Kerst is een energetische kans voor je bedrijf

Overal in de straat waar ik woon en zelfs langs de grotere wegen verderop (midden in het weidse land) word ik al wekenlang door verschillende stralende kerstbomen en kerststerren hartelijk begroet. Iedere dag opnieuw maakt mijn hart een sprongetje en word ik instant blij bij het zien van al die uitbundige stralendheid.

Het sprankelende Licht geeft een gevoel van magie

Ik heb me afgevraagd: waarom word ik toch zó blij bij het zien van dit fonkelende Licht? Want ik heb gemerkt dat die blijdschap doorwerkt in alles wat ik doe. Het werk met mijn klanten, de artikelen die ik schrijf.

En ik voel daarbij: het is vooral het gevoel van hoop en magie dat deze sprankeling mij geeft. Waardoor er een diep weten wakker wordt dat (hoe donker het leven op Aarde voor sommige mensen ook is) ieder mens het in deze tijd in zich heeft om zich te laten leiden door het Licht.

Ik heb gemerkt dat het dagelijks zien van die hoopgevende lichtjes me steeds opnieuw inspireert om ook met mijn bedrijf een stralend Licht voor de wereld te zijn.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

De spirituele versie van het Kerstverhaal

Iets anders wat me in deze donkere dagen rond Kerstmis inspireert is de spirituele versie van het ‘ouderwetse’ Kerstverhaal.

Want ik ontdekte dat de geboorte van Jezus vanuit spiritueel oogpunt vooral bijzonder is omdat hiermee (energetisch gezien) een heel nieuw tijdperk is ingeluid. Zijn geboorte was namelijk het begin van een Gouden tijdperk waarin het Christusbewustzijn weer op Aarde kan zijn. En Jezus was sinds lange tijd de eerste mens die dit bewustzijn kon verspreiden.

Waarbij het Christusbewustzijn staat voor een bewust-zijn van het Goddelijke in alles wat leeft (inclusief jezelf). Dat klinkt wat abstract misschien (tenminste, dat deed het voor mij eerst wel). Maar het betekent gewoon dat het weer mogelijk wordt om je als mens te herinneren wie je werkelijk vanuit je Goddelijk essentie bent.

Er is een zaadje van Licht geplant

Als ik in de wereld om me heen kijk, lijkt het eerlijk gezegd alsof het Christuslicht dat hij toen heeft geactiveerd nog maar nauwelijks effect heeft gehad. De meeste mensen zijn zich totaal niet bewust van hun Goddelijkheid. Waardoor de maatschappij van nu nog steeds verre van vredig en Liefdevol is. En iedere willekeurige krant die je openslaat vooral over onrecht, oorlog en immense pijn gaat.

Terwijl ik ook voel dat er op de achtergrond van het maatschappelijke leven al zo ongelooflijk veel veranderd is! Zoveel mensen ontwaken spiritueel en openen hun hart. En gaan daardoor op een meer bewuste manier leven.

Ook bij de vrouwen met wie ik werk zie ik een enorme verandering. Met name door de verandering van hun eigen klantenkring en de bezielde manier waarop ze werken. Ze trekken steeds vaker juist de ontwakende mensen aan en voelen ook een diep verlangen om nu echt voor hun Lichtkracht en Wijsheid te gaan staan.

Het is een kwestie van tijd voor het weer Licht is

Als ik die veranderingen zie, dan weet ik het zeker: het is eenvoudigweg een kwestie van tijd voordat steeds meer mensen op Aarde zich herinneren wie ze werkelijk zijn. En ik zie daarbij een energetisch beeld waarin Jezus met zijn leven en sterven als het ware de kraan van het universele Christuslicht weer heeft opengedraaid.

Zodat ook alle mensen na hem kunnen verbinden met dit Licht. Maar! De kraan van dit Licht gaat niet in één keer voluit open. Want het Christuslicht is zo immens en alomvattend, dat jij en ik het niet allemaal ineens in ons menselijk lichaam en bewustzijn kunnen dragen. Dus komt het universele Licht (vanuit een kosmische Wijsheid) in afgestemde golven vrij.

De energie rond Kerstmis is een energetische kans

De energie rond Kerstmis is altijd extra speciaal. Want zo rond Kerst geeft het universum namelijk een krachtige extra dosis van dit bijzondere Licht vrij. Zodat jouw lichaam met behulp van het Christuslicht een energetische boost krijgt en daarmee een snellere transformatie kan ondergaan.

Voor jou als mens én als ondernemer is de energie rond Kerstmis daarmee een enorme energetische kans om oude pijn versneld te zuiveren en significant meer ruimte te maken voor bezieling en Licht. Waardoor alles wat je doet (ook in je bedrijf) Lichter wordt en meer is afgestemd op wie je vanuit je essentie werkelijk bent.

Dit is de hoopvolle magie van Kerstmis

Het extra Licht dat rond de Kerstdagen vrij komt is hierdoor ook precies de energie die jou en mij een gevoel van sprankeling en magie geeft. Want het vóelt niet alleen alsof er tijdens deze dagen wonderen mogelijk zijn. Als je er bewust voor kiest om de beschikbare energie te gebruiken, kan jouw spirituele groei en de groei van je bedrijf een enorme versnelling in gaan.

Een versnelling die ervoor zorgt dat de praktische verandering in je bedrijf (die ene waarvan je al een tijdje weet dat het eigenlijk nodig is) nu eindelijk kan worden doorgezet.

Zodat je nu bijvoorbeeld van losse sessies naar transformatietrajecten gaat en daarmee voor je (financiële) waarde staat. Of je besluit je los te maken van de eisen van je beroepsvereniging en kiest voor de ideale klant die bij je eigen spirituele ontwikkeling past.

Zo maak je bewust gebruik van de krachtige energie

Als je voelt dat het tijd is om gebruik te maken van die krachtige Kerst energie is het belangrijk dat je hier ook echt bewust voor kiest. Want ja, de energie is op dit moment rijkelijk beschikbaar. Maar vanuit jouw vrije wil heb je de keuze om die kans te nemen – of niet.

Dus voel je: “Ja, ik wil!”

Ga dan als eerste op een rustige plek zitten, waarbij je zeker een half uur de tijd neemt om met jeZelf te zijn en je open te stellen voor de download van Licht. En vraag je Lichtgidsen om erbij te zijn, je te ondersteunen met hun Licht.

Sluit rustig je ogen en breng je aandacht helemaal naar het hier en nu. Voel daarbij heel bewust hoe je voeten ontspannen door de Aarde worden ondersteund. Nodig je lichaam uit om te ontspannen en zich door je stoel te laten dragen. Je zult merken dat er hiermee een diepe ontspanning in je lichaam komt.

Zet vervolgens heel helder je intentie, dat je beschikbaar bent voor transformatie en ook voor de belichaming van je Licht. Liefdevol en gedecideerd maak je de keuze om Licht te zijn. De hoogste versie van jezelf in dit moment.

Stel je daarna in gedachten voor dat je ergens in het donker een lichtje ziet. Misschien het licht van een ster; een kaars(je) of iets anders wat licht geeft. Ontvang gewoon het beeld wat als eerste in je opkomt en verbind je met dit Licht.

Zeg hardop of in jezelf: “Ik ben bereid om Licht te zijn en het Licht te ontvangen dat vanuit mijn ziel voor mij is klaargelegd.” En stel je daarbij voor dat je de essentie van het lichtje in je hartcentrum plaatst. Waarna het Licht vanuit je hart door je lichaam en aura stroomt.

Ieder sprankelend lichtje herinnert je aan jouw Licht

Het fijne is, je ontvangt op deze manier heel bewust de download van Licht die helemaal voor jou bestemd is. En verspreidt daardoor met je bedrijf nog meer van de hoop en magie die jij de wereld kunt geven.

Plus! Je wordt ook nog eens herinnerd aan je innerlijk Licht, iedere keer wanneer je ergens een sprankelend magisch lichtje ziet. Waardoor Kerstmis op alle mogelijke manieren een bijzondere tijd wordt.

P.S. Wil jij in 2023 met je bedrijf als Lichtwerker meer impact en omzet maken? Mensen helpen op de spirituele manier die bij jou past én met de omzet die je waard bent?

Meld je hier gratis aan voor de online vierdaagse voor vrouwelijke Lichtwerkers: ‘Maak in 2023 meer impact en omzet met je bedrijf als Lichtwerker”. Met dagelijkse Masterclasses op het gebied van spiritueel ondernemen én krachtige Lichtmeditaties.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Vorig artikelHoe het tweede chakra je relatie beïnvloedt
Volgend artikelTwijfel jij aan je relatie?
Avatar foto
Iris Boonstra is spiritueel ondernemerscoach en Lichtwerker Zij begeleidt al ruim 25 jaar Lichtwerkers in het verbinden met hun ziel, zielsmissie en Lichtkracht. En leert daarbij vrouwelijke Lichtwerkers hoe ze vanuit afstemming op hun ziel een succesvol bedrijf als Lichtwerker op kunnen bouwen. Dit hoogfrequente Lichtwerk doet ze samen met haar spirituele Lichtgidsen en zielenfamilie. Iris is oprichter van de Spirituele Transformatie Academie. Waarmee ze trainingen en workshops voor vrouwelijke Lichtwerkers verzorgt. Daarbij biedt ze gratis verschillende Masterclasses en Lichtmeditaties aan. Haar trainingen zijn ook online beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in