5 kristallen voor indigo’s

Ontdek vijf kristallen voor indigo’s. Verbind je met de steunende kracht van deze stenen, die werken met jouw indigo-trillingen. Breng je energie in balans, bescherm jezelf en stem je af op je zielsmissie.

Er valt van alles te lezen over de krachten en eigenschappen van indigokinderen en –volwassenen. Toch komen niet veel indigo’s te weten hoe je gebruik kunt maken van je krachten, of hoe je je problemen kunt oplossen. De kristallen waar je nu over gaat lezen, zijn zorgvuldig uitgezocht voor indigo’s. Zodat je je energie beter kunt balanceren, beheersen, activeren en integreren.

Hoe gebruik je deze kristallen?

Om het meeste uit deze kristallen te halen, raad ik je aan om een tijd lang met ze te werken. Je kunt wat kleine stukjes in een klein zakje bij je dragen, of gewoon in je broekzak. Of je kunt ze omdoen, als hangertje of armband. Je ervaart de grootste voordelen als deze kristallen dagelijks in je aura zitten. Je kunt ook met ze mediteren.

5 kristallen voor indigo’s

Deze kristallen zijn allemaal compleet anders. Kies er dus een op basis van je eigen behoeftes en wat nu belangrijk is voor je. Weet je het niet of kun je niet kiezen tussen twee kristallen, luister dan naar je intuïtie. Kijk nog een keer naar alle foto’s. Naar welk kristal blijf je terugkomen?

Rookkwarts

RookkwartsRookkwarts vind je in bruine tot zwarte tinten. Als je vaak wegvalt in negatieve gedachtes, dan zul je veel aan dit kristal hebben. Rookkwarts absorbeert negatieve energie en gedachtepatronen uit je aura.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Rookkwarts helpt je bewuster te worden van je gedachten. Zodat je er meer controle over krijgt. Rookkwarts is een van mijn favoriete kristallen voor indigo’s, omdat het je helpt te aarden met de Planeet. Ook voel je je comfortabeler in je fysieke lichaam. Dit kristal biedt EMF en paranormale bescherming.

Ik denk dat je wel snapt waarom ik dit kristal zo fijn vindt!

Blue Lace Agaat

Blue Lace AgaatDit kristal bestaat uit laagjes van blauwtinten, met meestal een vleugje lila ertussendoor. Pak dit kristal vast en je voelt je meteen kalm en gerustgesteld. Blue Lace agaat vermindert angstgevoelens en neemt zorgen weg, maar het helpt ook enorm bij het beheersen van je woede. Merk je dat drama en conflict je overal achtervolgen? Probeer dan zeker dit kristal!

Dit lichtblauwe kristal is ook heel effectief bij communicatieproblemen. Het werkt in op je keelchakra, dus laat je makkelijker uitdrukken wat je wilt zeggen. Je komt kalmer over en anderen zullen je makkelijker begrijpen en respecteren. Blue Lace Agaat leert je ook wanneer je beter helemaal niets kunt zeggen.

Celestial Aura

celestial-auraOok wel bekend als Tanzine Aura, Tanzan Aura of Indigo Aura. Het ontstaat door verschillende edelmetalen met elkaar te verbinden, zoals Indium en Kwarts. Het heeft een heldere indigoblauwe tint, met een licht metalen glans van lavendel. Celestial Aura is perfect afgestemd op de indigo-trillingen en frequentie. Het is dus het perfecte maatje voor een indigo.

Dit kristal helpt je af te stemmen op het doel en de missie van je ziel. Mediteer erop om je innerlijke wijsheid te voelen. Celestial Aura opent de chakra van je Derde Oog, om je te helpen je helderziende gaven te ontwikkelen. Dit diepblauwe kristal werkt ook als etherisch schild tegen agressieve energie in je omgeving.

Ioliet

IolietIoliet is meestal donker indigo in kleur, maar heeft soms ook wat geel in zich (een ioliete zonnesteen). Ioliet is een variant op de ‘indigo straal’. Het verankert de energie van indigo’s en helpt ze af te stemmen op hun essentie en levensdoel.

Met wat diep spiritueel werk, geeft ioliet je een groter bewustzijn over het grotere plaatje op de Planeet. Ioliet helpt je je intuïtie te ontwikkelen, en paranormale gaven als helderziendheid. Je kunt dit kristal ook gebruiken om onder het oppervlak te kijken van een situatie of gebeurtenis.

Atlantisiet

AtlantisietDit is een steen met een verrassende combinatie van lichtgroen serpentijn en paars stichtiet. Dit kristal uit Atlantis helpt indigo’s om hun natuurlijke en paranormale gaven te ontwikkelen. Het helpt je om je energie beter te integreren met die van de Aarde en de fysieke dimensie.

Atlantisiet activeert je DNA en brengt Kundalini-energie naar boven via je chakra’s. Gebruik deze steen om je innerlijke kracht wakker te maken. Zo kun je samenwerken met indigo’s over de hele wereld om de werkelijkheid op een positieve manier te veranderen.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Hartstikke leuk die tips voor stenen / kristallen voor indigo’s, maar kun je ook een paar namen geven van plekken waar je zuivere stenen en kristallen kunt verkrijgen?

    Bedankt alvast,

    Maria