Keert het leven je nu binnenstebuiten
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

De verzuchting van mijn klanten -en vroeger ook van mezelf- was steeds iets in de trant van: “het leven is zwaar, de ander doet mij pijn, waarom krijg ik niet wat ik nodig heb,…”

Dat komt omdat we geleerd hebben als kind om in het leven te staan vanuit een standpunt van buiten naar binnen. Dat wil zeggen dat we als hulpeloze baby leerden ons te voeden VIA de buitenwereld. En zo leven we verder, onbewust en op automatische piloot, totdat we het op een bepaald moment kotsbeu zijn om met ons hoofd steeds tegen de muur te lopen. Schoorvoetend onszelf de zo belangrijke vraag te stellen : “Is dit nu leven? Is er geen andere mogelijkheid?

Zolang je hard blijft proberen om je te voeden met of via de buitenwereld zal je veel pisnijdig zijn omdat niks lukt. Je voelt je meer als een machteloze, nutteloze speelbal, omdat je niet begrijpt dat je eigenlijk probeert de buitenwereld te manipuleren vanuit je rol van slachtoffer of uit angst voor gebrek.

Leef van binnen naar buiten

Draai de sleutel eens om en, in plaats van jezelf met de buitenwereld te voeden, deel maar gewoon het grote potentieel dat in jou leeft op jouw eigen unieke wijze met de wereld. Op die manier schep je een wereld van vreugde en liefde.
Wees je ervan bewust dat het onmogelijk is om je te vervullen met iets uit de buitenwereld omdat de buitenwereld niets anders dan een (af/weer)spiegeling is.

Het leven is bedoeld om met je innerlijke rijkdom aan de slag te gaan, deze te delen om zo de buitenwereld te vullen en te verrijken met jouw unieke schoonheid en creatie. De buitenwereld dien je te zien als een neutraal toneel dat zijn kleur en verhaal krijgt dankzij de aanwezige toneelspelers.

 

Je ziel nodigt je uit om op toneel te komen en jouw schoonheid aan het verhaal van de wereld toe te voegen.

Een betere wereld samen scheppen

We willen allemaal een betere wereld. Welnu, hoe meer je leeft vanuit vreugde, hoe meer vreugde je in de wereld zal weerspiegeld zien.

Probeer niet om de buitenwereld te veranderen, maar verander jouw kijk op de wereld en je zal op magische wijze een andere wereld ontdekken.

Wees kinderlijk: creatief, speels en nieuwsgierig. Het leven is bedoeld als een feest maar bijna niemand is aan het vieren. De meeste mensen zijn te bang om te feesten en proberen krampachtig om controle te houden.

Onthoud dat niemand beter is dan de ander, dat is net het leuke aan het leven. Iedereen is een bundel potentieel en mag dit hier komen botvieren.

Jij kiest of je dit viert via de pijler van angst of dat je je leven viert onder de pijler vreugde. Dit is volledig jouw vrije wil en keus.

Omdat we allemaal één zijn zal jij enkel mensen en situaties kunnen aantrekken die vieren onder dezelfde pijler als jij. En wat samenkomt, versterkt alles. Kies jij vreugde, dan versterk jij deze levenspijler. 1×1= 2 maar 2×2 is al gelijk aan 4, de kracht van de groep is meesterlijk.

Kies voor vreugde en je omgeving zal dit mee versterken en ondersteunen in je leven.

vitaal water
vitaal water
vitaal water

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie asch
vul je naam in