Heb jij kristalenergie?

Kristal-energie is een diep spirituele, hoog empathische energetische imprint die op de voorgrond is gekomen door volwassenen die in de jaren ’50 en ’60 geboren zijn, en door de jongere generaties geboren na 1976.

De vroege Kristal-mensen brachten een hoog geconcentreerde vorm van de Kristal-energie naar de planeet, en deden zo de voorbereiding voor de kinderen die later zouden komen. Kristal-energie is bedachtzaam, gevoelig, hoog intuïtief en heel spiritueel verbonden. Deze energie integreert niet goed in de 3de dimensie en heeft het moeilijk, zeker in een wereld die zo gefocust is op het materiële.

Kristal-mensen zijn hoog empathisch, wat hen ertoe brengt uit de mainstream weg te blijven, omdat ze gewoon teveel voelen. Waar Indigo’s rebels zijn en gericht op actie, zijn Kristal-mensen rustiger, geduldiger en al zijn ze niet zo agressief als Indigo’s, toch zijn ze even volhardend. Ze kiezen om te handelen wanneer ze voelen dat de energie juist zit voor ze, in plaats van vooruit te stormen. Kristal-volwassenen begonnen de spirituele beweging in de jaren ’70 en ’80, en schreven over onderwerpen waar niemand over had gehoord of die niemand begreep, maar ze volhardden in hun inspanningen, tevreden op de achtergrond staand, en wetend dat wat wat ooit als ‘raar’ werd beschouwd, mainstream zou worden, zoals dat vandaag het geval is.

Kristalmensen zijn hier om spirituele balans te creëren, om ons te leren hoe onze spirituele en materiële aspecten te integreren, om in de hemel te leven terwijl men op aarde is. Maar de toenemende polariteit van het ascensieproces is moeilijk geweest voor hen, en ze voelden dat ze het energetisch veld van de aarde zijn binnengekomen lang voor dat klaar was voor hen. Ze voelen zich beter in een uitnodigende, vriendelijke en hoog spirituele omgeving, en wat ze dan ontmoetten was allesbehalve zoiets.kristal-energie

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Ze kunnen zich voelen alsof ze in twee werelden leven, de rustige, veilige wereld van hun eigen energie, en de buitenwereld, waarvan ze voelen dat die hen niet apprecieert of begrijpt. Energetisch gevoelig zijn kan een vals gevoel van angst creëren, omdat ze vaak niet weten hoe hun eigen energie te onderscheiden van wat ze rond zich voelen.
Omdat ze healers van nature zijn, voelen ze zich gedwongen om er zich volop in te storten en energie te healen, in plaats van een stap achteruit te zetten en healing energie op een hoger level te gaan toepassen, waar ze zich comfortabeler bij voelen.

vrouw-aardeMeer dan anderen voelen ze de krachtige energie-verschuivingen en schoonmaak en de angst van vandaag waar velen momenteel doorheen gaan. Omdat ze zo empathisch zijn en zulk een enorm healingpotentieel hebben, moeten ze hard werken om de negativiteit rond zich niet op te pikken en die dan zelf te transmuteren, want dat kan depressie, angst, fysiek ongemak, ziekte en energetische burn-out veroorzaken.

Kristalmensen voelen aan als oude zielen, wijs in spirituele zaken, maar vaak heel kinderlijk wanneer het op het materiële aankomt. Hun grootste uitdaging is om in hun leven gegrond, gefocust te blijven, en in hun eigen energie, maar toch de wereld niet buiten sluiten, en zich terug te trekken in hun eigen veilige energetische ruimte. Door hun empathie in balans te brengen met onthechting, het zetten van sterke energetische grenzen en het gebruik van hun healingkwaliteiten vanuit bekrachtiging in plaats van als martelaars, gaan ze veel oplossingen brengen in de problemen van de wereld, en kunnen ze anderen helpen om bekrachtiging te vinden van binnenuit, uit hun eigen spiritueel centrum.les

Zonder onthechting kunnen ze makkelijk hun focus kwijtraken, niet geaard zijn en door het leven zweven als in een soort energetische limbo.

Kristalmensen en Indigo’s werken samen om een complete oplossing te bieden aan de wereld, door uitdagingen te identificeren, en transformatieve alternatieven te voorzien. Als ze de tijd, ruimte en aanmoediging krijgt, verlicht, steunt, gidst en richt Kristal-energie de diepste transformatie van de meest dichte energie tot zijn hoogste octaven. De Kristal-boodschap benadrukt healing en onvoorwaardelijke liefde, wanneer ze gefocust kunnen blijven op de waarde van hun gaven, en ze te gebruiken om de wereld rond zich op te tillen.

Hun gaven liggen in kunst, muziek, informatie delen, onderwijzen, channelen, empathie, mededogen en healing op zielsniveau. Het tot uitdrukking brengen van de Kristal-energie in jezelf, je kinderen en anderen, creëert energetische openingen in een wereld die geboren wordt wanneer de oude sterft, om zo de krachtige transformatie te creëren van de hemel op aarde, met de nadruk op empathie en mededogen, en het vinden van spirituele balans in een materieel gefocuste wereld.

Leestip :

´Wilde´ Kristal Mannen brengen medeleven, inlevingsvermogen en gevoel terug in het mannelijk energieveld

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

19 REACTIES

 1. Zeker een kristallen hier (1975)
  veel herkenning, het in 2 werelden leven. Me hier nooit thuis gevoeld hebben.
  Burn out gevolgd door depressie inmiddels 20 jaar.
  Westerse psychologie doet niets voor mij, medicatie maakt me ziek.
  Ga inderdaad veel over mijn grenzen voor anderen. Want in mijn ogen doe ik er niet toe.
  Oude ziel ja zeker zelf vaak gedacht, later vaak te horen gekregen.

  Helaas inmiddels door ernstige depressie, ptss van gepest zijn door heel mijn schooltijd en later ook nog. Daar bovenop chronische insomia.
  Ggz heeft me er inmiddels uitgezet. Ze weten zich geen raad met mij.
  En als ik naar de wereld en maatschappij kijk hoeft het van mij ook niet meer.
  Ik wil terug naar huis, zo snel mogelijk. Terug naar de liefde warmte en zielsfamilie.
  Inmiddels ook aangemeld bij de levenseinde kliniek hoewel de kans voor psychische patiënten slechts 1 op 10 is.
  Maar na 23 jaar in de psychiatrie kan ik niet meer..

  • Ga je deze mooie aarde verlaten terwijl we op het punt staan the golden age in te gaan zet nog even door het leven nu is een illusie maar er komt een wonderlijke tijd aan met 1000 jaar vrede en liefde

 2. Ik krijg even tranen in mijn ogen als ik dit lees , dit ben ik met alles erop en er aan , dat ik anders was dat wist ik , ik heb veel moeten incasseren , veel tranen , en ook altijd anders gevoeld dan andere , wel is het zo dat ik graag mensen wil steunen met van alles en nog wat , kaarten met woorden van troost , en kleine cadeautjes bv een edelstenen hangertje wat bij de persoon past om te helpen bij ziekte of zeer , of beschermengeltjes die geef ik graag , alleen al de dankbaarheid maakt mij zo blij , kreeg ook gisteren weer een mooi zelfgemaakt stoffen engeltje in de bus ,als dank , ja ik ben gezegend vind ik zelf , dat men blij is om mij te zien , daar wordt ik zelf gelukkig van . Dank uw wel Jennifer Hoffman , dat ik dit nu net onder ogen kreeg , het moest zo zijn . Liefs Jannie .

 3. Hoi,

  Ik ben Zoë, 13 jaar.
  Ik herken redelijk veel van mezelf in dit artikel, maar omdat ik op dit moment in een diepe depressie zit en wat moeite heb om op dingen (of mezelf) te vertrouwen. vroeg ik me af of er ook een test bestaat om te kijken of je een kristalkind bent. Ik ben, net als mijn tweelingzus hoogbegaafd en vroeg me af of dit ook samengaat/ kan gaan.

  liefs zoe

 4. Klopt helemaal. Ik moet momenteel echt oppassen waar ik heen ga en welke mensen ik bij mij in de buurt wil hebben. Ik ben blij dat bevestigd te zien. Wat ruimte om mij heen creëren en doen waar ik mij goed bij voel.Super!

 5. Hallo lieve soortgenoten fijn dat jullie ook jullie bevestigen hierin kunnen vinden. Heb een vraag.. ik wil zodra het zonnig is vredesmissie’ s houden waaronder optochten uit pure liefde om de mensen die zich hupeloos..eenzaam of bang voelen opnieuw hoop geven. Het is een uitgebreid plan en zou het enorm fijn vinden om het samen te doen met gelijkgestemde. De tijd is er zo goed als rijp voor!
  Lots of love Yvee

  Je kunt me opzoeken via Facebook yvee van eijk

 6. Goede morgen, heb zojuist dit verhaal gelezen met een glimlach, dank jullie wel, voor het vertalen en plaatsen en Jennifer, ik kan je wel kussen!

  Ik sta op dit moment weer voor enorme uitdagingen, die te maken hebben met materiële zaken waarvan ik voel dat het niet juist is en veranderd moet worden. ik zat net te denken via mijn hart en ziel en had even een gesprekje met mijn hoger zelf en lieve aartsengel Michaël kwam gisteravond al even langs om we wat dingetjes te vertellen.

  ik slaakte een diepe zucht, en dacht, nee hé, daar gaan we weer, ben ik net weer wat opgeladen en dacht ik even rust te hebben, begint dat alweer de kop op te steken…hihi 😉

  Nu ik dit stuk heb gelezen, weet ik weer waarom ik het altijd doe, als kristalmens, zal ik mezelf maar even noemen,
  samen met mijn indigo ega en vriendin…hihihi het klopt als een bus lieve Jennifer wat je hebt geschreven en ik ben zo blij dat je dit hebt geschreven en Gordon voor het plaatsen hier. ik haal zoveel kracht eruit… en van de engelen sowieso hoor…maar dit verhaal…ik heb niets met mensen die macht willen uitoefenen met en door geld…

  zo zie ik het ook niet, ik zie geld als een middel om een doel te heiligen…zoals een dak boven je hoofd en al wat erbij komt kijken. voor mij moeten de dingen nut hebben en fuctioneel zijn…en dat hoeft helemaal niet zoveel te kosten…dus nee, ik kan er op hun manier niets mee.

  Net zoals kleding en mode…ik draag kleding die confortabel is, bij mij past en waar ik me prettig in voel,dat hoeft niet duur te zijn, ik heb wel eens een leuk truitje van 3 euro gekocht, kreeg ik een compliment; zó wat heb jij een leuk truitje aan en wat staat die je goed! 🙂
  die zal wel duur zijn geweest hé? en zo een goede kwaliteit
  jij hebt smaak hoor! hihihi dan moet ik zó lachen! 😉
  ik zeg dan ook heel eerlijk jaaaa, die was 3 euro! paste goed in mijn budget. hihi :)xxx het hoeft niet duur te zijn
  de kwaliteit is belangrijk voor mij, het functionele en ik houd van mooie heldere en zachte kleuren en het liefst wit. thats me. 😉 xxx ik ben happy met wie ik Nu weer ben, ik ben happy met mijn wereld die bestaat uit onvoorwaardelijke liefdeslicht en die voel ik in mijn hart en ziel, ik kan een enorm zacht eitje zijn maar ook een pitbul die volhard in de zaken waarin ik geloof en die tot een goed einde gebracht moeten worden. al kost het me jaren. maar ik doe het. en thats me to. 😉 xxx dat is de reden waarom ik altijd mijn 2 voornaamste lijfspreuken hanteer;
  Liefde overwint alles en de aanhouder wint! 😉 en dat zijn wij! het licht heeft allang gewonnen…dat is een hele geruststelling…de hulp is er van zoveel Engelen.. wat hebben we dan verder nog nodig? ONSZELF 🙂 gesteund door onvoorwaardelijke liefdeslicht vanuit de bron… dat is toch Schitterend?! we hoeven maar te vragen, samen te werken
  in onszelf blijven geloven en dan gewoon doen wat ons hartje ons ingeeft…gevoed door liefdeslicht…dank jullie
  wel! Allemaal! ik sluit af met een dikke knuffel voor allen.

  liefs, Henriëtte 😉 xxx

 7. Wat ontzettend fijn om nou eens zo’n duidelijk verhaal te lezen…heel erg herkenbaar en voor mij echte oh ja momentjes ingebed!

 8. Leuk om te lezen dat ik niet alleen voor sta en op de juiste weg ben. Op naar de nieuwe aarde!

  Liefde en namaste

 9. Hoe frappant weer: dit bericht komt als geroepen.
  Dit is letterlijk op mijn lijf geschreven.
  Ik moet oppassen dat ik niet in de angst en een energetische burn-out schiet.
  Dit artikel geeft me rust en een bevestiging van wat ik moet doen en ga doen.
  Dank je wel, Jennifer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in