vrouw mediteert

Kristal Volwassen en de Verschuiving

door Jennifer Hoffman

Het nieuwe artikel op de kinderen van vandaag is nu beschikbaar op de website. Het artikel van deze maand gaat over de waarheid die deze kinderen ons over onszelf, ons leven en onze wereld onthullen. Deze generatie is onder vele namen gekend, inclusief Indigo en Kristal Kinderen, Sterrenkinderen, Licht Kinderen.
Onder welke naam ze ook gekend zijn, ze zijn een generatie die we nooit eerder gezien hebben en ze hebben speciale behoeften, gaven en talenten. De Kristal en Indigo Kinderen vertegenwoordigen de nieuwe, hogere energiepatronen die arriveren om de vibrationele frequentie van de Aarde te veranderen. Deze nieuwe reeks bezorgt informatie over deze kinderen en de prachtige gaven die ze naar de wereld brengen.

De Kristal Volwassenen werden in de jaren ’50 en ’60 geboren. Ze brachten de energie van de hedendaagse Kristalkinderen op de planeet om haar op de komst van deze prachtige kinderen voor te bereiden. De Kristal volwassenen zijn attent, gevoelig, hoog intuïtief en zeer spiritueel. Hun energie vermengt zich niet goed met dat van de derde dimensie en velen van hen volgen een pad dat hen buiten de hoofdstroom houdt omdat de energie dikwijls moeilijk voor ze te hanteren is.Terwijl Indigo volwassenen rebels en actiegericht zijn, zijn Kristal volwassenen heel anders. Zij bewegen zich veel stiller, geduldiger en zijn niet zo agressief als Indigo’s, maar niettemin volhardend. Vele Kristal volwassenen zijn degenen die de spirituele beweging in de jaren ’70 en ’80 begonnen, over onderwerpen schreven waarvan niemand iets afwist of begreep, maar ze volhardden in hun inspanningen, wetend dat anderen uiteindelijk van mening zouden veranderen.

Kristal Volwassenen hebben problemen met de Verschuiving omdat de energie zo gepolariseerd wordt dat ze zich bijna in tweeën gedeeld voelen, niet wetend waar ze hun energie moeten stoppen. Meer dan anderen voelen ze de veranderende energie, het energetisch loslaten en de angst waar veel mensen doorheen gaan gedurende deze tijd.
Omdat ze zo meevoelend zijn moeten ze er hard aan werken om geen deel te worden van de gekte die veel mensen op dit tijdstip voelen. Veel Kristallijnen Volwassen schrijven me en vertellen me over hun worstelingen om jobs te vinden die betekenisvol zijn en waarmee ze hun levensonderhoud kunnen verdienen. Voor Kristal Volwassen is de ondernemingsomgeving van de laatste 10 jaar te uitdagend, dus zoeken ze andere manieren van tewerkstelling. Omdat ze hun pad nog niet gevonden hebben worstelen ze ermee om positief te zijn over de tewerkstellingsmogelijkheden die ze kiezen in een maatschappij die materieel succes boven alles waardeert.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

De sleutel voor Kristal Volwassenen om met de Verschuivingsenergie te werken, is zich erop te concentreren geaard te blijven en de chaos rondom hen niet hun energie te laten schenden. Eén van hun gaven is empathie, maar dit moet getemperd worden met een bepaalde hoeveelheid afstand, of ze kunnen het gevoel hebben dat ze de concentratie verliezen en letterlijk in een soort energetische leegte te “drijven”. Kristal Volwassenen die Kristal kinderen hebben kunnen met hun kinderen samenwerken, die heel bewust zullen zijn van hun onzekerheid en deze zullen vooral getroffen worden wanneer hun ouders niet geaard zijn en hun kinderen leren hoe ze de energetische verschuivingen moeten hanteren. Kristal kinderen zijn hier om de energie van de mensen en de planeet te helen eens de Verschuiving voltooid is. Ze hebben ons veel over healing te leren en een opmerkelijk vermogen om geconcentreerd te blijven op hun gaven en hun ware Zelf, zelfs in het oog van chaos. Als je een Kristal Volwassene bent en de behoefte hebt om te beginnen schrijven, spiritueel les te geven of jezelf te engageren in een of andere spirituele lering, volg dan je intuïtie. Alles wat je aandacht en concentratie trekt is iets wat je op dit moment nodig hebt en dat je zal helpen toelaten dat de energie door je en om je heen stroomt en dat je niet de angst oppikt. Volg je intuïtie, wees in vrede en let op je Kristal kinderen en je zult sterker door de Verschuiving komen, met meer zelfvertrouwen in je kunnen en in staat je gaven uit te drukken om de Kristal kinderen te helpen de wereld te helen.

Copyright(c) by Jennifer Hoffman. All Rights Reserved.
– Vertaling: Ulla Mertens –

Klik Hier voor Uriel Heals (engels)

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

 1. Hoi, m’n zoontje is inmiddels 7 jaar, en het gaat nu veel beter met hem: Hij heeft zelfs vriendjes gekregen op school en dat maakt mij heel gelukkig. Vroeger zat hij heel veel in zijn eigen fantasie wereldje, en leefde er ook naar, de kleuterjuffen vonden dat soms zorgwekkend en vreemd en hij leek heel chaotisch in zijn doen en laten en had zijn aandacht alleen voor zijn fantasie en in zijn spel. Langzaam kwam hij al meer los en begon zelf contact te leggen naar zijn omgeving, sindsdien is hij stukken vooruit gegaan in zijn sociale vaardigheden. Hij zit nu in groep 3 en leert lezen, schrijven en rekenen, hij is daar heel erg mee bezig, zijn interesses zijn nog steeds de ruimte en de natuur, of het universum. Ik vind het leuk om te zien hoe die dingen in hem groeien, hij is al wijzer aan het worden.

  Het gaat bij hem allemaal gewoon wat langzamer dan bij andere kinderen. School vindt hij nog steeds saai, maar wanneer hij vrijgelaten wordt heeft hij alle plezier in schrijven en rekenen. En hij zit nu ook op voetbal. Eerst zat hij nog te dansen tijdens het trainen, maar nu is hij al aan het overschieten naar anderen en heeft hij het spel al meer door.
  Hij is ook gek op edelstenen, dan vertel ik er verhalen over voor het slapen gaan, en dat ze bepaalde krachten hebben zoals bescherming of moed, en dat elk kristal een ziel heeft, dat vindt hij prachtig, en dan leeft het voor hem. Ik leg hem dan onder zijn kussen en dan gaat hij lekkerder slapen heb ik het idee.

  Zelf hecht ik mij niet zo veel aan hokjes of labels, het is al bijzonder genoeg om te leven.. ….
  Het leven zelf is al heel bijzonder en waardevol en daarin hoef ik geen grootse daden te volbrengen maar juist de kleine dingetjes die ik per dag doe maken dat ik mijn leven zinvol vind. En zo ben ik ook van betekenis voor mijn geliefden. Ieder mens is bijzonder wonderlijk en kostbaar, of ze nu nieuwe tijds is of niet. Ik ben nog steeds niet geaard in mijn leven, ik vind het nog steeds moeilijk met contact met anderen en ik praat nog steeds met ‘gene zijde’ ook al kan ik ze niet verstaan, maar wel voelen en ik verlang er nog steeds naar ‘thuis’ te zijn. Toch gaat het steeds beter met ons gezin. Er is zó veel om dankbaar voor te zijn en alle reden om blij te zijn.

  Soms denk ik heel negatief en destructief, soms voel ik ook de verschrikkelijkste dingen in de wereld, dat ik mij liever helemaal terugtrek in mezelf en niet meer wil leven hier, dan wil ik naar mijn engel en m’n geliefden waarmee ik ‘s nachts ‘praat’, maar dan denk ik gewoon aan alle kleine dingetjes in mijn leven en dan mag ik heel blij en dankbaar zijn voor alles wat er is, hier en nu en in mij op aarde.Soms ben ik heel erg bang voor de afgescheidenheid van mezelf, en voor de wereld ben ik vaak ook heel bang maar gelukkig zijn er heel veel lieve mensen !

  Ik ben ook heel blij dat die nare tijd van mijn kinder- en pubertijd voorbij is, zeg. Het geestelijke leven heeft mij altijd meer getrokken dan wat ook, maar nu snap ik het al meer en meer en met begrip komt meer ruimte en rust. Ik hoop dat ik later als ik wat ouder ben dat ik dan mezelf meer ben geworden om mijn leven in te zetten voor een betere wereld, want daar word ik blij van, van een mooie en veilige plek op aarde, in mezelf, want daarbuiten kan ik het niet vinden. Vertrouwen hebben is alleen te vinden in mezelf, net als rijkdom en vrede.

  Groetjes,

  Louise

 2. Hoi, Ik ben dit allemaal aan het lezen op deze website vandaag. Mijn zoontje van 5 is volgens mijn thuisbegeleidster een nieuwetijdskind. Hij is heel gevoelig voor iemands stemming, hij voelt mij haarfijn aan, en mijn begeleidster zei dat wij een hele hechte en sterke band met elkaar hebben. We zijn beiden niet zo knuffelig,maar het is meer de geestelijke band die bij ons zo sterk is. Alsof we een geheel zijn, en telepatisch verbonden zijn.
  Ook herkende ze in hem het kenmerk van snel afgeleidt zijn, en erg fladderig zijn. Hij liep vrij laat, zijn grove motoriek is niet zo goed ontwikkeld, maar fijne motoriek juist wel. Hij is helemaal vrij als hij in de weide natuur en op het strand is. In de zomer is hij altijd te vinden in de bosjes op zoek naar bessen en bloemetjes enz.
  Hij heeft een hekel aan school, omdat hij daar van alles moet, hij wil alleen met klei spelen, en buiten in de zandbak op zoek naar schelpjes.
  Ik maakte me erg zorgen over hem omdat hij zo laat contact zocht met andere kinderen op school. Hij ging in het begin altijd alleen spelen , en in de kring was hij heel verlegen en durfde niks te zeggen.
  Ik wilde hem op een vrije school laten spelen en leren, maar dat was te ver weg bij ons huis vandaan.
  Zelf ben ik niet geaard, en nog vrij onzeker over mezelf en met de opvoeding van mijn zoontje. M’n begeleidster helpt me hierbij heel veel. Zij en mijn moeder zijn de enigen die mij zo goed en met zoveel begrip door het moeilijke leven loodsen. Verder ken ik niet veel mensen die dit ook hebben, maar nu ik dit zo lees herken ik weer zoveel. Vroeger zeiden ze dat ik ook een nieuwe tijds kind was.
  Maar ik heb het links laten liggen omdat ik niet goed geaard was en nog zo onzeker, daardoor heb ik het naast me neer gelegd, en ben ik na een heftige periode een nieuw leven gaan leiden. Ik durfde eigenlijk ook niet op deze site terug te reageren. Maar ik doe het lekker toch want misschien kom ik zo nieuwe mensen tegen die dit ook hebben.

  Ik herken ook die walks-in, maar die heb ik wel bewust meegemaakt, bepaalde delen uit mijn jeugd zijn weggevaagd. Het was in die heftige periode dat het gebeurde bij een healer. Het enige wat ik weet is dat ik nu in een leegte zit. In een rouw proces van mezelf, want ik ben mezelf kwijtgeraakt. En ik hoop echt dat ik mezelf weer terugvinden kan. En ik hoop dat mijn zoontje zijn eigen hart gaat volgen en zijn eigen weg gaat vinden in dit leven.
  Uiteindelijk komt alles goed. Dat gevoel heb ik wanneer ik mijn opa en oma bij me voel, en mijn overgroot oma, want zij begeleiden mij ook.

  Groetjes,

  Louise,

  ik wilde even mijn eigen verhaal kwijt. Ik ben zo blij dat deze site bestaat. En dat er overal veel herkenning en begrip is hiervoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in