nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

De tijd is gekomen voor een volledig ontwaken. Jij die ervoor koos om vanuit de duisternis omhoog te blikken naar het licht, jij bent gezegend om de komst van de nieuwe dag op Aarde te aanschouwen. Omdat je hart ernaar verlangde om vrede te zien daar waar oorlog heerste, om vertroosting te verlenen daar waar wreedheid domineerde en om liefde te kennen daar waar angst het hart bevroor, heb je het voorrecht gekregen om de voorbodes te zijn voor werkelijke heling op Aarde.

De Schepper heeft jouw handen gekozen om de eenzamen te bereiken, jouw ogen om de onschuld in de schuldigen te zien en jouw lippen om woorden van troost te uiten voor hen die gewond zijn. Er hoeft geen pijn meer te zijn! Jullie hebben al te lang gedoold in duistere dromen; nu is het tijd om in het licht te stappen en te staan voor dat wat waar is. Angst moet nu verdwijnen, voor altijd en jullie hebben de macht om dit te laten gebeuren.

Alleen jij kan jezelf terugvinden. Al je antwoorden zitten binnenin. Je moet nu de lessen uitdragen die je zelf geleerd hebt. Jouw inzicht is niet alleen voor jou bestemd maar om een bedroefde en vermoeide wereld verder te leiden naar een rustige plek in een nieuw bewustzijn.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Ga voort en wees een boodschapper van de hoop. Wijs de weg in heling door voorop te lopen met alles wat je hebt. Jouw broeders en zusters zullen je volgen en wanneer je het portaal der beperkingen gepasseerd bent, word je verenigd en herenigd met allen die verloren dreigden te raken. De Schepper verliest niemand. Kies het pad van vergeving en je zult tranen van vreugde huilen door al het goede wat je aan zult treffen in anderen.

Ga voort en leef het leven van een wezen van licht dat je van oorsprong bent. Je bent belangrijk, je bent nodig en je bent het waard. Sla nooit meer die mantel van angst om je heen om het licht voor je gezicht af te wenden. Je bent niet geboren om te falen; je bent voorbestemd om te slagen. De hoop van de wereld ligt in jouw gemoed en wees verzekerd van succes als je staat voor Hem Die jou schiep.

 

Alan Cohen

10 REACTIES

 1. Een bijna magische boodschap die je zou bijna zeggen een boost geeft . geef niet op ga door met je ding . je doet het goed zoals het nu gaat . Leef je leven zoals je het zelf wil . maar met de power van het licht wat altijd schijnt .

 2. Geweldig prachtig mooie omschrijving ! En de reacties, ik voel me nu zo verbonden en wetend dat ik niet alleen ben met wat ik voel. Het klopt het is moeilijk om constant positief te zijn en je goed te voelen, alleen niet onmogelijk! Ik ben de laatste tijd heel erg ermee bewust bezig en weet nu dat ik een mooie taak heb en 'thuis' ben gekomen.
  Heel veel succes en vooral veel liefde voor iedereen toegewenst!
  Steef

 3. Grappig, hoe verschillende mensen een zelfde reactie anders interpreteren. Ik kon noch voor Rob noch voor lovely spreken, maar ik kan wel zeggen dat ik absoluut geen frustratie voelde in Robs reactie.

  Aanvullend kan ik wel al voor mezelf zeggen dat als ik frustratie, of iets anders voel, die resoneert met iets in mezelf en niet in de andere persoon. Ten minste dat dat gevoel niet alleen bij de andere ligt maar een thema in jezelf triggert. Ten minste tussen de mensen hier. 🙂

 4. @Rob,

  Ik merk wat frustratie bij je en dit snap ik want ik weet dat het makkelijker gezegd is dan gedaan.
  En wat ik bedoel met aandacht schenken aan dat wat je richting bestemming brengt bedoel ik niet dat je alleen Liefde/Licht aandacht geeft.
  Daar bedoel ik je gehele persoon mee, met alles wat bij jou hoort. En dat is ook je angsten onder ogen zien maar bekijken vanuit Liefde.

  Het is een heel proces en het vergt lef en moed om jezelf helemaal te bekijken, alles, maar dan ook echt alles wat bij je hoort. En het allermoeilijkst is om daarbij alleen maar waar te nemen, niet te oordelen.

  En Rob, jij moet doen wat voor jou goed voelt en wat voor jou het belangrijkst is. Je durft jezelf al onder de loep te nemen, en je bent je al heel bewust van je gedachten en dat is al een heel proces wat je bent aangegaan!

  Ik weet uit persoonlijke ervaring hoe moeilijk het is, echt waar.
  Lieve groet

  @Harry, Je held had zeker gelijk 🙂 hihi

 5. Echt elk mens ervaart bepaalde angsten en heeft zijn eigen schaduwkanten. In het verleden bedekte ik al mijn schaduwkanten onder de mantel der liefde, om mijn schaduwkanten eronder te houden. Ik weet nu, dat dit voor mij niet werkt. Je kunt wel alles positief denken, maar het gaat om het gevoel. Als men zijn schaduwkanten niet onder ogen wil zien (ontkennen), komt het vroeg of laat in alle hevigheid terug. Je schaduwkanten willen “belicht”worden. Zet ze in de spotlights en bekijk je schaduwkanten vanuit het licht. Wat wil gezien worden, wat ontken je bij jezelf, wat voel je. Wees eerlijk naar jezelf toe. Het zijn vaak ook de eigen blinde vlekken waar we ons (nog) niet bewust van zijn. Hartegroet, Fenneke.

 6. Een van mijn helden, Al Bundy genaamd, zei ooit in een van zijn meest hilarische scenes: Focus gentlemen, focus!!

 7. Wat een prachtig bericht!!
  Ik voelde mij bijzonder en dankbaar
  want ik weet dat ik een boodschapper van Liefde en Licht ben!!!

  @Rob en Lightning: Hebben jullie door dat je het negatieve (in jullie ogen dan) de meeste aandacht schenkt??
  Schenk aandacht aan dát wat aandacht verdiend en dát wat je richting je bestemming brengt.;-)

  Neem nu bijvoorbeeld de laatste alinea van dit bericht:

  Ga voort en leef het leven van een wezen van licht dat je van oorsprong bent. Je bent belangrijk, je bent nodig en je bent het waard!! Sla nooit meer die mantel van angst om je heen om het licht voor je gezicht af te wenden. Je bent niet geboren om te falen; je bent voorbestemd om te slagen. De hoop van de wereld ligt in jouw gemoed en wees verzekerd van succes als je staat voor Hem Die jou schiep!!! 🙂

  Dit geld ook voor jullie!!!!
  Blijf iedere dag wensen wat je wilt bereiken!!!
  En alles wat je denkt is als het ware een soort wensvorm, het negatieve ook..daarom is het zo belangrijk om je bewust te zijn van je gedachten zodat je ze altijd in een positieve en liefdevolle vorm neer kunt zetten.
  Het denken heeft zo ontzettend veel kracht!!!

  Vertrouw in je eigen kracht!!! 😉
  Liefs

  • @Lovely, ik geef alleen aan wat in mijn ogen enige nuance verdient.

   je zegt: Schenk aandacht aan dát wat aandacht verdiend en dát wat je richting je bestemming brengt.;-)

   Hierdoor geef je mij het gevoel dat je aandacht geeft aan het licht/liefde en hierbij het negatieve/schaduw wat wegwuift.

   Ik probeer neutraal met angst en angst gedachtes om te gaan en er niet in te verdrinken. Sorry maar ik vind het zo makkelijk gezegd;

   “En alles wat je denkt is als het ware een soort wensvorm, het negatieve ook..daarom is het zo belangrijk om je bewust te zijn van je gedachten zodat je ze altijd in een positieve en liefdevolle vorm neer kunt zetten.”

   Ik weet dat gedachten kracht hebben en ik probeer hierin zo liefdevol mogelijk te zijn maar het is onmogelijk om volledig bewust te zijn van al je gedachten. Belangrijker vind ik, als je bewust bent van negatieve gedachten deze te leren observeren en ze niet gaat geloven, weten dat je ze niet bent. Ik heb lange tijd geprobeerd om gedachten om te zetten, dit was een van mijn eerste stappen, maar is niet het belangrijkste vind ik.

 8. “Angst moet nu verdwijnen, voor altijd en jullie hebben de macht om dit te laten gebeuren”

  Mijn valkuil was om zo tegen angst te kijken. Het moet weg ik wel het niet, dit werkte averechts. Angst wil alleen maar aansluiten bij het licht/liefde zolang je het afwijs zal het des te harder roepen om aansluiting te vinden. Heb je angst lief.

  “Je bent niet geboren om te falen”

  Falen bestaat in mijn ogen niet. Wel ervaring.

  Voor de rest een goed stuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in