De Kristal generatie brengt helende energie naar ons en doet dat op een zeer ongewone manier. Ze vragen niet of ze iemand moeten helen, ze bieden het gewoon aan wanneer iemand het nodig heeft en weten ook precies hoe ze dat moeten doen.
Ze kunnen zelfs vanuit de baarmoeder heling bieden, vóór ze geboren zijn, aan de ouders die ze hebben uitgekozen om bij geboren te worden, om ze emotioneel en spiritueel voor te bereiden op de geboorte van hun kind.
Deze generatie zal bekend staan als de generatie van helers, die genezing aanbieden als een krachtige keuze die transformeert op een geweldige manier.
Dit werd me verteld in een emailwisseling die ik had afgelopen week met een aanstaande moeder.
Ze zat in een destructieve relatie waarvan ze zich niet kon losmaken tot ze zich realiseerde dat deze man haar kind zou kwetsen.
In een moment van helderheid en groot inzicht wist ze dat ze moest gaan om haar kind te beschermen, want zijn welzijn was belangrijker voor haar dan blijven te proberen om de man waar ze mee was te veranderen.
En dit gaf haar de moed om deze stap te nemen.
Ik legde haar uit dat haar kind haar hart heelde zodat ze van zichzelf kon houden en de juiste keuzes in haar leven kon maken zodat ze goed voor hem kon zorgen.
Het maakte niet uit dat hij nog niet geboren was, hij kon dit helingswerk doen op het moment dat zij dat nodig had.
Haar bereidheid om te helen en weten dat hij haar helen kon, maakte het mogelijk.
Hij kwam bij haar omdat ze zijn moeder wilde zijn en omdat ze de beste persoon hiervoor was.
Ik herinnerde haar dat, ook al was haar zwangerschap ongepland, dit een gezamenlijke overeenkomst was en dat zij elkaar hadden gekozen.

Kristalkinderen, en de generatie die na hen komen, zijn heel kieskeurig in wie zij uitkiezen als ouders en kunnen hun helende werk direct doen, ook vanuit de baarmoeder, zodat de ouders klaar zijn voor de kinderen.
Deze kinderen kiezen niet altijd ouders die spiritueel ontwikkeld zijn, ze kiezen die ouders die hun nodig hebben en die geheeld willen worden als onderdeel van het ouderschapscontract.
Wat een geweldige gift bieden zij ons aan en elk van deze speciale kinderen zal ons helpen om onze karma en zielenwonden te helen, ons leren onvoorwaardelijke liefde te geven en ons helpen in onze continuerende evolutie naar hogere vibraties.

beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie

12 REACTIES

 1. Leuk jullie warme reacties Henriëtte en Nele,dank je!!

  Ook ik heb zelf gekozen om als kindzijnde de ouderrol over te nemen.Zolang ik me kan herinneren is mijn moeder zwaar manisch depressief en slikt ze al 30 jaar zware medicatie.
  Juist door mijn eigen jeugd en ervaringen ben ik me er erg van bewust dat mijn kinderen heerlijk kind kunnen en mogen zijn.

  Ons 1e kindje wat 4 jaar geleden bij ons kwam is geboren als vrijheidstrijder:))zo grappen we dat altijd want hij 'eist' vrijheid maar zeker ook grenzen.Je kunt gewoon niet om zijn kracht heen zo klein hij ook is!Eigelijk nu pas begrijpen we elkaars diepere lagen,erg fijn en het maakt alles een stuk gemakkelijker!

  Het is een geschenk om zulke kinderen te mogen ontvangen en helemaal als je je er bewust van bent.

  Liefs van Suzanne

 2. wat prachtig Susanne!!! Ik ben heel blij voor jullie allen in het gezin en de mensen om je heen!
  Geniet er maar lekker van, goed dat je de kans, die je hebt gekregen hebt gepakt en ter harte hebt genomen.

  Degenen die geheeld willen worden, zullen dit ook ontvangen. voor degenen die hier (nog) niet aan toe zijn, om welke redenen dan ook. primá. het zij zo.
  Eigen vrije keuze. ik ben blij met deze positieve verhalen en het doet mijn hartje goed om te zien dat er een enorme vooritgang gaande is! Geniet lieve mensen en heel veel liefde van mij voor jullie allen. bedankt Jennifer en gordon voor het schrijven en plaatsen, dat geeft hoop! en hoop doet leven…Schittered! (smile)
  liefs, Henriëtte

 3. Even een nuchtere noot:

  Als een Kristalkind contact maakt met iemand en de ‘niet-heelheid’ van die persoon gaat automatisch meetrillen met de Heelheid van het kristalkind, dan is dat een natuurlijk proces.

  Een kind dat de genezer uit gaat hangen om iemand te ‘helpen’ zou van mij een grens aangeboden krijgen.
  Je kunt nog zoveel begrijpen op Zielsniveau, een kind is een kind en dat hoeft wat mij betreft geen volwassen problemen op te lossen.
  Ik moet dan denken aan parentificatie en aan opgroeien met het gevoel dat je ‘moet’ helpen omdat mensen nu eenmaal zo verlangen naar de heelheid.

  • @Sanny,

   Daarom net dat die kinderen ons uitkiezen en niet andersom, ze kiezen zelf de les die ze willen leren en volgen ook wat je als ouder gekozen hebt om te leren. Ikzelf ben als kind geparentiseerd en weet heel goed hoe ver ik mijn kinderen laat komen. Maar ik ben er steeds van verbaasd hoe wijs mijn kinderen zijn hoe klein ook en hoe sterk zij hun grenzen aan geven.

   Ik voel je verdriet en boosheid ook door je reactie, en begrijp ook heel goed wat je aangeeft met je reactie en in die zin heb je volledig gelijk met je reactie! Een kind de pijnen van hun ouders laten dragen, mag je als ouder niet toelaten en terecht. Alleen denk ik dat het om een andere vorm van helen gaat in het artikel zoals je zelf schrijft die dat van zelf gaat. De waarschruwing die je meegeeft is wel terecht voor als je hetartikel anders interpreteert!

   Ik stuur je heel veel liefde, want door de boosheid die ik even voel voel ik een heel warm een mooi mens.

   Liefs

   • @Nele,

    Hai Nele,

    Ik ben blij dat ik een warm en liefdevol mens ben, maar ik ben net zo blij dat ik me af en toe boos kan maken.
    Wat je waarschijnlijk voelt:

    Ik was een jaar of 12 geleden een van de eerste nieuwetijdskinderen die haar verhaal deed in de Nederlandse media.
    Ik ben op voetstukken geplaatst, ik heb hele rare dingen meegemaakt.
    Mensen klampten zich aan me vast.
    Door anderen ben ik juist weer keihard van mijn onvrijwillige spirituele voetstuk afgetrapt.

    Het enige wat ik zélf wilde was mensen zoals ik ontmoeten in real life, zodat we in vriendschappen samen konden aarden.

    De artikelen over Kristalkinderen beloven nogal wat.
    Mensen hunkeren naar Thuis, en nu zijn er kinderen die dat kunnen ‘geven’! (ik lees nu zoals een relatieve leek zou kunnen lezen)

    Ik heb door mijn publieke rol dingen gezien, meegemaakt en gehoord waardoor ik weet dat zo’n nuchtere noot soms nodig is.
    Misschien niet voor jou, maar misschien wel voor een ander.
    Elk mens heeft zijn of haar eigen weg te gaan.
    Juist aan de nuchtere, en soms ontnuchterende opmerkingen van andere mensen heb ik veel gehad, het spirituele kon ik zelf.

    In mijn ogen is het ‘image’ van Nieuwetijdskinderen niet gebaat bij een publiek beeld waarin alleen ruimte is voor de spirituele kant van het verhaal.
    Als ouders, en de nieuwetijdskinderen zelf, ook (juist!) laten zien dat ze naast hun spirituele wijsheid normaal, nuchter denkende mensen zijn, dan is de kans veel groter dat we serieus genomen worden.
    Juist omdat de mensen die geloven in de oude referentiekaders nu alleen de ‘zweverige’ kant zien op het www en in de media, reageren ze afwijzend en sceptisch.
    De kloof is te groot.

    Als er in de communicatie op het www, en in boeken en artikelen veel meer ruimte zou zijn voor zowel het nuchtere & menselijke verhaal, als het spirituele verhaal, dan zou het image van dit onderwerp fundamenteel kunnen veranderen.
    Dan is aarden in onze eigen wijsheid een stuk eenvoudiger, omdat men ons dan kan gaan Zien zoals we zijn, zowel als mens, als als spirituele wezens.

    Ik weet zeker dat jij, en andere moeders dat nuchtere stuk ook in zich hebben, op de manier die bij ieder individu past.
    Doordat het ‘lichtwerkers vakjargon’ zo weinig ruimte biedt voor menselijkheid, zien de anders denkende mensen dat niet.
    Dat is niet goed in mijn ogen.
    Dan blijf je een kloof in stand houden.

    Zo, dat is in heul veul woorden de ‘boosheid’ die je waarschijnlijk voelde.

    En lieve Nele,
    Volgens mij is het heel lief bedoeld van je dat je liefde wilt sturen, maar liefde heeft in mijn ogen geen sturing nodig.
    Liefde wordt -voor mij- voelbaar als mensen oprecht contact met elkaar maken.

    • @Sanny,
     Ik kan je alleen maar bijtreden in wat je zegt! Net als sommige ouders hun kinderen geen grenzen en respect meer bijbrengen onder het mom: het is een nieuwetijdskind. Vreselijk vind ik dat! Neen hoor, die van mij vragen soms hele harde grenzen, en krijgen die ook maar krijgen ook alle liefde, openheid en eerlijkheid die ze verdienen.

     En ja liefde kan je niet sturen, die komt gewoon en bij het lezen van jouw bericht voelde ik je boosheid maar dus ook de stroom van liefde. Schrijven is mijn sterkste kant niet. Woorden zijn vaak zo beperkend voor wat ik voel! 🙂

     • Heb trouwens even zitten denken en ben er van overtuigd dat je liefde wel kan sturen hoor. Net als reiki of andere energie, of het aan de andere kant van de lijn in ontvangst wordt genomen, dat daarentegen kan je niet beïnvloeden. De energie die gewoon vloeit is de energie die zich herkent in de ander en automatisch gaat stromen. En dit kan dezelfde energie zijn of zijn tegenpool. (Vb voetbalhater vs voetballiefhebber, de energie is voetbal en interfereert)
      x

    • @Sanny, Hoi Sanny , Kan me voorstellen wat je schrijft, Heel veel dingen zijn voor mij ook erkenbaar. Je verliest hierdoor je vrienden, zelfs familie? wat echt verschrikkelijk is. En waarom, tja omdat andere mensen je niet willen zien en begrijpen, eigenlijk mag je, je verhaal niet eens vertellen, wat weet jij er nou van zeggen ze dan. Deze mensen willen ons dimmen, en eigenlijk laten veel van ons dat gebeuren, onderandere ook Ikzelf. Volgens mij gebeuren daarom ook vele dingen die heel zwaar voor ons zijn, Bang om de mensen te kwetsen, maar wie word er het hardst gekwetst !!
     Toch worden deze momenten gestuurd, waarop wij er iets van kunnen leren, Eigenlijk om ons te laten zien wie we echt zijn, voor ons zelf opkomen,en zeker naar ons gevoel te luisteren.
     De mensen die naar je toe komen, zijn ook gestuurd.

     Sanny heel veel groeten Mieke

 4. Erg mooi en herkenbaar om te lezen.Zelf in verwachting,25 weken van ons 2e kindje.In ruim 5 maanden tijd is er in mijzelf en in ons gezin erg veel veranderd in zeer positieve en helende zin.Dat klinkt natuurlijk prachtig maar daaraan voorafgaand zaten we wel vaak in een heftige fysieke en emotionele achtbaan.Wat we altijd wel voor ogen hielden was het vertrouwen dat het goed kwam.Oud zeer,oude patronen en overtuigingen los laten is best pittig vooral omdat je de controle los laat.

  Me hele leven heb ik veel vanuit me hoofd geleefd,als een soort overleving.Nu voelt alles een stuk veiliger om weer terug in me lijf te komen.Dit kindje leert me enorm om te voelen en vooral ook om me eigen gevoel te vertrouwen.Hier ben ik énorm dankbaar voor,dat kan ik gewoon voelen:)

  Heel subtiel stond dit kindje ook echt te 'springen' om fysiek in te dalen,verstandelijk waren we er niet klaar voor maar gevoelsmatig kon ik al erg veel liefde voelen.Door oude overtuigingen en vooral het denken hierover los te laten kwam dit kindje ook erg snel!
  De eerste maanden hebben we samen erg veel opgeruimd,het leek wel of ik in een sneltrein zat.Momenteel zitten we in de 'aantrekkingstrein':)Sinds ik veel meer geaard ben,aanwezig in me lijf ipv me hoofd,kom ik allerlei lieve en zuivere mensen op me pad tegen die me weer een duwtje geven op me eigen pad.

  Jeetje een heel verhaal geworden maar ik wou het toch heel graag delen op deze geweldige site!

  We wensen iedereen veel liefde.
  Suzanne en ….

  • Zo mooi Suzanne! Blijf genieten van dit wonder in je buik, want een wonder kan je het wel noemen. Ikzelf had fysiek heel zware zwangerschappen maar heb toch enorm genoten van het contact dat ik steeds had met het wezentje in mijn buik en zoals je het schrijft, dit begon al voor de zwangerschap. Het ene is al wat geduldiger dan het andere. 🙂

   En uit ervaring kan ik je zeggen dat dat niet stopt eenmaal ze geboren zijn. Het gevoel verandert maar blijft. Het blijft me verbazen welke kracht en wijsheid deze kindjes van kleins af aan met zich meebrengen.

   Liefs Nele

 5. ”De Kristal generatie brengt helende energie naar ons en doet dat op een zeer ongewone manier. Ze vragen niet of ze iemand moeten helen, ze bieden het gewoon aan wanneer iemand het nodig heeft en weten ook precies hoe ze dat moeten doen.”

  Herkenbaar 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in