Kristallijnen-aard

(Een paradigma is het referentiekader van waaruit wij de werkelijkheid interpreteren. Gordon)

We kunnen het Kristal paradigma verschuiven van één van hulpeloos martelaarschap, wat de manier is waarop veel kristallen hun energie in het verleden hebben gebruikt, naar één die meer direct is, meer gefocused en doelgericht. In tegenstelling tot Indigo’s werken kristallen zo hard om iedereen te helen en hun empathie creert een martelaar achtige dynamiek die het leven zeer moeilijk maakt voor ze. Om deze verandering mogelijk te maken kunnen ze nieuwe manieren leren om heling te benaderen, hun empathie monitoren, en waakzaam zijn in hoe ze energetische vibraties benaderen en ontvangen.

Op hun best zijn de Indigo’s en de Kristalkinderen en kristalvolwassenen een team waar de Indigo’s energie omhoog brengen voor transformatie en de kristallen deze vasthouden voor heling en de nieuwe vibraties. Maar zoals we weten is dat niet wat er gebeurd is. Er waren vele vertragingen in de Indigo missie en de kristallen hebben gewerkt aan het transmuteren (hercreëren) door hun eigen energetische velden te gebruiken, zich in het proces zelf opofferend. Ze gebruiken hun eigen empathische gaven om energie aan te trekken die getransmuteerd moet worden en gebruiken dan de energie die nodig is voor de verandering vanuit hun eigen middelen. (hun eigen energie-G)

Veel kristallen voelen zich nu meer dan een beetje opgebrand, en terecht, dit is is een zware tijd geweest voor ze. Het is hun verbondenheid aan hun missie die hun in staat stelde om vooruit te gaan zelfs als ze voelen dat ze niet veel progressie zien. Wat zal helpen is hun grenzen opnieuw stellen en energetisch gezien niet zoveel op hun schouders nemen. Door bewust te zijn van de energie die in -en uit gaat kunnen ze het martelaarschap paradigma verschuiven naar één die het potentieel van heling toestaat.

De kristal-energie is nu meer dan ooit nodig, dus in plaats van zich stilletjes terugtrekken naar de achtergrond, kunnen ze met zelfvertrouwen een stap naar voren zetten en hun empathie gebruiken met compassie en vriendelijkheid, bekrachtigd door de energie verandering in plaats van overdonderd te worden door de angst om zich heen. Door een anker van energie te zijn kunnen ze anderen naar hun eigen licht gidsen zonder hun eigen energie reserves opmaken. Er is veel kracht in hun zachte liefdevolle natuur, die voor zwakheid wordt aangezien, maar door hun kracht te verbergen, verbergen ze ook hun licht.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Dus, kristallen, ready to rock and roll?

Copyright 2010 Jennifer Hoffman

-vertaling:Gordon, www.nieuwetijdskind.com-

andere artikelen Jennifer Hoffman op deze site/website Jennifer Hoffman

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

11 REACTIES

 1. Hoe kan het dat iemand anders eerder weet wie ik ben dan dat ik het zélf weet?

  Ik voel me nu eindelijk “verbonden” met de aarde, wetend dat er HIER (en niet alleen maar daar waar ik “vandaan” kom) ook wezens zijn die kunnen begrijpen hoe ik mezelf ervaar en ervaren heb.

  Licht, Liefde, Kennis en Waarheid ZIJN kan ontzettend pijn doen als je niet weet waarom je bent wie je bent…

  Ik weet nu dat ik mezelf kan verànderen, dat ik, in functie van het transformeren van de duisternis op deze planeet, niet zélf hoef te lijden onder het gebrek aan bewustzijn … In plaats van de negatieve energieën via mijn eigen hart (d.m.v. zélf voelen) te transformeren, kan ik ook gewoon mijn ademhaling “gebruiken”. Het is minder pijnlijk voor mezelf maar levert volgens mij hetzelfde resultaat op.

  Bedankt Gordon en allen die op deze site schrijven in functie van bewustwording.

 2. Ik weet pas sinds donderdag dat ik een kristalkind/volwassene ben…Ben toen gaan googelen en zo op deze website terecht gekomen.Wat ik hier allemaal lees..vooral de kenmerken,het is net of ik thuis kom.Ik kan nu ook sommige verbanden leggen,en ben nu ook innerlijk wat rustiger,omdat ik niet meer aan mezelf hoef te twijfelen..
  Mijn oudste en middelste zijn nieuwetijdskinderen n heb me daar ook helemaal in verdiept toen ik daarachter kwam.Nu ga ik mezelf verdiepen in mijn eigen spirituele wandel….Geweldig!!

 3. @Anna,

  hey meis, ik had Precies hetzelfde eingelijk mensen denken ook heel vaak dat ik mij over me heen laat lopen om het zo te noemen maar ik doe heel wt dingen erg graag voor een ander en wordt ook nooit boos ik repecteer andere hun gedrag en heb altijd een luisterend oor ik bergijp hun stand punt en vanwaar die komt maar zeg ook wel hoe ik het anders gedaan zou willen hebben… ik dacht er ook heel vaak aan tot hoever kan ik mijn vermogen naar een ander toelaten nemen zonder er de dupe ervan te worden en er zelf eronder te lijden … zo verlies ik mijn eigen wil … dus ik vind persoonlijk je mag alles toestaan totdat het zijn aan je eigen wil komt… dan wordt het tijd om wat ervan te zeggen anders hoeft het niet vind ik we willen allemaal wel een liever en meer attenter persoon naast ons en niet omdat de een het niet is hoef ik het ook niet te zijn …

  Be the change you wish to see in the world

  in Liefde en Licht

  Anouck

 4. @Anna,
  Ik vind dat dus erg knap ik weet niet maar dat heb ik nooit gehad ik voelde juist wel de agressie van leeftijdsgenoten (ook fysiek helaas) de haat die ze op me projecterden.
  Als het gaat om mijn leerlingen word ik eigenlijk ook nooit boos, collega’s vinden dat wel eens vervelend zeggen dat ik niet op mijn strepen sta maar mijn klas is wel rustig en ze doen uiteindelijk wel wat ik vraag. ik zeg ook niet doe dat maar ik vraag het ik weet hoe erg ik daar zelf niet tegen kon als ze me gingen comanderen.
  Maar ik kan wel boos worden op leeftijdsgenoten…
  niet dat ik ze kwaad wil doen maar dat ik niet begrijp dat ze mij wel kwaad willen doen snappen jullie?

 5. Vervolg :

  Omdat ik dus niet boos word, word ik beschouwd als een persoon die ook anderen hun gedrag goed praat en word ik als persoon beschreven die niet snel voor zichzelf opkomt. Hoe erg iemand mij ook uitscheld ik blijf die persoon toch mogen. Wel neem ik soms wat afstand omdat het mij anders ook energie kost. Ik vind het erg jammer dat mijn leraren denken dat ik dus niet voor mezelf op kan komen terwijl het heel anders ligt 🙁

 6. Ik weet niet of dit hiermee te maken heeft. Maar mensen en vooral ook weer leraren beschouwen me als een zacht liefdevol meisje dat niet veel voor zichzelf opkomt omdat ik nooit zo snel boos kan worden op bijvoorbeeld leeftijdsgenoten.

  Hoe erg iemand mij ook uitscheld ik kan er niet boos om worden. Het raakt me ook niet persoonlijk. Ik prik op de 1 of andere manier gemakkelijk door het agressieve gedrag van een ander heen. Ik zie wat er achter dat gedrag verschuild.

 7. *Lach* Mijn ervaringen zijn niet voor woorden , voor degene die al op dit niveau zijn zijn welcome van mijn levensvruegde met mij mee te genieten. samen creerend een helende ketting stromend van mijn hart naar de jouwe waar het licht van liefde een deken is voor degene om ons heen.

  My faith, I always feel I am only built of Love and light I can truthfully say that there is no negative bone within my body none, not even a negative joke about someone or something , My soul devours negativity, I have been told I am so pure of heart that I transform negativity with all Faith inside me into Love and positivity. You know most of the time I just want the world to be that it is inside my heart, but then I think What if that is the trick? What if I by always believing in my truths and my ways handing love to all around me create a world jut like the one I am living inside my heart? You know not all of man are privileged to know what We know, not all of life where given the task to transform that what we know into that we shall see. But now And then I always refelect to myself and ask myself what do you want to see? And the answer is always the same I want all the world to experience that I am feeling does not matter on which level or in which percpeption as I know one has its own journey but Love has only one journey.
  So I would always wish over and over again to make everyone receive the Love I know is hidden beneath them. You know I Love writing you, there is a sincerity within you, you have such a good heart and soul and take my word for it the moment you have answered the questions within you, you are searching for at the moment, you shall give and hand the world all it wants, as I know I will. I feel you near me every time I write ? or is it because I feel you near you every time I write that you come near? Our souls where meant to consume each other. I want to thank you for making me find you in the first place because the only reason we found each other is because we choose to do so…

  I bless you with the Love I carry and the Wisdom I bring forth.In Blessings may you consume all words pronounced by me So I can receive all words pronounced by you

  I am thankful that I have met you, you light up the world and those in it

  In Love and Light
  In the beginning of an end and an end of a new beginning

  Anouck Emanuels

 8. Hallo Floor, geeft niet. iedereen heeft zijn eigen pad te bewandelen en iedereen heeft zijn eigen zwakheden, ook ik. Maar dat is leven! Leren accepteren en loslaten… zo heeft iedereen een eigen stuk. Het is niet makkelijk in het begin om te ‘voelen’ maar uit jouw stuk te lezen, ga jij het wel aan en ik merk ook dat uit de reacties die jij hebt geschreven en nu een heel stuk heb losgelaten. Onthoud als ‘iets hard’ voelt of als je het zo ervaart, is het een spiegel. Wees wat zachter en liever voor jezelf, het is jouw waarheid en er bestaat geen goed of fout!! Dank je voor je oprechte reactie, wees trots op jezelf! Groeten, Jacky

 9. Dat is heel mooi gezegd Jacky!
  Alleen, ik ben je al tegengekomen in het “roken” onderdeel, waar je me erop hebt gewezen “lekker met mijn beide beentjes op de grond te komen”. Ik kan die reactie overigens in dergelijke bewoordingen niet meer terugvinden.
  Omdat je dit dus heel belangrijk vindt: op de grond/aarde staan en goed voelen, ben ik verwonderd dat je rookt. Of misschien niet meer? Niet dat het mij persoonlijk iets uitmaakt hoor, maar ik kan het zo moeilijk rijmen.
  In ieder geval biedt het stoppen hiermee (heel aards en concreet) geweldige mogelijkheden om te durven voelen en oude stukken los te laten, zodat er licht kan komen. Ik ben het volledig met je reactie eens, het lijkt me de sleutel tot veel moois. Ik ben er zelf ook mee bezig en inderdaad het is vaak niet niks om “gewoon” te voelen, behoorlijk pijnlijk, vindt ik dan vaak persoonlijk, maar gelukkig is dat dan wel tijdelijk, want eenmaal gevoeld, blijkt het eigenlijk helemaal niet zo groot te zijn en erg mee te vallen. Niet dat ik dat bij een volgende “berg” niet weer heel hard tegen mezelf moet zeggen 🙂
  Hartelijke groet en alle goeds,
  Floor

 10. Hoi Gordon,
  Sta ik helemaal achter, klopt als een bus. De energie van nu werkt snel en werkt ook in ons voordeel om dingen te ‘draaien’.Een heel belangrijk gegeven is, durven we te voelen, want daar zit een grote angst bij vele op. Door te voelen, laten we oude stukken los en komt er ruimte/licht voor in de plaatst.In deze energie werkt het razendsnel, maar aan de andere kant, situatie’s worden ook heftiger. Laat het oude los, voel en weet dat je verbonden bent met anderen…!Het is juist zaak dat we onze kracht oppakken en dat begint altijd met te leren voelen, zodat we stevig leren te staan en zo ons deel geven aan een vernieuwende aarde!!!
  gr. Jacky