Een van de meest verrassende aspecten die ik vind in de vele lezingen met volwassen Indigo’s die ik doe is op het gebied van kinderen. Zo veel vrouwen en mannen, allen volwassen Indigo’s, zijn in dit leven kinderloos of hebben kinderen waar ze van gescheiden zijn of voelen zich er niet verbonden mee . Dit is een leven van intense karmische ‘schoonmaak’ en hun problemen met betrekking tot kinderen hebben sterke karmische gevolgen. Als ze niet het karma begrijpen, kunnen ze zich buitengesloten voelen van de vreugde van kinderen of vragen zich af waarom ze voor kinderen gekozen hebben die teleurstellingen zijn omdat de normale ouder-kind relatie er niet is.

Sommige mannen hebben een onopgeloste schuld over het verantwoordelijk zijn voor de dood van kinderen in vorige levens. Veel vrouwen hebben levens lang voor kinderen gezorgd, en hebben het verdriet van om hen te verliezen aan oorlog, ziekte, hongersnood en armoede doorstaan. In dit leven hebben vele vrouwen besloten om kinderen te krijgen, omdat ze niet de last van deze pijn wilden dragen. Met deze ‘ziels belofte’, wordt zwangerschap onmogelijk. Op  ‘zielsniveau’ heb je gekozen om jezelf te sparen van nog een leven van ondragelijk verdriet en je lichaam werkt simpelweg mee. De belofte kan veranderd worden met innerlijk werk en vergiffenis, als je hiervoor kiest.

Voor anderen, werden er afspraken gemaakt om kinderen op deze wereld te brengen, maar niet persé om een normale ouder-kind relatie te hebben. In deze situaties kunnen een of beide ouders zich gescheiden voelen van hun kind, die het nodig had om hun energetische imprint te delen. Maar de basis voor de relatie is het sterke karma die je deelt als voormalige ouder/kind, geliefden of man/vrouw en je wilt ze in dit leven oplossen. Deze relaties zijn complex, uitdagend en erg frustrerend omdat, terwijl je een moeder, vader of kind bent, de dynamiek van jouw relatie op verschillende emotionele niveaus resoneert.

Of je kinderen hebt of niet, het is geen ongeluk, ongelukkige omstandigheid of speling van het lot. Je hebt ingestemd met de details van je leven en je hebt een sterk karma, waarmee je bent akkoord gegaan om het op te lossen. Wat voor woede of verdriet je voelt kan opgelost worden door te begrijpen waarom je dit pad hebt gekozen en om de genezing te doen dat je besloten hebt te doen. Als je geen kinderen hebt, zoek vanbinnen in jezelf en ontdek waarom. Als je kinderen hebt waarmee je in conflict bent, wat is het doel van jullie samenzijn in dit leven en hoe kan je dit oplossen? Als je dit weet, brengt het je uit de emotionele aspecten van jullie samenzijn en op hogere niveaus van vreugde en begrip.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

  1. Mooi & waar! > vergeving brengt genezing en wat niet genezen wordt leeft verder in komende generaties > terwijl ik deze blogpost las schoot me volgende versregel te binnen: “er loopt een optocht door de tijd van de schepping tot de eeuwigheid…” van Paul Van Vliet (uit zijn lied: “Ik ben zo vaak opnieuw begonnen”) en ik neuriede onmiddellijk mee.. in zijn geheel trouwens een mooie boodschap (bv: “Maar in vandaag ligt een deel van het verleden/En dat samen neem je weer naar morgen mee”
    Warme groet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in