Kinderwens ongeboren zielen

Het veld van de ongeboren zielen

In mijn werk hou ik me bezig met het veld van de ongeboren zielen. Dat is een plek vol mogelijkheden waar nog maar weinig vorm of individu is. Ik zie het als een grote wolk energie in verschillende pastelkleuren. De energie is zacht. De verschillende individuen zijn nog niet te onderscheiden. De energie beweegt rond. Alles is continu in beweging. Er heerst een hoog bewustzijn in deze wolk. De frequentie is hoog en zuiver en overstijgt onze aardse frequenties bij verre.

Dit is de plek waar de ongeboren zielen worden geboren. Dit is de plek van waaruit zij hun reis beginnen. Om zich te vormen tot een ongeboren ziel zullen zij zich moeten afscheiden en hun trilling moeten verlagen. Dat is nodig om in de vorm te komen. De energie van de wolk is als een spiraal. In het midden van de wolk is alles nog een geheel en hoe verder je naar buiten komt, hoe lager de trilling en hoe meer de individuele ziel vorm krijgt. Dit is een eeuwig doorgaand proces.

De energie van het veld heeft dus een hogere trilling dan de ongeboren ziel, het is wel waar hij uit voortkomt en is ontstaan. Je afstemmen op het veld is als het ware een verdieping, een perspectief hoger gaan. Daar zijn nog meer mogelijkheden, simpelweg omdat het veld zich nog niet heeft verdicht in de vorm van een ziel. Die mogelijkheden geven een bepaalde vrijheid, omdat je je kan verhouden tot alle zielen die naar de aarde komen (en ook alle die dat uiteindelijk niet zullen, om wat voor reden dan ook) in plaats van tot een specifieke ziel. Vooral als er sprake is van een kinderwens die maar moeilijk tot vorm komt. Het is een heel krachtig veld door zijn hoge trilling, maar ook door de wens zich te manifesteren in vorm op aarde.

Verbinding maken met de energie van zielen

Op het moment dat er al wel een kinderwens is, maar er nog geen specifieke ziel voelbaar is, is het fijn om te kunnen verbinden met een oneindige plek van energetisch toekomstig leven. Dat maakt dat je toch verbinding kan maken met de energie van de zielen. Op die manier kan de energie van het veld je ondersteunen in je proces. De hoge frequenties kan je ontvangen met je hele wezen waardoor je als vrouw meer en meer raakt afgestemd op die frequentie van nieuwe zielen. Je verbinden met dit veld en steeds meer van deze frequentie toelaten in je veld, maakt dat je je als vrouw opent en ontvankelijker wordt.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Het is belangrijk om te beseffen dat je openen voor dit veld een hele mooie stap is in het proces van het ontvangen van een ziel. Echter brengen nieuwe, hoge frequenties altijd van alles in beweging in je eigen veld. Dat het niet iedereen lukt om dit veld te ervaren of er op af te stemmen is een soort veiligheid dat we altijd alleen maar ontvangen wat we op dat moment kunnen dragen en dat er een match is met onze eigen trilling. Het brengt een verantwoordelijkheid mee voor je eigen proces als je dit aangaat. Het universum is echter zo prachtig ontworpen dat energie stroomt naar waar het kan stromen en dat iedereen zijn eigen pad gaat. Laat je dus niet afschrikken en kijk of dit misschien voor jou de weg is.

Een oefening om verbinding te maken met het veld van de ongeboren zielen

Kinderwens ongeboren zielenEen mooie oefening is om deze wolk van energie voor je te zien als een oneindig bewegende spiraal van prachtige pastelkleuren. Het hart van deze wolk is roze, vol liefde. Dit is de plek waar het goddelijke bewustzijn de energie voedt die bestemd is voor de aarde.

Voel of je dit centrum kan voelen, zien of ervaren en verbind je er mee.

Laat deze energie dan door je heen stromen en je volledig openen. Overal in jou stroomt nu deze energie.

Op een bepaald niveau kan je het herkennen. Want dit is ook de energie waar jij uit bent voortgekomen. Dit is een plek die heel zacht, liefdevol en vertrouwd voelt.

Ervaar jezelf weer als dat pure, onschuldige, roze, zachte baby’tje dat je eens was. Daar waar alles voor jou alleen maar uit liefde bestond en jijzelf ook pure liefde was. Daar begint nu ook jouw reis.

Vanuit het centrum van dit oneindige veld reis je mee op de spiraal. Je ervaart hoe de energie en de kleur verandert. Hoe er langzaam steeds meer vorm komt. Hoe je misschien iets meer individu kan ervaren.

Laat dit jouw reis zijn, vanuit het centrum van dit oneindig liefdevolle veld. Stroom mee op de energie en adem deze in. Laat je dragen. Ervaar hoe alles verandert en er vorm ontstaat.

Eerst heel minimaal, later grover.

Mocht je terug willen naar het centrum, dan kan dit ieder moment.

Ontdek de spiraal en haar dragende, liefdevolle energie dat niets anders wil dan leven en manifesteren.

Verbind je dan met je baarmoeder.

De plek in jou die overstroomt van creatie- en manifestatiekracht. Ook deze plek is in essentie een plek van onvoorwaardelijke, oneindige liefde.

En plaats dan de spiraal van het oneindige veld van de ongeboren zielen in jouw baarmoeder.

In plaats van dat jij je in het centrum van dit veld bevindt, bevindt het veld zich nu in jouw centrum.

Ervaar wat dit met je doet.

Laat het veld in jou spiralen en de energie door je hele lichaam heen stromen.

Doe dit zo lang als prettig en aangenaam voelt voor jou.

Door de intensiteit en kracht kan het emoties losmaken. Sta deze helemaal toe en geef je er aan over.

Misschien vind je het prettig om naderhand even wat op te schrijven of een kaarsje aan te steken voor je toekomstige kindje.

Omhul jezelf met een deken van liefde en doe wat goed voelt voor jou.

beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie

4 REACTIES

 1. Hoi hoe staat het met een gedwongen abortus als je 15 jaar bent ? er is zo weinig bekend hier over er zijn zo veel vrouwen meisjes die dit meegemaakt hebben er zit een groot verdriet op je leest veel mooie onderwerpen maar helemaal niks hier over waarom gebeurt dit met je wat is de bedoeling van dit zieltje

 2. Mooie artikel

  Jammer alleen dat er op de site meestal van uit het blanket persoon wordt gepraat. Roze baby. Misschien jullie doen groep voor elk ras aanpaseen. Zie het ook in de keuze van foto’s terug komen. Ik Ben zelf een donkere meid en kijk en dan vaak overeen omdat de Onderwerp en me boein toch is er een bepaalde manier van publiceren dat mijn ras en kleuren niet bij trekt. Jammer want elk volk zou zich aan gesproken mogen voelen tot deze mooie publicaties

  • Beste Nayoka Vrede.
   Ook ik ben een getinte vrouw en kan jouw vraag of mening helemaal begrijpen en voelen als je het hebt over verschillen. Maar… daar zit hem juist ook het verschil. Wanneer ik deze artikelen lees probeer ik mij universeel in te stellen en probeer de boodschap tot mij te nemen zonder aanziens van de of een persoon. Dan zijn huidskleur, geslacht, afkomst allen niet aanwezig en kan de boodschap tot mij komen. Ik wens jou en mij heel veel groei en wederzijds begrip toe

   • Hey Evie,
    dank voor je reactie,. Waar wij zelf tegen aanlopen is niet dat we in kleur denken (we zijn een multiculti groep) maar dat de gratis stockphotos die we gebruiken voor 99% uit ‘blanke” mensen bestaan. Maar het is wel goed om dit weer eens te horen, ik wil persoonlijk graag wat meer kleur in onze afbeeldingen en zodra we het kunnen betalen kunnen we uit een breder assortiment fotos kiezen.

    groetjes,

    Gordon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in