Ontmoet je kind voor de conceptie

Update : Inmiddels zijn er genoeg aanmeldingen binnen. Geweldig… Dank jullie wel voor het delen!

Ben jij creatief, heb je veel fantasie en een eigen belevingswereld en heb je zin om mee te werken aan een kunstproject dan ben ik op zoek naar jou! Ik zoek kinderen tussen de negen en elf jaar die samen met mij aan een geheim online-museum willen werken waar zij de baas zijn.

Heb je het gevoel of geven mensen je het gevoel dat je met jouw gedrag moeilijk past binnen het (school)systeem? Ben je hoog gevoelige of heb je adhd (of een aanverwante diagnose), autisme of een psychische kwetsbaarheid? Ervaar jij de werkelijkheid soms net even anders dan andere? Ook dan ben ik op zoek naar jou! Ik zou meer willen weten over wat er in jouw hoofd omgaat omdat ik geloof dat jullie allemaal een bijzondere gave hebben. Als je mee wil doen dan ga ik je vragen om kunst te maken van wat er in jouw hoofd om gaat. Je krijgt hiervoor van mij speciale opdrachten. Het gaat om kunstwerken maar ook filmpjes of teksten – over hoe jij naar de wereld kijkt.Deze werken tezamen vormen tezamen een eigen geheime wereld die het publiek vervolgens online kan bezoeken. We werken hieraan in de maanden mei en juni en je kunt dit doen vanuit je eigen huis.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Aanmelden kan inmiddels niet meer.

Aanvullende informatie:

Mijn naam is Alexandra Broeder en ik ben theatermaker. Binnen mijn werk verbind ik de domeinen theater en psychiatrie met elkaar. Zo ontwikkel ik onder andere werk in nauwe samenwerking met theater Frascati en De Bascule, centrum voor kinder en jeugdpsychiatrie in Amsterdam. Voor informatie zie: https://www.frascatitheater.nl/de-onvertelde-stad/thetree

Inspiratiebron voor dit project is het gegeven dat in bepaalde niet Westerse culturen de mensen die wij in onze maatschappij labelen, diagnosticeren en medicaliseren juist gezien worden als spiritueel zeer begaafd. Zij worden met gejuich onthaald als nieuwe genezers(sjamanen) die iets kunnen betekenen voor de ‘gewone’ mensen.

Ik vraag me af welke rol kinderen met een zogenaamd label kunnen vervullen in onze samenleving in transitie:als we op een andere manier naar dat wat hen anders maakt durven te gaan kijken in plaats van het gedrag te onderdrukken of aanpassing af te dwingen.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in