Een tijdje terug schreef ik een blog over de kinderen van nu. Hierin schreef ik dat het voor hen van groot belang is dat de energie om hen heen hoog is.
Ik voel de behoefte om hier nog wat verder op in te gaan.

Hoewel kinderen over het algemeen ouders kiezen wiens trilling redelijk gelijk is aan die van hen, zijn er nu veel kinderen wiens energie nog hoger is dan die van de volwassenen om hen heen. Kinderen hebben sowieso de kracht om de wereld vaak onbevangen tegemoet te treden. Zij laten ons keer op keer zien hoe zij vanuit hun hart kunnen leven en veel wondertjes van nu geven ons een mooie les in het onvoorwaardelijk liefhebben van al dat is. Zij zijn veel directer verbonden met de universele liefde om hen heen. Een bron van liefde waar wij ook uit kunnen tappen, maar veelal zijn vergeten hoe dat moet.

Deze kinderen functioneren veel beter als de trilling, de energie, om hen heen, hoog is. Sommige kinderen krijgen zelfs lichamelijke, of geestelijke problemen als hun energie niet vrijuit kan stromen, omdat de trilling om hen heen lager is. Deze kinderen hebben er vaak veel baat bij als de energie om hen heen verhoogd wordt. Klachten kunnen minder worden, of zelfs (bijna) verdwijnen!

Maar hoe verhoog je die energie? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Het is vooral belangrijk dat je een methode kiest die bij je past. Een aantal voorbeelden van wat zou kunnen helpen: Mantras luisteren en zingen (het hoeven geen mantras te zijn die je zingt, gewoon zingen kan ook), dansen, de engelen of gidsen om je heen om hulp vragen, mediteren, bidden. Maar ook: creatief zijn, tekenen, schilderen, schrijven en vooral ook: Gek doen, spelen met je kind en daar helemaal in opgaan, je zult zien dat je eigen innerlijke kind zich laat zien en laat die nou precies die zelfde krachten en talenten omtrent liefde hebben als jouw eigen kind of de kinderen waar je mee werkt. Voel goed wat jou blij maakt. Waar wordt jij echt vrolijk van? Wat laat jou opbloeien? Deze dingen verhogen jouw energie, maken je wat lichter en liefdevoller.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Voel je alleen ook niet schuldig als het je een keertje niet lukt. Je bent er mens voor om je ook wel eens wat minder zonnig te voelen en jouw kindje heeft jou gekozen, dus ook de lessen die daarbij horen, inclusief buien!

Als je probeert jouw trilling te verhogen, zul je zien dat je de wereld om je heen mooier maakt, niet alleen voor kinderen, maar ook voor jezelf en anderen om je heen.

“In the light of love
We are whole
In the light of love
We are home
In the light of love
We heal and sing”

Deva Premal and Miten – In the Light of Love

 

 

hier op aansluitend:

Tien Eenvoudige Stappen om de Energie van je Kind te Kalmeren

Ouderschap in de Nieuwe Energie

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in