijn nu vrij en bevrijd. De weg is open en klaar voor onze voetstappen, en het oude houdt ons niet langer terug. Bovendien, zullen we nu veel duidelijker worden over wat het is wat we nu wensen te creëren. We hebben er misschien stukjes van gehad in het verleden, of hebben ze   zelfs   gekend voor een poosje, en toen werden de dingen mistig. De mist zal nu beginnen op te trekken en het manifesteren zal veel gemakkelijker gaan worden.

De nieuwe energieën proberen ons al enige tijd te bereiken. Als een televisie zender, die voortdurend stopt en dan weer opnieuw begint, of een dvd film die stopt in een bevroren raster en dan weer verder gaat, we krijgen de nieuwe en hogere energieën, maar in langzame, gedegen stukken, beetje voor beetje, stuk voor stuk.

We zullen nu anders te werk gaan. Deze hoger vibrerende energieën waar we nu in verblijven, creëren enkele nieuwe en prachtige manieren van zijn en manifesteren die niet te vergelijken zijn met wat we in het verleden gekend hebben. Zoals ik enkele keren al gezegd heb in vorige WINGS berichten, heb ik met ze geëxperimenteerd, en wat ze creëren en hoe ze werken, komt nog niet in de buurt van ontzagwekkend. OP deze manier, zal onze structuur ook anders zijn, omdat het afgestemd en in harmonie moet zijn met deze nieuwe en opwindende energieën van een veel hogere dimensie. Dus   onze oude structuur zal sterk veranderen, zoals het nu al doet, en de nieuwe structuur is iets dat ik enkel kan beschrijven als bovenaards en niet met woorden te beschrijven, en   wat voelt dat goed!

Een korte opmerking betreffende Haïti: de enorme aardbeving die zich voordeed op Haïti deze week creëerde een kolossale hart opening voor de planeet. De pijn, het lijden, en het tragische verlies dat het creëerde, opende onze harten en verschoof de planeet, het zo de hart ruimte in duwend, van waaruit het nu te werk zal gaan. Deze mooie en gevende zielen die op zielenniveau ermee ingestemd hebben een deel te zijn van deze ervaring, hebben de planeet een zeer lange periode gediend op ongeziene wijze. Aangezien het voor velen op zielenniveau tijd was om te vertrekken, stemden ze ermee in om te vertrekken op een manier die de planeet zou dienen en het naar een nieuw en hoger niveau zou brengen. Haïti zal een heilige ruimte worden, zoals het al is, en deze gebeurtenis zal nog lange tijd herinnerd worden. Het was een deel van ons heel nieuwe begin, en een deel dat de vibratie en richting van onze nieuwe wereld ook zal veranderen. Deze moedige, ongelooflijk liefhebbende en kostbare zielen, hebben deze planeet meer gegeven dat we ooit konden vermoeden. Ze hebben geholpen om de planeet te verschuiven naar een heel nieuwe manier van zijn die betrekking heeft op leven van uit het hart en het eergevoel en de eerbied   die ik voor hen voel en voor de vele andere betrokken zielen, is niet in woorden uit te drukken.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen


Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.com

Dit artikel is vertaald door Lieza Geuzinge van www.her-innering.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in