Leestijd: < 1 minuut

…over dat kleine jongetje dat zijn ouders herhaaldelijk vroeg of hij even alleen met zijn nieuwe baby-zusje mocht praten.

Eindelijk stonden de ouders het toe, alhoewel zij het wel vreemd vonden.

Het kind boog over het wiegje van zijn zusje en vroeg:

“Kun je mij vertellen over God? Ik kan het me haast niet meer herinneren”

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Vorig artikelHoe stel je zonder dreigementen een grens aan je kind?
Volgend artikel‘Intense verschuiving’ #astrologie
Gordon Volckmer is de oprichter van Nieuwetijdskind Magazine en werkt als leraar met mensen die hun hart en ziel (willen leren) volgen. Mensen die impact willen hebben met hun werk omdat ze zo bijdragen aan een mooiere liefdevolle wereld met steeds meer bewustzijn. Mensen die klaar zijn voor de volgende stap. De stap in je eigen hart. Die stap naar innerlijke vrijheid. Vrijheid om te bewegen en te creëren met alle innerlijke tools die je daarvoor ter beschikking hebt. Gordon leert ondernemers en particulieren zichzelf echt te zien en te voelen door de ogen van liefde zodat ze in zichzelf, vanuit hun eigen fundament van liefde, de volgende stap maken.

11 REACTIES

  1. Jaaa kort en krachtig, eventjes denken …… ..als we geboren worden staan we nog heel dicht bj ” God ” of hoe men het ook wil noemen …ik kan het me soms ook nog zoo moeilijk herinneren? ?……

  2. ik vindt dit vreemd! klopt het, dat dit verhaal uit vier zinnen bestaat? ik had de indruk toen ik op de knop lees verder, een verhaal zou komen. het verhaal van de vier zinnen is mooi en ontroerend bewustmakend, nu kun je lezen wat er allemaal in een kinderhoofdje voor gedachten spelen, goed voor ouders om hier bij stil te staan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in