nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
Altijd al willen weten hoe je een kind met ADHD op energetische wijze helpt? En wat je voor een hoogsensitief kind kunt betekenen? Of wat de zielkundige achtergrond is van een ‘moeilijk opvoedbaar’ kind? Misschien is de opleiding tot Energetisch kindercoach dan wel iets voor jou!
Malva Opleiding
advertorial

Steeds meer kinderen zijn hoogsensitief, hebben concentratiestoornissen en kampen met ‘stoornissen’ als ADHD en autisme. Ze worstelen met het aanpassen naar de ‘grote-mensen-wereld’, wat vaak gepaard gaat met veel verdriet en boosheid. Moed en zelfvertrouwen zijn ver te zoeken en de problemen stapelen zich doorgaans op. Met als gevolg dat menig ouder of leerkracht met de handen in het haar zit. Want hoe ga je hier mee om?

De invloed van verstoorde chakra’s

Ons energetisch systeem heeft een grote invloed op hoe we ons voelen. Dat geldt voor volwassenen, maar zeker ook bij kinderen. Bij disbalans in de chakra’s kunnen zij zich onveilig, onzeker en eenzaam voelen. Ook ontstaat er vaak faalangst en een negatief zelfbeeld. Een energetisch kindercoach helpt om deze kinderen weer in balans te brengen.

Wat doet een energetisch kindercoach?

Een energetisch kindercoach kijkt en voelt áchter het probleem van het kind. Op passende wijze wordt er aansluiting gezocht bij de kinderlijke belevingswereld. Daarnaast heeft de coach oog voor de ziel van het kind, met gedegen kennis van het energetisch systeem. Zo wordt er een koppeling gemaakt tussen het gedrag en de werking van de verschillende chakra’s. Door het energetisch systeem weer in balans te brengen, wordt de worsteling van het kind draaglijker of verdwijnt zelfs. Het resultaat? De houding en gedrag van het kind verandert en hij of zij komt de worsteling weer te boven. Dat heeft weer z’n invloed op het gezin en het schoolleven. En dat kun je best magisch noemen!

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Wil jij op energetische wijze kinderen begeleiden?

Lijkt het jou wat om kinderen energetisch te behandelen? Dan kun je bij Malva Coach Opleiding terecht voor een opleiding tot Energetisch kindercoach. Hier leer je onder meer kinderen op dynamische wijze te coachen en energetische behandelingen toe te passen.Uitgangspunt is dat elke ziel uniek is en dus ook ieder kind anders is.

Kom naar de open dag!

De opleiding tot Energetisch kindercoach houdt een open huis op vrijdagochtend 1 juni en 15 juni. Hier krijg je uitleg over de inhoud van de opleiding en de toepassingen van de verschillende energetische behandelingen. Klik hier om je in te schrijven. Behoefte aan meer informatie? Docent Josephine Nelissen staat je graag te woord op 06 – 28 67 61 53. Of mail naar info@energetischkindercoach.nl.

Kinderen op energetische wijze weer in balans

Liever volwassenen energetisch coachen?

Daarvoor biedt Malva Coach Opleiding de jaaropleiding Energetisch coach. Ook hier leer je hoe je op energetische wijze kunt behandelingen, in combinatie met een intensieve training van coaching vaardigheden. Je begeleidt en ondersteunt hiermee volwassenen op het gebied van stresshantering, persoonlijk leiderschap, spirituele groei, persoonlijke ontwikkeling. De open dag van deze opleiding is op vrijdagmiddag 1 juni. Klik hier om je aan te melden.

vitaal water
vitaal water
vitaal water

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in