Door Yvonne Weeber

Hallo lieve mensen,
Afgelopen jaren ontvangen we pittige kosmische energieën welke ons helpen om tot versneld bewustzijn te komen. Deze input helpt ons van 3d en 4d naar 5d bewustzijn te komen. Niet altijd makkelijk en als we naar de wereld kijken is het soms beangstigend en verdrietig. Toch is dit allemaal nodig om een sprong te kunnen maken in ons bewustzijn, zodat we vanuit een hoger bewustzijn kunnen gaan leven en het leven op aarde weer een stuk aantrekkelijker te maken.

Maar we zijn er nog niet! Zoals ik al geschreven had in mijn vorige berichten is de grote omwenteling rond 2020/2023, wanneer Saturnus een conjunctie maakt met Pluto en Jupiter in het teken Steenbok. We zijn bezig aan de afronding van een aantal bijzondere kosmische cycli van planeten, die punten in de horoscoop activeren en oude niet geïntegreerde en onverwerkte situaties weer tot leven brengen om gezien te worden, op persoonlijk en collectief niveau.

Danse Macabre

We worden beïnvloed door alle objecten vanuit de kosmos, de Zon, planeten, Alcyone, de Grote en de kleine beer, Sirius, de Pleiaden, het Galactisch Centrum en natuurlijk ook door de aarde zelf. Alles heeft invloed op ons bewustzijn. Op 16 oktober ontvingen we de kosmische straling van een samensmelting twee neutronensterren van 130 miljoen lichtjaar van de Aarde. Door deze Danse Macabre van de twee uitgestorven zonnen en deze samensmelting, kwam er een enorme gammaflits vrij en werden er allerlei metalen, waaronder goud met enorme snelheid het heelal in geslingerd. Ook deze samensmelting heeft invloed op ons bewustzijn, maar ook op het bewustzijn van alle andere objecten in de kosmos, dus ook voor de planeten, de aarde en onze Zon! Wij bestaan uit sterrenstof, ook in ons lichaam is goud opgeslagen! Vanuit de dood van twee zonnen, kan nieuw leven ontstaan. Ook wij dansen met de dood. Dagelijks sterven er cellen, smelten samen en worden er weer nieuwe geboren. Eigenlijk wordt je iedere dag op celniveau opnieuw geboren. Goud verbinden wij op de aarde met liefde. We krijgen dus een enorme hoeveelheid liefde naar ons toe!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Kosmische upgrade

Op 18 december is er een nieuwe maan in het teken Boogschutter, een moment van samensmelting en om nieuwe zaadjes te planten. Dit is een hele bijzondere nieuwe maan. Er is een samenstand van de Zon, de Maan, Saturnus, Venus en de Zwarte maan die op dat moment allemaal samen staan in het Galactisch Centrum van de kosmos. Het GC is een enorm groot zwart gat. Het is een soort baarmoeder, bron van het leven en alles wat we weten. Wellicht heb je de laatste ook ervaren dat je in een soort leegte zit, dit is de leegte van het zwarte gat. We proberen dat gaat vaak op te vullen met allerlei activiteiten,maar het is de bedoeling om af te dalen in dat zwarte gat om inspiratie te kunnen gaan ontvangen vanuit het niets. Vanuit het niets kunnen er nieuwe dingen ontstaan. Het is de bedoeling dat we van de kosmische borst afgaan en op zoek gaan naar innerlijke voeding, dat we onszelf gaan voeden, ons verbinden met die innerlijke oerkracht om het nieuwe geboren te laten worden.
De Maan en Saturnus zijn de planeten die ons helpen vorm te geven, Venus verbindt ons met schoonheid en liefde de Zwarte maan staat voor onze kernkwaliteiten die we vanuit vorige levens en wellicht ook van onze voorouders mee hebben gekregen.

In de voetstappen van je voorouders

Maar niet alleen de Zon, Maan, Venus en de Zwarte maan staan conjunct het GC. Al jaren staan er drie kleine Astroiden daar die ons stimuleren om aan onszelf te werken. Pholus, helpt ons met de processen diep vanuit de onderwereld, vanuit het verborgene, oude opgeslagen pijnen van de ziel die niet geïntegreerd zijn en vaak vanuit familiekarma tot wel vier generaties terug zijn ontstaan uit te zuiveren, te verwerken door de integratie van het versnelt bewust zijn. Door het loslaten van voorouderlijk karma komt er een opening naar een hoger bewust zijn. dus bevrijding van dat familie karma, o.a. door familieopstellingen, zijn nodig op persoonlijk en collectief niveau. Clariklo, is een ondersteunende stille kracht, die vol overgave in stilte haar proces gaat en vol vertrouwen is dat het goed komt. Hylonone, gaat over liefde en verlies. Zij helpt ons trauma’s onder ogen te zien en te verwerken zodat we ons hart kunnen helen en als een feniks uit de as van rouw kunnen verrijzen.
We krijgen een enorme kosmische impuls om ons hart te volgen. Het GC zal voor alle inspiratie zorgen. Dus let goed op je dromen! Probeer stil te zijn en te luisteren naar de fluisteringen van je ziel!

Niets is persoonlijk

Ook al denken we allemaal dat alles wat ons overkomt persoonlijk is, maar wanneer we onze voorouderlijnen opschonen zullen we ontdekken dat niets persoonlijk is. Zelfs op wetenschappelijk niveau komen ze erachter dat trauma’s van onze voorouders opgeslagen liggen in ons DNA en door worden gegeven aan de volgende generaties. We kunnen we zo blank zijn als een lely en 60 procent negroïde ras in ons bloed hebben stromen. Wij hebben allemaal wellicht helden en bijzondere mensen, maar ook moordenaars, misbruikers, slachtoffers en daders van de meest vreselijke dingen in onze voorouder lijnen waar we niets van weten. We kunnen het gevoel hebben gedreven te worden door onbewuste krachten om dingen te doen waar we niet van begrijpen dat we ze doen zoals we ze doen.
Daarnaast is er ook een diep weten over wat liefde is, of zou kunnen zijn, terwijl het eigenlijk nog nooit op aarde is geweest. Door o.a. de samensmelting van de 2 zonnen komt deze liefde nu naar de aarde zodat we het werkelijk kunnen gaan ervaren. Dat is de Liefde die de grote meesters zoals Jezus en Boeddha ons hebben laten zien. De tijd is nu we vanuit een ander paradigma gaan waarnemen, zien dat niets persoonlijk is en het goddelijke gaan zien in iedereen.

Steen der wijzen

21 december is de equninox (de zonnewende), een groot moment. Saturnus gaat weer zijn eigen teken Steenbok in. Pluto loopt al sinds 2008 in dit teken en heeft daar de onderste steen naar boven gebracht. In onszelf laten kijken naar al onze schaduwkanten en monsters in de spelonken van onze ziel. Ook in het collectief gebeurt dit. Alles wil gezien en erkend worden. Met Saturnus door eigen teken zal het beteken dat we ons mogen gaan beperken, dat de tijd van alleen maar groei stagneert omdat het moet. Saturnus staat voor duurzaamheid en vertragen. Wanneer we vertragen kunnen we dingen uitkristalliseren zodat we de diamant door ervaringen kunnen slijpen tot de steen der wijzen. De diamant staat op 12 graden in Steenbok, en staat voor vervolmaking en evenwicht van het mannelijke en vrouwelijke in onszelf en in de wereld. Met de Me Too discussie zien we dat dat hard nodig is. Jupiter die nu in Schorpioen loopt zal daar veel bewustwording in gaan brengen. Meer daarover in een ander bericht.

Powerstruggles

Als we naar de wereld kijken, worden we overheersd door overlevingsdelen van zeer gekwetste kinderen. De meeste leiders zijn niet echt vol-wassen en laten zich leiden door de honger naar macht. Dat zijn zij zich niet bewust! En wie weet wat er allemaal in hun voorouderlijnen zit en opgesloten zit in hun DNA! Zo de leiders, maar ook wij handelen vaak nog vanuit die overlevingsdelen en niet vanuit het vol-wassen zelf. Saturnus is de planeet die ons de weg wijst naar vol-wassenheid. Die power struggles zijn allemaal een voorbereiding voor 2020, de grote ommekeer, samenstand van Saturnus, Jupiter en Pluto en op 2023 wanneer Pluto het teken Waterman in gaat. Voor nu neem je stap, bereid je voor, maak een keus, wil je leven vanuit gelijk of geluk? Neem komende week de tijd om stil te zijn en te luisteren naar de fluisteringen van je ziel die als enige weet wat je werkelijke bestemming is. Wellicht is dat iets heel anders dan wat je nu doet, of wellicht is het precies goed wat je nu doet. Kijk eens naar wat je als kind heel graag wilde. Wellicht wilde je wel een klein winkeltje, en haren kappen, misschien kun je dat wel gaan doen, met yogalessen in de achterkamer, of tarotkaart-reading als extra.. Het is heus niet de bedoeling dat we allemaal een eigen praktijk beginnen. Je kan je kernkwaliteiten ook geweldig inbrengen juist op de plek waar je nu bent! Saturnus, vraagt ons om dienstbaar te zijn aan het grote geheel. Niet vanuit ego en het gevoel van macht, maar vanuit liefde en overgave. Of zoals Jimmy Hendrikx zei,

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Astro Workshopdag De grote omwenteling 2020 28 januari 2018. www.yvonneweeber.nl

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in