…over dat kleine jongetje dat zijn ouders herhaaldelijk vroeg of hij even alleen met zijn nieuwe baby-zusje mocht praten.

Eindelijk stonden de ouders het toe, alhoewel zij het wel vreemd vonden.

Het kind boog over het wiegje van zijn zusje en vroeg:

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

“Kun je mij vertellen over God? Ik kan het me haast niet meer herinneren”

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

11 REACTIES

  1. Jaaa kort en krachtig, eventjes denken …… ..als we geboren worden staan we nog heel dicht bj ” God ” of hoe men het ook wil noemen …ik kan het me soms ook nog zoo moeilijk herinneren? ?……

  2. ik vindt dit vreemd! klopt het, dat dit verhaal uit vier zinnen bestaat? ik had de indruk toen ik op de knop lees verder, een verhaal zou komen. het verhaal van de vier zinnen is mooi en ontroerend bewustmakend, nu kun je lezen wat er allemaal in een kinderhoofdje voor gedachten spelen, goed voor ouders om hier bij stil te staan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in