Mu

Mu is een legendarische mythische naam voor een beschaving die ook bekend staat als Lemurië. Het tijdperk van Mu wordt gezien als een periode waarin het bewustzijn het hoogst was op aarde. De inwoners werkten met energetische kosmische codes in water omdat water bijna alle plekken op aarde kan bereiken en ze via de codes hun hogere bewustzijn over de aarde konden verspreiden. Mu bestond in eerste instantie uit verschillende nederzettingen op de eilanden van Nieuw-Zeeland, Paaseiland en Hawaï als een driehoek rondom een zeer belangrijk energetisch portaal in de Stille Zuidzee. Hun cultuur bracht via dit portaal voor het eerst de hemel (hoogbewustzijn en liefde) op aarde. Het tijdperk van Mu hield stand tot er oorlog uitbrak met de bewoners van Atlantis en de overgebleven bewoners van Mu zich terugtrokken onder de grond in multidimensionale steden.

De afgelopen week is veel te doen geweest om één van deze bijzondere plekken. En dat is absoluut geen toeval. Juist nu het bewustzijn op aarde in rap tempo toeneemt en de kennis en de liefde van het vergane tijdperk van Mu weer langzaam terugkomt in de herinnering en het collectieve bewustzijn van de mensen, worden de belangrijkste, oudste dorpen op deze plek (Maui op Hawaï) bewust gedecimeerd. Het is niet de liefde die hier tekeer is gegaan. Het zijn de archontische en draconische energieën die baat hebben bij deze chaos. Het is onderdeel van de eindfase van een apocalyptische tijd die al in de bijbel is voorspeld: een spirituele oorlog waarin om de ziel van de mens gevochten wordt. Waar dat wat slecht is voor je dankzij harteloze technologie en uitgekiende marketing wordt verkocht als ‘goed voor je’.

Ik hou zelf niet van de term ‘spirituele oorlog’ en zie deze dynamiek liever als een destructieve relatie waar je beter uit kunt stappen dan ertegen te vechten. Want van strijd krijg je meer strijd. Maar een ferme ‘nee’ is wel nodig. Stop! In The Name of Love.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Als je wilt weten waar deze energieën bang voor zijn, hoef je eigenlijk alleen maar in tegenovergestelden te denken. En aan de lessen van de inwoners van Mu, die begrepen dat als je iets wilt bereiken je dit moet belichamen:

Wees vrede als je strijd tegenkomt.
Wees eenheid als je verdeeldheid tegenkomt.
Wees overvloed als je tekort tegenkomt.
Wees liefde als je angst tegenkomt.

Zo eenvoudig is het.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in