spiritueel ontwaken-kristal heling
Leestijd: 2 minuten

Ik zie veel vaders zorgen voor hun kinderen. Dit is een grote gift bekeken vanuit wanneer ik opgroeide, toen vaders gewoonlijk weinig betrokken waren in het leven van hun kinderen. De meeste vaders toen wilde graag een zoon, terwijl de vaders van vandaag hun dochters ondersteunen en trots op hen zijn. De kristal meisjes zijn zich ervan bewust, dat ze hier zijn om op een manier te interageren met mannen die zowel krachtig als helend en compassievol is. Ze hebben een speciale band met hun vaders die niet te vergelijken is met de “daddy’s girl” energie van eerder. Deze meisjes zijn niet manipulatief. In de plaats daarvan gebruiken ze hun vrouwelijke energie ter empowerment van de man.

Wij hebben de vrouwelijke en mannelijke energieën in 2 aspecten gesplitst: mannen doen en vrouwen voelen. Daarom zijn mannen ongemakkelijk met hun gevoel en voelen vrouwen zich ongemakkelijk als doener (al zijn ze vaak tot dit pad geforceerd). Dan zijn er nu deze wonderlijke kristal meisjes die met hun vader in contact staan in liefde en mededogen. Ze staan mannen toe om comfortabel te geraken met hun emoties.

Tijdens de geboorte van zijn kristaldochter, heb ik de emotionele ontwaking gezien van een jonge man die door zijn leven emotioneel beschadigd was. Hij is een aandachtige vader en zij verzorgt hem op emotioneel vlak, houdt van hem op een manier die hij nooit eerder heeft ervaren. Haar liefde transformeert hem en zijn leven.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Zoals kristallen hier zijn om de mannelijke energie te helen, helpen ze ons ook om de vrouwelijke energie te helen die, in dit aspect van de menselijke cyclus is gedomineerd en gecontroleerd door de ego gedreven mannelijke energie. Maar iedereen, mannelijk en vrouwelijk, is niet integer in onze Goddelijke expressie van balancering in vrouwelijke en mannelijke energieën.

In haar hoogste expressie is de vrouwelijke energie krachtig, verzorgend, ondersteunend en creatief. Het vrouwelijke aspect van ieder menselijk wezen is datgene dat nieuw leven creëert; wat een ontzagwekkende kracht. Kristalkinderen laten ons zien hoe we weer in contact kunnen komen met deze vrouwelijke energie, hoe deze te transformeren en krachtig te laten integreren in de mannelijke energie.

Veel mannen zoeken heling zodat ze in contact kunnen komen met het Goddelijke vrouwelijke in zichzelf. Kristalkinderen begrijpen hun kracht en zijn gebalanceerd in de expressie van hun mannelijke en vrouwelijke energieën. Zij zijn deel van generaties kinderen die het doel hebben om te helpen bij de menselijke heling en ascentie. En ieder van hun levert een energetische vibratie die bijdraagt aan het werk dat gedaan is door eerdere generaties.

Ze weten waarom ze hier zijn en zij doen hun werk krachtig en in stilte, met intentie en gevoel voor het doel. Daarom kun je de helende vermogens van jouw kristalkinderen waarderen, wetende dat ze er zijn om ons te helpen om ons weer in contact te brengen met onze kracht en dat zij evenwicht in onze energieën brengen. Zo kunnen we onze ascentie reis voltooien in al onze aspecten en gebalanceerd met de hoogste uitdrukking van onze mannelijke en vrouwelijke energie.

Copyright 2015 Jennifer Hoffman
-vertaling:Lewi, voor www.nieuwetijdskind.com

andere artikelen Jennifer Hoffman op deze site/website Jennifer Hoffman

beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in