kosmisch-weerbericht

Zo lieve mensen,

Nog even een korte kosmische update voor het uiteinde van 2016 voor we morgen naar de Ardennen vertrekken. 2016 was een 9 jaar, dus een jaar van herorientatie en afronding. 2017 is een 1 jaar, nieuwe ronde nieuwe kansen! Er zijn weer jarenlange cycly achter de rug, denk even terug aan 9 jaar geleden en aan 13 jaar geleden, waar sta je nu? We mogen nu weer een nieuwe start gaan maken. Geweldig!
Op 29 december is er een nieuwe maan in Steenbok, dus een mooi moment om een nieuwe intentie voor het nieuwe jaar in te zetten. De energie kan pittig zijn. Niet alleen door de nieuwe maan, maar er is ook een galactische golf van een stervende ster is onder weg naar de aarde. Veel mensen gaan op dit moment over naar het licht, om met de energie mee te liften. Deze galactische golf kan heel veel invloed hebben op onze bewustwording. Zorg voor een goede aarding, goeie voeding en neem rust als je lijf daar om vraagt.

Daarnaast gaat Uranus op 29 december weer direct lopen en komt zijn energie vrij die zich gelijk vast zet in een opposiet tegenover Jupiter die het relationele teken weegschaal loopt en het vierkant tussen Uranus en Pluto activeert. wow wow wow vuurwerk! Zeker in onze relaties! In 2017 komt er heel veel bewustwording en groei in relaties! Wellicht het jaar waarin we leren relateren. Want je kan zeggen wat je wilt, we weten eigenlijk helemaal nog niet hoe dat moet in deze nieuwe tijd! Ik zal in 2017 daar diverse activiteiten rond ontwikkelen. 

Door die Galactiische golf roert de lieve Aarde zich, en is er veel in beweging, zo ook in onze geest. Er kunnen veel dingen door je hoofd spelen waardoor je je onrustig kan voelen en slecht kan slapen. Je kan het gevoel hebben om met bepaalde dingen, situaties, mensen, helemaal klaar te zijn. Je buik ervan vol hebben. Wat betekent dat het tijd is om dingen echt goed uit te spreken en af te ronden en of te stoppen of een nieuwe stap te maken waarin je allebei verder kan op een ander niveau. Ook kunnen we ons beperkt voelen in ons gevoel van vrijheid ( Saturnus in Boogschutter) door allerlei situaties die er spelen. Laat je niet bang maken. De nieuwe wereld is er al. Focus je daarop. Kijk naar alle mooie en vernieuwende dingen die er gebeuren. Daarnaast nog een heel belangrijk aspect voor 2017 dat we inzicht krijgen in onze projecties. 2017 is een spiegeljaar. Alles wat er de buitenwereld laat zien is een afspiegeling van onze eigen binnen wereld. Zolang wij ons eigen boosheid, frustraties en angsten niet onder ogen zien, zien we ze dubbel en dwars in de buiten wereld terug. Op persoonlijk en op collectief niveau! 2017 wordt geen makkelijk jaar. Het vraagt ons om onze eigen schaduwkanten te omarmen en om in het oog te blijven van de orkaan. It is in the eye of the beholder, is een thema van 2017. Hoe je de wereld ziet is een afspiegeling van jou verhaal over de wereld en de werkelijkheid. Ben je bereid je verhaal los te laten en om de realiteit te gaan zien? Denk aan Byron Katie, is het waar, is het werkelijk waar? Hoe kan ik zeker weten dat het waar is? en zo ja wat doe jij in die situatie… ? Het is tijd om de oorlog binnen in onszelf onder ogen te zien en los te laten.Kosmisch weerbericht Maart 2016- door Yvonne Weeber

Daarnaast bied 2017 ons een kans om onze levensdraad op te pakken en om onze missie vorm te gaan geven. Maar niet zomaar! Het is wel belangrijk dat je vrede hebt met het verleden zodat je je ten volle in kan zetten voor datgene wat er op je wacht… Als je het verleden niet verwerkt hebt of er vrede mee kan hebben speelt dat door in alles wat je doet. Het is tijd om je eigen plek in de kosmos in te nemen, en dat kan alleen als er vrede is op die plek, vrede met jezelf, met je leven hoe het zich nu aandient aan jou. Maar goed, in Januari volgt er een uitgebreid kosmisch weerbericht over 2017. Een jaar wat geschiedenis gaat maken en de boel op zijn kop zal gaan zetten. Ik heb er zin in! Jij ook?

Tot in het nieuwe jaar lieve mensen! Lieve groeten,

Yvonne

3 REACTIES

  1. Héél erg bedankt voor de duidelijke info… Geeft vèèl sterkte om in mijn evenwicht te blijven staan…
    Wens jou ook een stabiel einde van het jaar en een glansrijk begin van 2017… We zullen alle kracht nodig hebben…

  2. Heel positief. Als ik dit lees, lijkt het of je het over mijn leven praat en dat er een kern van waarheid in zit. En dat je het op een positieve manier opschrijft geeft mensen hoop.
    Maar de waarheid is dat het juist om deze redenen mensen dit soort dingen lezen die eigenlijk iedereen wel meemaakt in zijn leven. Dat hele kosmische gerelateerde argumenten over de energie dat hierheen komt van buitenaf is in werkelijkheid niet meer dan een verzonnen verhaal.

    Ik vind het heel knap dat u een prachtige artikel schrijft vol positieve tips, maar vind het tegelijkertijd absurd om dingen op te noemen om het 'feitelijk' te laten klinken.

    Nogmaals, complimenten voor je positieve instelling en excuses voor mijn kritiek. ☺

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in