Sterrepoorten-© lokispace

Er zijn verschillende aarde-engeldomeinen, elk met zijn eigen unieke kenmerken. Veel mensen herkenen zich in een van deze domeinen, of in een combinatie van twee of meer domeinen. Uit welke domein je ook afkomstig bent, is eigenlijk niet zo belangrijk. Je bent NU op aarde geïncarneerd om jouw levensdoel te realiseren en je hebt jouw specifieke gaven meegekregen om je daarbij te helpen.

Als je je altijd al anders hebt gevoeld, bijzonder gevoelig bent en niet binnen de gebruikelijke kaders van normen, verwachtingen en organisaties past, zal dit je kunnen helpen om te accepteren wie je bent en te weten dat er andere, geweldige mooie wezens zijn net zoals jij, die mogen laten zien wie ze zijn en hun gaven aan het licht mogen brengen en hun uniekheid waarderen.

Kenmerken van Sterrenmensen

Sterrenmensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam van aard en hebben meestal geen behoefte om op de voorgrond te treden. Ze verrichten kalm hun onzelfzuchtige daden voor iedereen die ze tegenkomen. Dat is voor hen een innerlijke noodzaak, het deert ze niet dat ze er meestal niet worden bedankt. Doordat ze van kinds af aan het gevoel hebben dat ze anders zijn en hier niet thuis horen, zijn ze vaak innerlijke eenzaam en sociaal onhandig. Als kind worden ze daarom vaak geplaagd, soms ook als volwassene. Ondanks hun natuurlijke behulpzaamheid kunnen ze soms op hun hoede en afstandelijk worden gevonden, omdat ze willen voorkomen om diep betrokken te worden bij gevoelsprocessen die hen vreemd zijn. In wezen zijn ze taakgericht en hebben ze vaak moeite met relaties.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Sommigen weten nog van welke planeet ze afkomstig zijn en soms komt dit in meditaties naar boven. Sterrenmensen beoefenen heel vaak een bepaalde vorm van energetische genezing zoals Reiki en verdienen vaak geld met hun handen ( ook massage, manicure of tuinverzorging). Ook voelen sterrenmensen zich vaak aangetrokken tot symbolen zoals die bij verschillende genezingsenergieën worden gebruikt en zijn ze heel gevoelig voor energie, waardoor ze anderen gauw aanvoelen. Vrouwelijke sterrenmensen krijgen meestal weinig of geen kinderen en als ze die wel krijgen komen ze vaak met een keizersnede ter wereld.

Van alle aarde-engel domeinen hebben sterrenmensen de grootste afkeer van geweld en conflicten, het nieuws maakt ze vaak al van streek. Ze houden vaak van de zee en hebben veel water nodig om in balans te blijven. Ook hebben ze vaak ogen die er opvallend uitzien, de iris heeft vaak een exotische kleur of de ogen of oogleden hebben een ongewone vorm. Het levensdoel van sterrenmensen is om vriendelijkheid te verspreiden waar dat nodig is om zo de woede, stress en razernij te verminderen, ook om zo te voorkomen dat kernoorlogen ontstaan. Als de aarde vernietigd wordt is het effect daarvan merkbaar in vele melkwegstelsels.

Adviezen voor sterrenmensen: Zoek andere sterrenmensen op en zoek werk dat bij je idealen en doelstellingen past, anders word je ongelukkig in je werk. Als sterrenmens kan je diverse soorten werk naast elkaar doen en houd je ervan anderen te ondersteunen. Weet dat je van nature meer taakgericht bent dan relatiegericht en dat je daardoor vaak andere prioriteiten hebt dan anderen. Jouw waardering van schoonheid is vaak meer gericht op de binnenkant dan op de buitenkant en daardoor tegengesteld aan de norm van veel andere mensen. Houd vast aan je opvattingen en je uniekheid en pas je niet te veel aan wat anderen van je verwachten.

geschreven door Marleen

Bron: Hyves

beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie

12 REACTIES

 1. “Vrouwelijke sterrenmensen krijgen meestal weinig of geen kinderen en als ze die wel krijgen komen ze vaak met een keizersnede ter wereld.”

  Da’s een ongefundeerde bewering en kan zeer doen. Is het niet, Iris?

  Verder is hokjesplaatserij toch iets waar een Indigo i.i.g. alleen maar schouderophalend om kan grinniken. We zijn niet in hokjes te plaatsen, maar moeten er wel over waken dit niet zelf te doen.

  De schrijfster heeft duidelijk een persoonlijke visie willen uiten. Daar is niets mis mee. En ook ik herken, net als in zoveel gelijkende artikelen, veel.

  Doe er dus mee wat je wil. En wees altijd eerlijk, ook naar jezelf. Net als Iris.

 2. Iris, je hebt helemaal gelijk. Zeg je dit vanuit je pijn, of vanuit verlichting? Leer ons je les vanuit eender welk perspectief en communiceer aan ons-liefst zonder woorden- de spiegel die je ons klaarblijkelijk te openbaren hebt.

  Mijn illusie, jouw illusie? Laat los in liefde.

  • @Iris,
   Hey Iris, even een vraagje, leg eens uit (als je wilt) wat je er precies mee bedoelt ?
   Ik plaats mezelf en niemand in een hokje, dat is oordelen, en dat moet je juist niet doen.

   Ik “weet” dat ik anders ben en dit spreekt me enorm aan, dit omschrijft mij zoals ik ben, dus voor mij is dit echt een stukje herkenning/erkenning, om uit te vinden wie ik nou eigenlijk ben.

   Met vriendelijke groet,
   Dennis.

   • een stukje herkenning/erkenning, om uit te vinden wie ik nou eigenlijk ben.

    is waarom ik zulke stukken plaats. Niet zo veel meer dan dat eigenlijk.

 3. Hey,

  Ja dit spreekt me erg aan, ben altijd anders dan anderen, ga rechts als de rest links gaat enz enz.
  Ik houd van tuinieren, ben een rustig, vriendelijk en behulpzaam iemand, zonder dat ik daar iets voor moet hebben.
  Ja inderdaad ook moeite met relaties, ben nog opzoek naar iemand die met begrijpt, die weet wat het is.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 4. Heel interessant artikel. Maar ik weet nog niet precies hoe ik kan herkennen dat ik zelf ene sterrenmens ben. Sinds jaren voel ik niet echt erbij horend. Ik heb bijna niemand bij die ik echt geborgen voel. iedereen heeft dan beste vrienden bij die men het gevoel heeft dat men zonder woorden kan verstandig maken wat men voelt of denkt. Ik ben nog nooit een zulke iemand tegen gekomen. Misschien hoor ik dan echt niet op deze wereld. Ik wil graag iemand ontmoeten die dezelfde ervaringen heeft gemaakt.

  • @Saskia,
   Als je nu hier bent, heb je jezelf hier naartoe gestuurd, dus je hoort er wel, je komt ergens anders vandaan, dat is een ander verhaal, dat heb ik zelf ook.

   Als je verder iets wilt weten, je kunt me alles vragen.

   Met vriendelijke groet,
   Dennis.

 5. Duidelijker kan het niet. Ik herken mijzelf hier helemaal in.
  Dank je wel!Fijn om het weer even te lezen en te weten dat ik niet de enige ben die dit zo ervaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in