Oordelen; je kind gaat geloven dat hij zo is.
Diana-Cooper
Diana Cooper

Interview met Drunvalo Melchizedek door Diana Cooper

Wie zijn deze kinderen van de Nieuwe Droom, waar jij zo enthousiast over bent?

Drunvalo: Er doen zich drie verschillende soorten kinderen voor in de wereld van vandaag, die ik heb kunnen herkennen.

Allereerst zijn er de de “super paranormaal begaafde kinderen uit China”.

Ten tweede zijn er de Indigo kinderen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

De derde groep zijn de “Children of AIDS”, de AIDS-kinderen.

Over de eerste groep, de Super paranormaal begaafde kinderen uit China, spraken we al in de Flower of Life seminars. Misschien kun je je herinneren dat deze eerste groep in 1984 werd ontdekt, toen er een kind werd gevonden die zo super begaafd was, niet te geloven. Onderzoekers voerden elk denkbaar paranormaal onderzoek uit, dat je je maar kunt voorstellen en iedere keer waren de antwoorden 100% correct. Bijvoorbeeld, een kaart omdraaien in een andere kamer dan het kind was, het maakte niet uit. Hij wist precies wat er op de kaarten stond. Daarom vertrok de redactie van het Magazine Omni naar China, om over deze ontdekking een artikel te schrijven. Zij vonden meer kinderen die hetzelfde konden.

indigo-kinderen-dna

Volgens een studie van Lee Caroll functioneren Indigo kinderen slecht in conventioneel onderwijs. Dat past bij hun afwijzing van autoriteiten, bij hun slimmer zijn dan hun leraren, en dat ze niet gevoelig zijn voor een opvoeding die uit gaat van schuld, angst en manipulatie. Lee Caroll noemde de kinderen die hier in Amerika geboren zijn, Indigo kinderen. Zelf denk ik, dat beide groepen uit dezelfde bron komen, maar dat weet ik niet zeker. Het lijken twee aparte, afzonderlijke groepen. Ongelooflijk begaafd en verbazingwekkend.

Het is de derde groep die me het meest interesseert, de Children of AIDS, de AIDS-kinderen.

Ongeveer tien of elf jaar geleden werd in Amerika een kindje geboren met AIDS. Het werd positief getest zowel bij de geboorte als na zes maanden. Een jaar later was hij nog steeds positief. Op 6-jarige leeftijd werd hij opnieuw getest met het verbazingwekkende resultaat dat hij compleet AIDS vrij was. Er was geen spoor meer te bekennen dat hij ooit AIDS of HIV had gehad! Het kind werd naar de Universiteit van Los Angeles (UCLA) meegenomen om te zien wat er gaande was; de testen toonden aan dat hij niet het gebruikelijke DNA patroon heeft. Het menselijk DNA patroon heeft 4 nucleïnezuren die in combinatie van 3 groepen 64 verschillende patronen voortbrengen, die codons worden genoemd. Over de hele wereld bestaat het menselijk DNA uit 20 van deze codons die actief zijn. De rest is niet actief, behalve 3 die de start/stop codes zijn, zoals in een computer. Wetenschappers hebben altijd gedacht dat degenen die niet actief waren, oude programma’s uit een vroegere tijd waren. Ik heb ze altijd gezien als toepassingsprogramma’s, zoals in een computer. Hoe dan ook, deze jongen had 24 actieve codons en dat is 4 meer dan elk ander menselijk wezen. Ze onderzochten het kind om te zien hoe sterk zijn immuunsysteem was. Ze mengden in een laboratorium een dodelijke dosis AIDS met enkele cellen van het kind. Zij cellen bleven totaal onaangetast. Ze bleven de dosering verhogen tot uiteindelijk 3000 keer meer dan nodig was om een infectie bij een mens te krijgen, en zijn cellen bleven totaal ziektevrij.

indigo-kindDaarna onderzochten zij zijn bloed op andere ziekten, zoal kanker. Wat ze ontdekten was dat deze jongen immuun was voor alles!

Daarna vonden ze een ander kind bij wie deze codons actief waren, toen 10.000, daarna 100.000 en toen een miljoen. Op dit punt aangekomen schat de UCLA nu in dat wereldwijd ongeveer 1% van de mensheid dit nieuwe DNA profiel heeft. Dat komt neer op ongeveer 60 miljoen mensen die volgens de oude criteria niet menselijk zijn.

Diana: Is deze codon activering alleen gevonden bij jonge kinderen?

Drunvalo: Merendeels bij kinderen, maar ze vinden het nu ook bij volwassenen, net zoals bij de theorie van de honderdste aap. Allerlei soorten mensen zijn er nu door beïnvloed en het verspreidt zich snel. Vergeet niet, het begon amper 5 jaar geleden met bijna niemand en nu verspreidt het zich net als een epidemie. Het is als een uitbraak en dit is nog maar het begin.

Het andere deel(wat Drunvalo interesseert) heeft te maken met het boek Cracking the Bible Code (de Hemelse Code, door Drunvalo geschreven), waarin de Hebreeuwse bijbel in een speciaal computer programma is opgenomen. Op bladzijde 164 kun je lezen dat de onderzoekers het woord AIDS invoerden om te zien wat er zou gebeuren. De programmavertaling gaf woorden als HIV, bloed, immuunsysteem en door. Allemaal zaken waaraan je denkt bij het woord AIDS. Maar onderaan in een hoekje stond deze zin die de onderzoekers niet begrepen: het einde van ziektes. En dat is waarvan ik denk dat hier aan de hand is. De wetenschap heeft verklaard dat er nu al zoveel mensen zijn met dit vreemde DNA dat men nu denkt dat er een nieuw menselijk ras aan het ontstaan is op aarde, dat blijkbaar niet ziek kan worden. Het is werkelijk niet te geloven, men gaat er vanuit dat het een heel bijzondere emotionele en mentale lichaamsreactie is. Een reactie die vanuit het lichaam komt die veroorzaakt dat het DNA op deze manier verandert.

Ik was bij Gregg Braden die als één van de eerste mensen hierover schreef en wat we geloven is dat er drie aspecten zijn van dit fenomeen.

de Flower of Life
de Flower of Life

Het eerste deel is de geest die eenheid ziet, de Flower of Life. Alles is op alle mogelijke manieren met alles verbonden.

Het tweede is gecentreerd zijn in het hart: Liefde zijn.

En het derde aspect is het loslaten van de polariteiten, om niet langer de wereld te oordelen. Zo lang als we de wereld beoordelen in goed of fout, blijven we in de polariteiten of in de zondeval.

Ik geloof dat de mensen met het nieuwe DNA op een of andere manier het oordelen hebben losgelaten en in een toestand zijn waarin zij alles als eenheid zien en Liefde voelen. Wat deze mensen in zichzelf doen is te zien als een golfvorm die op een computerscherm er bijna identiek uitziet als de DNA molecuul. De onderzoekers denken dus dat deze mensen, door hun manier van leven in hun DNA op te slaan, te resoneren, die 4 codons veranderen en daardoor immuun worden voor de ziekte. Wat de onderzoekers niet weten en waar veel onderzoek naar gaat gebeuren is of er naast de immuniteit nog iets anders is? Misschien zijn ze wel onsterfelijk, wie weet. Misschien zijn er andere kenmerken, waar we zelfs nog nooit van gedroomd hebben. Ik vraag me vaak af hoe ze met elkaar verbonden zijn? Is er een vorm van telepathische verbinding werkzaam?

Diane: Heb je wel eens iemand ontmoet? Zijn ze toegankelijk?

Drunvalo: Ik weet het nu twee jaar en ik heb persoonlijk deze weg gevolgd, en ik denk dat ik weet wat ze aan het doen zijn. Ik ben in de Merkabah gegaan en heb aan mijn onderbewustzijn gevraagd mijn codons op dezelfde manier te veranderen. Ik doe dat nu 2 jaar en ik ben sindsdien niet meer ziek geweest. Ik weet niet of ik in staat ben geweest om ze te veranderen, de enige manier om daar achter te komen is een DNA test. Hoe dan ook, ik ben bloot gesteld aan van alles en nog wat; als iemand ziek was kwam ik doelbewust in de buurt om te proberen aangestoken te worden. Ik heb geprobeerd ziek te worden maar het lukte niet. Ik voel soms iets opkomen, maar na een uurtje is het weer weg. Interessant is dat dit nieuwe DNA nauwelijks is gevonden bij de Super paranormale kinderen van China, bijna bij niemand. Het is echter wel gevonden in Rusland en Amerika. Het lijkt erop dat het nog maar beperkt voorkomt, maar als het klopt wat we denken, dan heeft het te maken met een heel specifieke reactie die voor de meeste Nieuwe Tijdsmensen bestemd is.

Diane: Denk je dat deze mensen de DNA veranderingen onbewust creëren?

Drunvalo: Ik denk dat iemand de mogelijkheid heeft gevonden, één kind moet het ergens gedaan hebben. Toen kwam het in het collectieve veld en nu is het in het onderbewustzijn van de aarde en bereikbaar voor iedereen. Toen dat gebeurd was, denk ik dat mensen op een of andere manier in contact zijn gekomen met dit onderbewuste niveau tijdens een diepe meditatie of gebed, en zo de verandering gemaakt hebben.Een nieuw ras is bezig geboren te worden; het is één van de meest opmerkelijke fenomenen die op aarde zijn gebeurd. Het is ongelooflijk dat er niemand tot nu toe iets van weet!

Diane: Nou, jij bent de enige die ik hierover ooit heb horen spreken.

Drunvalo: Ik speur hier nu 2 jaar naar en ik heb gewacht met iets hierover te zeggen omdat ik zeker wilde zijn dat het waar is.

indigo-kindIn het boek Indigo Children (De Indigokinderen, Lee Caroll) lees je dat er uitgebreid onderzoek wordt gedaan naar deze kinderen. Er zijn websites waar je als ouders terecht kunt, waar je bevraagd kunt worden over wat er precies met je kind aan de hand is. Zoals ik al eerder zei, deze kinderen weten precies wat je voelt en wat je denkt. Je kunt je niet voor hen verstoppen. Het is echt ongelooflijk! Ik zie het als een verschijnsel, net als de ET’s, alleen komen de Indigo kinderen niet in een ruimteschip. Zij komen in een spirituele vorm om samen met ons bij te dragen aan de evolutie van de aarde. Ik heb vaak gedacht dat wanneer een ziel incarneert op de rechterkant van de planeet (bijvoorbeeld Japan, China en Tibet), dat die incarnatie dan plaatsvindt in de psychische aspecten. En als een ziel incarneert in het westelijke deel (de rationele kant) in de lichamelijke aspecten. Dat dan het DNA veranderd is. Maar dat is puur mijn eigen speculatie. Ik kijk er alleen maar naar en probeer te begrijpen wat er aan de hand is. In de workshops die ik ga geven, breng ik alles wat ik heb geleerd bij elkaar en leer ik mensen de toegang te openen en de verandering te realiseren. Ik denk dat ik het weet, of ik ben er in ieder geval dicht bij.

Diane: En dat heeft dan te maken met het jezelf in een bepaalde bewustzijnsstaat brengen?

Drunvalo: Ja, een zeer specifieke staat van bewustzijn zal de verandering in je DNA tot stand brengen. En ik denk dat het alleen nog maar het begin is van veel meer. Het feit dat dit het einde van het ziektetijdperk kan zijn is maar een klein deel van het totale beeld.

Diane: Hoe zal deze specifieke manier van werken en ontdekken van invloed zijn op de activering van het DNA dat nu overal te voorschijn komt?

Drunvalo: Als je je lichtlichaam kent en weet hoe psychische energie werkt, en als je de relatie begrijpt van het onderbewustzijn met alle leven op deze planeet, dan kun je in je onderbewustzijn gaan en het vragen stellen. Je onderbewustzijn weet precies welke codons deze kinderen veranderd hebben. Als je om deze veranderingen vraagt dat ze door jouw lichtlichaam en in Gods aanwezigheid mogen gebeuren, dan zal het gebeuren.Het vraagt er ook om de polariteiten los te laten, denk niet langer in termen van goed of kwaad, maar zie het grote geheel en de perfectie van het leven. Het is een overduidelijk geestelijke, emotioneel en lichamelijke reactie. De lichaamsreactie is die waarbij je lichaam niet goed of kwaad erkent, maar het hogere doel achter dit alles ziet. We weten allemaal van deze materie. Iedereen, van Jezus tot Krishna tot Sai Baba praatten er al heel lang over. Maar dit is het eerste waar ik me bewust van ben dat er daadwerkelijk iets aan het veranderen is in de uiterlijke omgeving. Het menselijk DNA verandert daadwerkelijk. Velen van ons hebben hierover gesproken, maar niemand heeft het wetenschappelijk aangetoond. Dat is nu wel gebeurd en het is gedocumenteerd.

Diane: Als dat de situatie is, wat is dan de betekenis ervan voor ons leven vandaag?

Drunvalo: Ik geloof dat we allemaal een keuze hebben om dit specifieke patroon al of niet te volgen dat deze kinderen hebben geactiveerd.

indigo-kindEr is ooit gezegd dat de kinderen de weg zullen wijzen. Als we het willen en we deze kinderen vertrouwen, zoals ik dat doe, dan is immuniteit voor ziekte één van de bijverschijnselen.

Diane: Velen van ons kiezing voor onsterfelijkheid. Toch zouden sommige mensen zeggen dat immuun zijn voor ziekte gelijk staat aan het verstoren van de cyclus van leven en dood, die vermoedelijk geholpen heeft om de planeet in balans te houden. Wat is jouw antwoord daarop?

Drunvalo: Ik oordeel hier niet over, het is wat er gebeurt. Als het de cyclus verstoort, en dat zal waarschijnlijk op een bepaalde manier gebeuren, dat is het omdat alles wat in het leven gebeurt een reden en bedoeling heeft. Misschien dat de mensen die niet meer ziek worden, zelfs niet meer zullen sterven. En mogelijk is hun bewustzijn zo afgestemd op het oorspronkelijke doel van de aarde, dat het uiteindelijk een aarde zal betekenen die heel en afgestemd is en niet eentje die verontreinigd, overbelast en terminaal (of dodelijk) is.We kunnen makkelijk leven met 6 miljard of met 20 miljard, als we het anders doen. Er is meer dan genoeg ruimte voor iedereen, maar het is juist de manier waarop we nu onze hulpbronnen gebruiken waardoor de planeet dood gaat. Mogelijk dat door deze mensen de antwoorden als een aanwijzing mogen komen. Voor iemand die onderweg is naar een staat van immuun zijn voor ziekte is het al een heel krachtig teken dat zij hoe dan ook definitief in harmonie zijn met het leven. We kunnen dit proces vergelijken met de mutatie van bacteriën en virussen. Wij vallen hun systemen aan met verontreinigende stoffen zoals bijvoorbeeld antibiotica, en het doodt bijna alles. De paar die overblijven worden sterker. En wat er gebeurt is dat deze bacteriën naar een plaats gaan waar ze immuun zijn voor de gifstoffen die we hen geven. Doen wij niet hetzelfde? Wij muteren naar een punt waar we niet worden aangetast door verontreiniging, virussen of door ziekte.

En weet je, er is iets anders dat vorig jaar gebeurd is: AIDS daalde met ongeveer 47 % , dat is de grootste daling van één enkele ziekte in de geschiedenis van de wereld. Ik geloof dat dat veel te maken heeft met waar we het nu over hebben.

Diane: Dat is spannend!

Drunvalo: Dat is het zeker. Ik laat eenvoudigweg de aarde bepalen waarheen te gaan. Natuurlijk, het is belangrijk onze lichtlichamen te kennen en te weten hoe die te gebruiken. Maar de kinderen zeggen heel voorzichtig: probeer het op deze manier, en kijk waar het toe leidt.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in