Veel mannelijke jonge kristalkinderen leven met een alleenstaande moeder, de vader heeft slechts een kleine rol gespeeld in het leven van het kind. Ik zie en ken buitengewoon veel kristalkinderen waar de vader al relatief snel na de geboorte uit het gezin verdween. Op een spiritueel niveau helpen deze kinderen hun moeders door liefdevol, zacht, beschermend en zorgzaam te zijn om ze te helpen met het het helen van de pijn die in dit leven en de levens daarvoor is ontstaan door het omgaan met de harde mannelijke energieën. Ze helpen in het algemeen door ons traditionele beeld van mannen en mannelijke energie te veranderen.

Veel mannelijke kristalkinderen leven nu samen met hun moeders om vrouwelijke energie te ervaren en te integreren in hun mannelijke energieën, waarbij ze een “nieuw” soort mannelijke energie meenemen: zachtheid, verantwoordelijkheid, liefdevol en verzorgend. Ze weten op zielsniveau dat ze levens van macht, controle en onderdrukking, als een uitdrukking van ongebalanceerde mannelijke energieën komen transformeren. Ze zijn niet agressief, niet zo luidruchtig en introverter dan de traditionele man. Ze zijn geen “halve mannen”, geen” zwakke mannen”, ze zijn een uitdrukking van de nieuwe tijd waar de mannelijke -en vrouwelijke energie in balans is, en daarmee een uitdrukking van “de nieuwe man”

Als indigo die in zijn jeugd geleerd heeft een harde buitenkant te presenteren om zijn zachte meer vrouwelijke binnenkant te beschermen ben ik buitengewoon blij dat deze kinderen in rap tempo voortzetten wat de indigo’s in de jaren 70 en 80 gedeeltelijk al neerzetten: zorgzaamheid en gevoeligheid, maar nu als uitdrukking van de nieuwe mannelijke energie. Waar de indigo’s, mede door de “Zeitgeist” nog moeite hadden met het integreren van hun mannelijke en vrouwelijke energieën, gaat dit de kristalkinderen van nu veel makkelijker af. Er is veel veranderd de laatste generaties, er is veel meer ruimte voor zachtheid, voor gevoeligheid dan er ooit was. De generaties die voor ons leefden en zijn opgegroeid met een traditioneel beeld van de man zijn veel tekort gekomen. Er zijn zelfs mannen en vrouwen die in hun jeugd nooit een knuffel van hun vader gehad hebben. Deze generatie doet het anders. Zij komen zelf wel hun knuffels en liefde halen en brengen. Geef ze die…

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

 1. Hoi Neeltje, bedankt voor je reactie en je compliment.Wat een mooi initiatief, die school. Wil je als de website af is mij daarvan op de hoogte stellen? Ik ben zeer nieuwsgierig en het VOELT goed!

 2. Ik herken het bovenstaande. Dat gevoel had ik ook toen de vader van de jongens uit dit gezin vertrok. Maar al bij de geboorte van alle 3 de jongens, voelde ik dat zij kwamen om ons te helpen om in onze kracht te staan. Overigens geloof ik dat elk individu de mogelijkheid draagt om ‘regenboog, kristal of indigo eigenschappen uit te dragen. Transmutatie en transformatie en zeker met de huidige verhoogde frequenties rondom moeder Aarde, geeft aanieder van ons die mogelijkheid. Ons wezen is heel en die heelheid wil tot uitdrukking komen.

  In Delft zijn wij bezig om de Michaël school op te zetten. We beginnen in september en wie weet kunnen wij elkaar ondersteunen om kinderen en ouders te ondersteunen om het Licht in henzelf bewuster naar henzelf en daardoor naar de omgeving uit te dragen.
  (web-site in opmaak)

  Blij dat je deze site hebt gemaakt en wat een heerlijke, heldere schrijfstijl!

  Harte-groet,
  Neeltje Sipahelut

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in