kinderen-ballet
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Ik raad een ieder aan die wil lezen over eigenschappen van Kristalkinderen en volwassenen het stuk van Sharyl Jackson te lezen: Eigenschappen van een Kristalkind; die is veel uitgebreider dan dit artikel. Maar omdat ik deze site graag zo compleet mogelijk wil hebben zet ik dit in mijn ogen zeer beperkte artikel er toch bij (redactie)

Het is duidelijk dat niet alle kristallen dezelfde kenmerken hebben. Als uw kind (of jij), echter,  de meeste van deze kenmerken hebben, en zijn geboren in of na de 1990’s, is het waarschijnlijk dat u, of hij of zij een Kristalkind is. 

 • Natuurlijke Healers
 • Aanhankelijk en Liefdevol
 • Intuïtieve Sprekers / Late Sprekers
 • Spiritueel Gevoelig
 • Nauwe band met de natuur
 • Uiterlijk van Kristallen
 • Dromerige aard en praten over hun dromen op jeugdige leeftijd
 • Verkeerde diagnose gesteld, zoals Autisme of het Syndroom van Asperger
 • Aangetrokken tot Kristallen en Stenen
 • Zeer Gevoelig Lichaam

Natuurlijke Healers: Velen zijn natuurlijke genezers en kunnen vaak ook op afstand genezen. Ze hoeven niet in de aanwezigheid van de persoon te zijn of die zelfs aan te raken om hem te kunnen genezen. Ze zijn natuurlijke helpers. (Een moeder van een Indigo vertelde me dat toen ze haar Kristaldochter meenam op skivakantie, ze haar de hele dag van de ene naar de andere gevallen skier bracht om hen te helpen opstaan.)

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Aanhankelijk en Liefdevol: De Kristallen belichamen de vibratie van liefde die ze naar de planeet brengen. Ze herinneren ons niet alleen aan wie we zijn – wezens van liefde – ze belichamen het ook. Ze zijn zachtaardig.

Intuïtieve Sprekers / Late Sprekers: Omdat ze kunnen communiceren via telepathie, beginnen ze vaak laat te praten, omdat ze niet moeten praten om te communiceren. Een moeder van een Kristalkind vertelde me dat de eerste blik van haar kindje, na het verlaten van de baarmoeder, haar telepatisch heel duidelijk zei: “Ik ben hier om je te helpen leren.”

Spiritueel Gevoelig: Kristallen hebben een sterk ontwikkelde spiritualiteit.aarde

Nauwe band met de natuur: Kristallen hebben een natuurlijke affiniteit voor het planten, dieren en insecten koninkrijk. De Kristallen kunnen communiceren met de natuur, en ze gaan naar de natuur voor rust en verjonging. (Veel Indigo’s doen dit ook.) (Een negen jaar oude Kristal weigerde pertinent om haar moeder een kerstboom te laten kopen omdat ze niet kon verdragen dat de boom werd omgehakt.)

Uiterlijk van kristallen: De Kristallen hebben grote blauwe ogen of grote donkere ogen. Ze kijken naar ons met een blik die van ver lijkt te komen en een diepe kennis bezit. Ze stralen wijsheid uit. Ze hebben een zeer intense blik. Dromerige aard en praten over hun dromen op jeugdige leeftijd: Veel kristallen hebben de mogelijkheid om te communiceren met de andere kant, blijkbaar al vanaf de geboorte. Sommigen hebben volledige toegang tot hun herinneringen aan het leven aan de andere kant en / of  vorige levens. (Good Morning America had een groep van Indigo’s en Kristallen en hun ouders op de show. Een van de kinderen was zich volledig bewust van haar moeders moeder, die was overleden. En zij had voldoende herinneringen om het te bewijzen.) Omdat ze in contact zijn met de andere kant en er vaak heengaan, kunnen ze een dromerige blik hebben. Ze worden vaak dagdromers genoemd (Een zeer helder jong Kristalkind die ik ken, begon met tekenen van spiralen met beide handen door elkaar, toen hij minder dan twee jaar oud was. Hij vroeg om een krijtje en toen zijn moeder het hem gaf, begon hij meteen te tekenen, spiraal na spiraal. Hij doet dit dit al jaren. Het kalmeert hem.)

Verkeerde diagnose gesteld, zoals Autisme of het Syndroom van Asperger: We zien een dramatische toename van het aantal autistische kinderen. Kristallen zijn zeer gevoelig en kwetsbaar. Sommige keren diep naar binnen om zichzelf te beschermen. Zij trekken de stekker uit, uit hun omgeving en de mensen erin. Dit weerspiegelt de symptomen van Autisme en Asperger’s, dus Kristallen kunnen een verkeerde diagnose gesteld krijgen.

Aangetrokken tot Kristallen en Stenen: Zoals hun affiniteit voor de natuur ,hebben kristallen ook een affiniteit met alle soorten kristallen en stenen. Velen weten ook hun eigenschappen en hoe ze kristallen en stenen moeten gebruiken om te genezen en om energievelden te veranderen.

Zeer Gevoelige Lichamen: Kristallen hebben een zeer gevoelig lichaam. Zij hebben behoefte aan biologisch geteeld voedsel. Hebben ook vaak liever een vegetarisch dieet. Sommigen worden ziek als ze traditionele voeding eten met hoge koolhydraten, veel vet, veel suiker, en het weinig energetisch fast food. (De Universele School of Life, die werd gestart in Canada in 1982 door Michael Deunov voor Indigo onderwijs, en nu ook Kristal en Regenboog kinderen en hun families,daar word al het voedsel dat de kinderen eten organisch gekweekt.) Veel Kristallen hebben allergieën en voedsel gevoeligheden.

1 REACTIE

 1. Herkenbaar maar ook lastig. Mensen die niet weten wat ze met me aanmoeten, dat soort opmerkingen nogal eens gehad. Soms denken mensen dat ik autistisch ben maar ik ben juist erg op de buitenwereld gericht en kruip af en toe even naar binnen. Of dan lijkt het of ik dromerig ben maar ik heb juist alles in de gaten. Een relatie lukt ook niet omdat ik dan helemaal ondergesneeuwd raak. Dan denken ze dat er wat met me aan de hand is, proberen dat met alle geweld eruit te trekken maar er is niks.
  Vele etiketjes gehad trouwens, van verstandelijk gehandicapt of manisch depressief omdat ik nogal nukkig kan worden als iemand vervelend doet. Maar dan denken mensen dat ik van het ene op het andere moment depressief word. Iemand anders noemde het in dezelfde situatie borderline omdat ik nukkig werd ik niks meer zei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in