vorige_levens

Ik geniet van alle e-mails die velen van jullie sturen over jullie Kristalkinderen en kleinkinderen. Jullie schrijven over hun gaven en jullie prachtige relaties. Sommigen van jullie hebben vragen over hun energie, omdat veel van hen levendige herinneringen hebben aan vorige levens, waar zij, vaak tot in de kleinste details, een leven met een vaak traumatische dood herinneren. Sommigen van hen zijn zelfs zo verward over welk leven zij leven en denken dat ze eigenlijk ergens anders moeten zijn dan waar ze zijn.

Kristalkinderen kunnen zo verbonden zijn met de geestelijke wereld en hun herinneringen aan vorige levens, dat ze niet meer weten in welk leven ze zijn. Ze kunnen praten en handelen als een volwassene, namen van mensen noemen die ze niet kunnen weten en dingen weten die ze niet kunnen weten gezien hun leeftijd of binnen hun huidige leven. Dit geldt niet voor alle Kristalkinderen, want sommige zijn nieuwe zielen en hebben geen vorige levens, maar anderen zijn hier om met jouw hulp traumatische herinneringen te helen.vorige_levens

Erkenning van hun ervaringen als zijnde echt is belangrijk, omdat ze op zielsniveau werkelijkheid zijn. Ze hebben deze situaties meegemaakt en dragen nog steeds de emotionele trauma’s. Uiteindelijk zullen ze in staat zijn om het los te laten en de vrede te vinden waarvoor ze hier kwamen. Zij kiezen de ouders en familie die hen de liefde en steun geeft die ze nodig hebben om door dit genezingsproces te gaan. Net als Indigo’s zijn Kristalkinderen energetische genezers en het kan zijn dat ze op zeer jonge leeftijd al beginnen met de genezing van hun eigen trauma’s uit vorige levens.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Het is het beste om ondersteunend voor hen te zijn als ze door dit proces gaan. Vergeet niet dat ze jou als ouder of grootouder hebben gekozen omdat je in staat bent hen te begrijpen en te helpen. Als je jonge Kristalkind begint te spreken over een leven dat heel vreemd voor je lijkt, wees er dan van bewust dat ze in een verwerkingsproces zitten waarin ze uiteindelijk moeten loslaten, maar ze hebben jouw hulp nodig. Praat met ze, stel ze vragen en laat ze huilen of doen wat nodig is in hun rouwproces, zodat ze deze energie helemaal los kunnen laten en werkelijk aanwezig kunnen zijn in dit leven.

Copyright  Jennifer Hoffman
© vertaling: Cassandra, voor www.nieuwetijdskind.com

andere artikelen Jennifer Hoffman op deze site/website Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is een Amerikaanse,  zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel  in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn boodschappen te channelen.  Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

5 REACTIES

 1. Wat ik mij steeds afvraag is
  Als je je ouders uitkiest en je ouders gaan uit elkaar wanneer je nog geen 3 jr bent.
  Mijn stiefzoontje ging naar een pleeggezin, weer terug naar zn moeder en daarna werd beslist dat hij bij zn vader blijft wonen omdat moeder niet capabel is. Ondertussen ontmoet zijn vader mij en ik ‘vervang’ zijn moeder nu, omdat hij volledig bij ons woont. Maar ook ik heb mijn bagage, waardoor het niet altijd soepel loopt.
  Is dit dan ook al van te voren voorzien, speel ik een rol in zijn keuze?

 2. Ik draag vooral emoties uit vorige levens mee. Emoties zoals misbruik die ik in dit leven helemaal niet kan plaatsen. Dat was lang verwarrend tot het in een therapie naar boven kwam en verklaart werd uit mijn voorgaande levens. Sindsdien kan ik me soms ook flarden herrinneren. Xx

 3. Mooi artikel 😀

  Ik herken er veel in.
  Zelf herinner ik me geregeld vorige levens, ik zie dan stukjes daarvan.
  Dit gaat soms door de dag heen.
  Voor mij voelt het of dat deze stukjes bekend weer worden bij me en dat ik ze daardoor heel en of kan helen.
  Ik kan eruit halen wat ik eruit nodig heb in het hier en nu.

  Liefs

 4. Hele mooie documentaire op youtube:
  The boy who lived before.

  Cameron van 5 vertelt al jaren overtuigend over zijn vorige leven en gaat samen met een arts/psychiater op zoek naar zijn oude huis.
  Ze vinden dat huis en hij wordt geholpen om dat leven los te laten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in