DELEN
lee-carrol-kryon

lee-carrol-kryonKryon: 2013 – Wat Nu?

Channeler: Lee and Kryon

Bron:  http://aquariusparadigm.com/2013/02/01/kryon-2013-what-now/#more-17897

zondag, 6 januari, 2013  in Phoenix, AR  (gepost op 1 februari, 2013)

(vertaler winnyd@stralendetoekomst.nl )

 

“Gegroet, lieve mensen. Ik ben Kryon van de Magnetische Dienst. Dus dit is de specifieke boodschap die voor het eerst in 2013 wordt gepubliceerd. Er zijn mensen die nu luisteren, die zeggen: “Nu dat markeerpunt van 2012 voorbij is gegaan, wat is het volgende?” Dit is het Menselijke Wezen dat spreekt dat altijd naar voren kijkt en nooit terugblikt, die gewoonlijk niet stopt en om zich heen kijkt, die altijd energie wil meten door wat er in de plaats van dat gaat komen, van wat was of wat is. Dus daar gaan we nog even niet naar toe. In plaats daarvan gaan we tegen jullie zeggen: “Ik wil dat je even stopt en kijkt naar wat je gedaan hebt.” Want om naar voren te kunnen kijken, moet je begrijpen wat er achter je ligt. Wat achter je ligt is de overwinning op een oude energie, voorbij een profetie ooit tegen je zei waar jullie toe in staat konden zijn.

 

Kryon Timing

 

Voor degenen die dit nog niet bij elkaar hebben gezet, mijn komst in 1989 was een voorbode voor de potentiëlen die we zagen die op hun plek zaten voor deze speciale dag. Hadden jullie het bewustzijn van de planeet niet veranderd, hadden jullie je territorium door de Harmonische Convergentie van 1987 niet gemarkeerd, dan zou ik vandaag niet met mijn partner channelen. Hij zou dan een ander leven hebben, want ik zou me dan nooit aan hem hebben gepresenteerd zoals ik heb gedaan. Ik vertelde hem eerder dat als hij de mantel die ik hem bood niet zou aannemen, dan zouden er anderen zijn die het zouden gaan doen. Dus het punt is dat jullie een energie creëerden die mij lieten binnenkomen om de mensheid lering te brengen via een Menselijk Wezen.KRYON

 

Ik schiep niets door hier te komen, beste mensen. Jullie zijn degenen die besloten om dit maaltje te koken. Ik ben gewoon een van de ingrediënten. Ik wil dat jullie om je heen kijken,  figuurlijk, naar wat jullie hebben bewerkstelligd en waar jullie doorheen zijn gegaan. Jullie hebben door de oudste energie heen geploegd die er op Aarde was. Julie hebben licht gepakt en dat tegen duisterder dingen gegooid die geen integriteit hadden, jullie pakten licht en gooide dat tegen oordeel en tegen drama, en jullie hebben dit nu al 18 jaren gedaan, trouwens.

 

Oh, sommigen van jullie zeggen: “Ik heb dat al langer gedaan, Kryon! “ Inderdaad, maar de laatste 18 jaren waren die welke voorzegd waren als deel van de Galactische Verbinding. Deze verbinding is meer dan een verbinding in de hemel, beste mensen. Als jullie Zon zich volledig met de Aarde verbindt en met het centrum van de galaxy, dan kijk je naar creatie. Deze verbinding is een kenmerk die energetisch is, niet alleen iets dat astronomen kennen als precessie van de equinoxen, of waar de Maya’s jullie over vertelden door hun kalenders, of welke fractal tijd berekeningen aan jullie gaven. Dit is een tijd die door het Universum wordt gekend en wat jullie daarvoor gedaan hebben.

 

Vrijmaken/loslaten/bevrijden

 

Nu begint alles te veranderen, en het eerste dat er gebeurt is wat wij ‘losmaken’ gaan noemen. Jullie moeten begrijpen dat Spirit langzaam gaat, en specifiek in het tijdsframe van hoe snel bewustzijn in staat is om op de planeet te veranderen –  jullie zijn het. Dus is er geen klok of tijdslijn die Spirit jullie gegeven heeft, behalve een lijst van de volgende 18 jaren als jullie planeet verder gaat door wat de Duistere Scheur wordt genoemd en dat is de Melkweg.. In die 18 jaren is er een intensheid van vermogen zodat jullie in staat zijn om ‘de zaden te planten van het nieuwe bewustzijn’ die inderdaad snel gaan groeien in de toekomstige tijd.

 

Release:  (Loslaten): Als je een bodybuilder bent en je hebt lange, lange tijd in je hand een gewicht gehouden, als je die weer weglegt, dan hebben de spieren tijd nodig om terug naar normaal te gaan.  Er zit spanning in het omhoog houden van een gewicht en er is lichamelijk evenwicht dat veranderd is door de spanning. Lichaamschemie in de spieren verandert om het gewicht vast te houden. Dus is er een bevrijdingsproces die gebeurt als het gewicht wordt weggehaald.

 

Nu, deze loslaat-metafoor zegt: “Neem een korte vakantie om tegen de oude energie te vechten. Want de oude energie gaat ook veranderen daar het ook deel is van het loslaten.” De oude energie heeft ook iets vast gehouden, die heeft het licht achter gehouden [jij]. Dus jullie beiden zitten plotseling in de loslaat mode. Maar de verstandige Mens zal altijd even wachten terwijl de dingen zich herstellen en kijken waar ze gaan settelen. De onverstandige Mens zal voortdurend duwen op de oude manier, hoe dan ook. Het is belangrijk dat je even loslaat en opnieuw gaat kijken naar het veranderende paradigma.

 

Oude energie is gewoon energie zonder licht of wijsheid, dus zal die blijven duwen op de oude manier en kan er dan hetzelfde voor je uit zien. Maar het verschil is dat het zonder alle munitie zal zijn die het anders gewend was te hebben. Deze munitie is de structuur van het Kristallijnen Rooster en het vermogen voor het duister om op de manier te overleven die het al een millenniumlang heeft gedaan.

 

Het Duister.

 

hhcouplespirituallightOmdat jullie het feitelijke Gaia roosterstelsel hebben veranderd en de bedoeling hebben aangegeven om voorbij dit 2012 markeerpunt te gaan, 2013 in, zijn de regels waarbij duister en licht samen strijden, veranderd. Nu krijgt het licht een grotere impact – een veel krachtiger impact.  De definitie van duister is: afwezigheid van licht. Dus is het duister de leegte die niet door licht wordt gevuld, maar deze heeft nog steeds energie, alhoewel die zwakker is dan ooit te voren. Dus laten we iets anders definiëren – het “Bewustzijn van Duisternis”.

 

Duisternis en licht zijn maatstaven, maten, geen entiteiten. Ze vertegenwoordigen de manier waarop Mensen denken met de golven van bewustzijn die andere beïnvloeden en paradigma’s op Aarde scheppen. Dus als wij zeggen, “duisternis wil dit of dat,” beschrijven we groepen Mensen die geen licht hebben. Dit is tegengesteld aan Lichtwerkers, dat zijn groepen Mensen die ontwaakt zijn tot een realisatie dat God van binnen zit. Deze realisatie trouwens, is voor de hele mensheid beschikbaar, daar God in iedere ziel op de planeet is. Maar een hele lange tijd is er gewoon geen Menselijke begrijpen geweest dat er eigenlijk een persoonlijke keuze is om iets anders te zijn dan wat ze verteld werd dat ze zijn.

 

Dus de strijd is altijd geweest tussen bewustzijn en hoe veel licht er kon worden gegeven aan degenen die kunnen zien of het willen zien.  Maar, zoals jullie weten, hebben de meesten van de mensheid zich gewenteld in zeer gedempt licht dat tot aan nu toe, al eeuwen niet is veranderd.  Dit gaat niet over goedheid of slechtheid. Dit gaat over een samenvloeiing of een natuurlijke overeenstemming van hoe Mensen denken over zichzelf en wat een gepast gedrag is voor de mensheid. Sommigen kunnen dit zelfs de Menselijke aard noemen.

 

Nou, dit oude-energie-denken wil blijven en maar blijven. Het gelooft niet dat er een verandering is gekomen, maar dat zal een tijdje in onbalans blijven terwijl het om zich heen slaat, als het zich gaat realiseren dat het niet meer zo machtig is. Dat gaat voor jullie onprettig worden.

 

Sommigen zullen zeggen: “Nou, 2013 zou een bevrijding moeten brengen, een frisse lucht. Ah, we hebben het gedaan! We deden het!” Nou, ik zeg jullie, als een kind dat het niet op zijn manier kan doen, zal het duister iedere spleet van leven binnenkomen waar het maar kan. Het zal voor zijn leven vechten en voor zijn overleving, en het zal het feit gaan voelen dat dingen niet hetzelfde zijn. Dus in deze loslaat periode, wil ik dat jullie een stap terug doen. Als je ziet dat deze dingen hun lelijke hoofd opheffen, denk dan niet dat 2013 niet is wat jullie dachten. Als jullie meer onbalans zien op de planeet, zelfs dingen die je niet verwachtte – en inderdaad, die zullen er zijn – gooi dan je handen niet in de lucht en zeg niet: “Hier is het weer. We hebben geen verschil gemaakt,” Want dat deden jullie wel. Dit soort dingen werkt langzaam.

 

Het Begin van de Moderne Geschiedenis.

 

Energie verandert en  we hebben jullie deze informatie eerder gegeven. De balans voor het protocol van de strijd is zichzelf op één lijn aan het stellen. Daar gaat deze tijd over. Als je degenen in andere zonnestelsels vraagt die hier eerder doorheen zijn gegaan, dit was het begin, letterlijk dus, van hun geschreven geschiedenis. Ze kijken niet eens naar iets anders daarvóór. Alles begint nu. Dus, zoals we eerder zeiden, als je kijkt naar de toekomst van de mensheid, dan zullen ze op deze dag wijzen en die markeren als het begin van de moderne  Menselijke geschiedenis. Ze zullen naar alles kijken daarvóór en zeggen: “Dat zijn dagen geweest van barbaren. Dat waren de dagen van de moderne mythologie. Dat waren de dagen  waarin we niet beter wisten en nu zien we het gezicht van God in onszelf.” Daar gaan jullie instappen. Maar het is moeilijk en het gaat langzaam.

 

Het Planten van Zaden

 

Ik heb vaak de metafoor gebruikt van het planten van zaden, dus zullen we dat een kleine beetje beter onderzoeken en jullie wat meer informatie geven. De metafoor is natuurlijk de boer en wij gebruiken het zodat je alle attributen ziet waar de boer naar kijkt en die zijn voor jullie allemaal gewoon.2013-en-nu

 

Terwijl je met de oude energie vocht, ploegde je de velden niet om ze klaar te maken voor de zaden. In plaats daarvan, waren jullie aan het overleven. Nu is het tijd om de velden voor te bereiden op het zaaien, en bij dat proces van loslaten, ga je naar binnen. Het voorbereiden van de velden is een metafoor om het Hoger Zelf te ontdekken, de kwantiteit in je en om persoonlijk naar een plek te gaan waar de dingen meer zin gaan hebben in je dagelijkse leven.

 

Er zijn in deze ruimte en die dit nu lezen, waar ik van hoor: “Help me, help me” Jullie denken niet dat ik niet weet wie hier is? Dus ik ga nu tegen je zeggen: Je weet wie je bent, lieve mensen en ik wil dat je je even ontspant. Jullie worden geliefd, meer dan wat je ook maar denkt. Jullie worden door God gekend meer dan denkt dat je bekend bent bij God en wat je nu voelt is maar tijdelijk. Ok? Dit is tijdelijk. Als je nu om hulp vraagt, ben je in onbalans. Het is tijd om je te ontspannen in God en weet dat je geliefd bent. Er is nog tijd. Jullie zullen overleven. Jullie gaan het maken.

 

Er zit wijsheid in het plan van het zaaien van de metafoor. Ten eerste, ploeg je de velden, dan voeg je een vruchtbaar makend mengsel toe en voedingsstoffen. Ten slotte ben je klaar om de zaden te zaaien. De velden zijn nog niet klaar, dus moet je even wachten en die eerst klaar maken. Dus dit is allemaal een boeren metafoor. Dit kan best geen zin voor je hebben, maar wat het zegt is dat het demarcatie punt(de grenslijn) van het oude naar het nieuwe er nu is, en pas nu kun je beginnen met wat je kwam doen. Jullie hebben de zaden nog niet gezaaid. De velden moeten voorbereid worden. In het proces van die voorbereiding, zul je merken dat de duistere energie makkelijker te bestrijden is, en dat laat je het zaaien doen.

 

Nieuwe scenario’s komen omhoog om je te laten zien dat dit waar is. Jullie zullen niet geloven dat je zo makkelijk door sommige problemen heen ging.  Want nu ondersteunt de energie jullie en dat was een jaar geleden niet zo. Het jaar 2013 is echt een grenslijn en beïnvloedt manifestatie. Jullie beginnen de velden voor de energie voor te bereiden en beginnen de zaden te zaaien en je gebruikt daarbij wat de oude ziel heeft: de wijsheid van het verleden. Deze zaden van wijsheid zijn in de economie geplant, in de regering, in het huishouden en in de families. Dit zijn zaden van integriteit en zullen spreken van wijsheid om samen te brengen plaats van uiteen te halen.

 

De Amateur Boer. (amateur is liefhebber van…)

 

Menselijke attributen beginnen dan te veranderen, en specifiek de menselijke aard, maar die is langzaam. Stel je een liefhebbende boer voor. Hij heeft geen idee van wat hij aan het doen is, maar hij heeft een pakje zaden. Dus hij leest de instructies, maakt zijn veld klaar en schuift de zaden in de grond. Hij is heel opgewonden! Hij rent dan naar huis maar hij kan nauwelijks slapen. De nacht gaat voorbij, de zon komt op en hij rent zijn akkertje op bij zonsopgang, om te zien wat er aan het gebeuren is. en – er is niks dus! Wat deed hij verkeerd? Er is geen enkel plantje!

 

manifesteer“Er gebeurt niks,”zegt de boer. Zaaide hij wel wat? Hier moet je natuurlijk om lachen want iedere boer weet dat planten langzaam groeien. In feite, groeien ze zo langzaam, je kunt ze niet eens zien groeien! Je bukt je, kijkt naar de plant en je kunt er ook nog tegen schreeuwen: “Groei!” maar er gebeurt niks. Dan, een week later, realiseer je je dat het kleine plantje echt groter is, een week verder, is die nog groter. In een tijdje, rijpt het en schept een plant die je gezaaid hebt.

 

Dus, dit is wat we je vertellen. Het groeien van zaden van bewustzijn is een langzaam proces. Het heeft 18 jaren nodig om ze te planten! Dus, hoe lang duurt het denk je dat er een bloem komt? “Oh nee,” zeggen sommigen van jullie. De eerste reactie van de oude ziel bij dit nieuws is: “Dit wil ik helemaal niet horen.” Misschien zeg je dan: “Waarom ben ik dan hier? Ik ben moe. Waarom ga ik gewoon niet naar huis, Kryon? Ik heb het nu besloten, ik trek me terug van mijn werk. Ik heb mijn taak gedaan. Je bent dan voorbij het merkteken gegaan. Waarom zou ik er nu nog wat om geven? We laten het aan de jongere generatie.”

 

Dus, nu zal ik je vertellen, Lichtwerker dat de enige manier waarop de plantjes zullen groeien is om gebruik te maken van het licht waarmee jullie hier kwamen. Dat is het. Jullie zijn degenen die de handschoen moeten opnemen, die de mantel van verantwoordelijkheid moeten aantrekken waarvoor je hier binnen kwam en naar voren moeten gaan om zeker te maken dat de planten gaan groeien. Ik wil jullie alleen vertellen dat waar jullie doorheen zijn gegaan het moeilijkste deel is. Waar jullie nu nog doorheen gaan zal makkelijker worden als de tijd verder gaat. Maar het zal nog wel wat langer tijd kosten dan je wilt. Dus wat jullie gaan zien, heel langzaam, is het opduiken van een nieuwe Menselijke energie. Dat zal veel vormen aannemen, maar jullie gaan nieuwe dingen zien. Laten we er een onderzoeken.

 

Nieuwe Ideeën – Je Weet Niet Wat Je Niet Weet.

 

In voorbije laatste channelingen vertelden we jullie van de nieuwe uitvindingen om naar uit te kijken in deze nieuwe era. Maar nu praten we over nieuwe ideeën en nieuwe voorbeelden van denken. Nadat deze dingen gebeuren, en als je er achterom naar kijkt, ga je zeggen: “Waarom dachten we daar niet eerder aan?” De reden hiervoor is omdat jullie er nog niet klaar voor waren. Dus dat brengt een proces naar voren dat moeilijk voor ons is om aan jullie uit te leggen, omdat Mensen dit niet willen horen.

 

Menselijke Wezens denken dat hun hersenen in staat zijn tot elke gedachte die bedenkbaar is in het Universum en dat de hemel de limit is. Ze denken dat een intellectueel op elke tijd, die nodig is, iets kan bedenken, en dat is de volgende stap in geëvolueerd denken. Maar, de geschiedenis laat dat niet zien, wel? In vorige boodschappen wezen we daarop, en we gaven jullie iets om over na te denken. We brachten het feit naar voren dat het duidelijk had moeten zijn voor jullie hoe je kunt vliegen en natuurlijk is dat nu ook zo. Terwijl we spreken, hangen duizenden Menselijke Wezens in de lucht en vliegen van de ene plek naar de anderen met principes die vogels lieten zien, duizenden jaren geleden al. Maar dit is nieuw voor de mensheid, die zich slechts kort geleden ontwikkelde. Nu, hoe lang hebben jullie naar vogels gekeken en verlangden jullie om te vliegen?  Hoe lang hebben bepaalde culturen vliegers laten vliegen? Maar jullie bedachten dit nog nooit! Hoe is dat voor een Menselijke Wezen met onbeperkte gedachten? Julie vonden het nooit uit!

 

Ten slotte, ongeveer 100 jaren geleden, deden twee fietsenmakers het uiteindelijk. Ik vraag jullie, lijkt het erop dat hier iets is gebeurd dat eigenlijk buitengewoon was? Wist je (en ik zeg het weer) dat die fietsenmakers alleen maar het record sloegen van de eerste Menselijke vlucht met een week, of zo? Anderen op Aarde werkten er tegelijkertijd aan. Wisten jullie dat? Hier komt waarom – omdat Spirit die ideeën en uitvindingen plantte, als jullie er klaar voor zijn, en niet eerder. Deze blijkbare duidelijke ideeën zijn onzichtbaar en blind en onbereikbaar voor het Menselijke Wezen omdat ze er niet over kunnen denken. Jullie zien dit attribuut overal bij de mensheid, of je het wel of niet weet.

 

Hoeveel jaren voelden jullie dat je een fort, vesting, moest bouwen rond jullie stad-staten om andere Menselijke Wezens in andere steden weg te houden? Mensen bouwen muren en wallen en hadden regelmatig gevechten zodat de andere kerel jouw bezittingen niet te pakken kreeg. Dus, hoe veel tijd kostte het om te bedenken dat jullie misschien jullie bronnen konden delen, of misschien konden verhandelen met iemand anders zodat je allebei die bronnen had en iedereen het proces won? Wat een concept! Nou, echt, jullie deden het pas kortgeleden. Dingen samenbrengen in plaats van ze uiteen te scheuren is pas de laatste 75 jaren gebeurd. Waarom kwam dat niet bij jullie op ongeveer 1000 jaren geleden?  In plaats hiervan gingen jullie door met je grenzen te bewaken en om legers te bouwen om jullie veilig te houden. Nu, plotseling is er het idee gekomen van “landengroepen” die gezamenlijke bronnen delen, handel zonder een tarief en om een verdediging te hebben in bewustzijn. Hebben jullie dat ontdekt? Nou, wees klaar voor meer, daar er hele continenten zullen zijn die dit in de toekomst gaan doen. Maar waarom heeft dit zo lang tijd nodig gehad?

verlichting

Tot zeer, zeer kort geleden waren jullie veroveraars. Dat is alles wat jullie deden, dat was alles dat jullie overkwam. Legers vaagden andere menselijke Wezens weg zodat waar zij stonden, ze nu het land bezaten met de bronnen. Dat was het denken van die dag. Nu zeggen jullie: “Nou, daar zijn we voorbij gekomen.” Nou, niet veel. Niet echt, maar jullie zullen dat wel.

 

Nieuwe ideeën zijn dingen waar jullie nog nooit aan gedacht hebben. Deze ideeën zullen jullie gegeven worden zodat jullie antwoorden krijgen op de meest intense vragen die jullie gemeenschappen hadden sedert jullie werden geboren. Uitvindingen zullen schoon water naar ieder Mens op de planeet brengen, goedkoop en overal. Uitvindingen zullen je elektriciteit /energie geven, goedkoop en overal. Deze ideeën zullen alle redenen wegvegen die jullie nu hebben tegen vervuiling, en als je terugkijkt zul je denken: “Die oplossing was er altijd al. Waarom hebben we hier niet aan gedacht? Waarom dachten we hier niet eerder aan?” Omdat het de tijd niet was en jullie er nog niet voor klaar waren. Jullie hadden de zaden nog niet geplant en jullie waren nog met de oude energie aan het vechten, besluitend of jullie een eind aan jezelf gingen maken voor 2012. Nou, dat deden jullie niet…. en nu doen jullie het niet.

 

Het is raar, waar jullie over nadenken, en wat jullie sociologen zien als de “grote huidige problemen van de mensheid”, want jullie nieuwe ideeën zullen eenvoudig de concepten van de vragen verwijderen zoals ze dat in het verleden deden. Herinner je je dat? Twee honderd jaren geleden, zeiden de voorspellingen van de sociologen dat jullie geen voedsel meer zouden hebben, omdat er niet genoeg land zou zijn om een grotere bevolking te onderhouden. Toen ontdekten jullie wisselbouw en kunstmest. Plotseling kon ieder stuk land veel vaker en meer produceren dan wat dat eerder niet kon. Herinneren jullie de voorspellingen dat je zonder hout zou komen te zitten om jullie huizen te verwarmen? Waarschijnlijk niet. Dat was voor de elektriciteit. En zo gaat het maar door en door.

 

De puzzels van vandaag zijn net zo eigenaardig, als jullie dat kunnen zien.  (1)  hoe versterken jullie de elektriciteitsnetten van jullie grote naties zodat ze niet kwetsbaar zullen zijn om te falen, of hebben jullie geen massale infrastructuur nodig om het verbruik te verbeteren? Of omdat de kou gaat komen en jullie meer elektriciteit nodig hebben. (2) Wat kun je doen tegen vervuiling?  (3)  Wat met de wereld overbevolking? Sommige experts zullen de mensen  vertellen dat een pandemie het antwoord zal zijn of  de natuur (Gaia) zal een derde van Aarde’s bevolking doden. De beste ggesten van de eeuw vragen zich deze puzzels af en vertellen je dat jullie nu naar echte problemen toegaan. Jullie hebben deze dingen al je hele leven gehoord.

 

Laat me jullie dit vragen;  (1) Wat als jullie het elektriciteitsnet helemaal gaan beëindigen? Jullie kunnen dat en zullen dat. (2) Wat als vervuiling-scheppende bronnen gewoon vertrekken, vanwege nieuwe ideeën en uitvindingen, en dat het milieu begint zichzelf te corrigeren? (3) Overbevolking? Jullie nemen aan dat de mensheid doorgaat kinderen te krijgen met een buitengewone snelheid daar ze stom zijn en ze het niet kunnen helpen. Dit, lieve mensen, is een zaak van bewustzijn en opvoeding, en dat zal gaan veranderen. Stel je een nul/zero groei attribuut voor van veel landen – iets dat algemeen en gewoon zal zijn. Merkten jullie dat sommige van jullie kinderen vandaag al zich af gaan vragen of ze eigenlijk wel kinderen willen? Wat een concept!

 

Bereid je Voor op  Scheiding van het Oude en het Nieuwe.

 

Er is een nieuwe dageraad, maar dat is het alleen maar. De zon gloort net over de horizon als om te zeggen: “We zijn weer terug.” Maar jullie krijgen een tijdje nog geen heldere hemel, Lichtwerker, omdat jullie in het loslaat proces te maken hebben met afscheidingen die gaan gebeuren. Dit zullen bezwaren zijn naar degenen die het licht niet in willen en die willen houden wat ze hebben omdat dit voor hen werkt. Ze voelen dat dit de juiste weg is, omdat het in het verleden ook voor hen werkte en omdat het hun leven(overleven) is. Ze zullen niet begrijpen dat dingen dramatisch aan het veranderen zijn.

 

In wat jullie de New Age (Nieuwe Periode) gemeenschap noemen, alle processen vanaf deze die je hier ziet tot aan die welke de healer gebruikt, zijn allemaal aan het herkalibreren (weer opnieuw worden bijgesteld). Sommige van de axioma’s die je leerde over “hoe je dingen correct doet”, zullen niet meer werken. Er zal meer een gecentraliseerd focus komen op de een-ziel autoriteit. Dat is te zeggen, er zal minder focus liggen op groepen en meer op individuele onderscheiding. Noem dit meer uitspreiding of ontbinding van wijsheid die op organisatie is gebaseerd en een nadruk legt op wijsheid die op individuele basis ligt.

kosmische energie

“Wacht even, Kryon, dat heeft toch geen betekenis. Iedereen weet dat als je meer mensen erbij betrekt, je betere resultaten krijgt daar de basis van wijsheid breder is.” Echt?  Blijf even bij dit totaal ander concept, lieve mensen. Hoeveel levens heeft je ziel geleefd? Denk daaraan als je eigen wijsheidscomité en trek daar even aan, en alleen aan dat, voor antwoorden op alles. “Dat is idioot, Kryon! Wat dan met regels, structuur, gezamenlijke doelen, en groepsinspanningen die ideeën en energie helpen bouwen.? Gaan we die basis algemene overeenstemming dan weggooien? Die principes zijn gewoon verstandig denken.”

Lieve mens, hoe geef je een concept aan iets dat je nu nog niet weet?  Het verstandige van heden is de dwaasheid van morgen als nieuwe informatie beschikbaar is die dit doet verouderen. Begrijpen jullie dat? Wat als, gewoon wat als de wijsheidsfactor van het individu, gebaseerd is op al zijn eigen vorige levens een serie parameters creëerde in hem dat voor iedereen gold? Wat als, gewoon wat als, er een heilig patroon beschikbaar is dat algemeen is maar alleen toegankelijk is voor een individu? Dan ontdekt het individu heilige antwoorden vanuit de andere kant van de sluier in plaats van een comité van Mensen in een vergadering. Denk hierover na voordat je zegt dat wat jij hebt als een “verstandig zijn” feitelijk iets is dat er voor altijd is.

 

Al dit soort dingen zullen nieuw zijn, en dat is net als of je een vinger steekt in het oog van velen die een leven hebben besteed denkend dat ze het allemaal wisten en alleen om te ontdekken dat zij er zijn die verder zijn gegaan, en de dingen doen waarvan zij dachten dat die mogelijk waren. Dus, verwacht een afsplijten van  hen die gewoon niet met die nieuwe dingen klaar komen, en velen van hen zullen de oude zielen zijn.

 

Alles wat wij bespreken in deze boodschap valt precies in de arena van belangstelling van de oude ziel die dit leest. Er zijn oude zielen, wel duizenden die dit lezen in de toekomst. Ik zal jullie nu dan vertellen dat ik weet dat jij dat bent. Jullie zijn niet alleen de nieuwe hoop van de planeet, jullie zijn altijd al de hoop van de planeet geweest. Er is niets nieuws behalve dan, dat het ten slotte makkelijker gaat worden. Maar eventjes moeten jullie het proces begrijpen van de verschuiving en die verandering wordt niet altijd als een goede zaak gezien. Dus loop lichtjes op je tenen naar deze energie in plaats van vooruit te springen met de nieuwe waarheid. Jullie gaan het licht in op meer manieren dan je ooit eerder had en zelfs je “waarheid” kan veranderen.

 

De Nieuwe-Oude Ziel

boom

Laat me dit samenvatten. We hebben jullie nodig. Jullie zijn nog niet klaar en niemand gaat er weg. Er zullen meer channels komen, er zullen meer behulpzame entiteiten binnen komen.  Machtige informatie zal uit bronnen komen waarvan jullie niet dachten dat je die had.  Jullie zullen in staat zijn om te onderscheiden of dit echt is of niet, en dat zal makkelijk zijn. Jullie kunnen dat zeggen door de energie van de overdracht en door wat er gesteld/verklaard  wordt. Alles dat je moet horen is een klein beetje informatie en je zult weten of het kanaal wat staat voor te wenden. Dat betekent dat dat deel van je dat heilige onderscheiding wordt genoemd zal gaan toenemen.

 

Jullie zullen betere intuïtieve krachten hebben, omdat ze zich niet meer in de duisternis zullen gaan gooien. Dit alles zal langzaam gaan gebeuren. Maar weet dit: We hebben jullie nodig, en we hebben jullie nodig om opgewonden te raken over wat er staat aan te komen. Jullie zijn net uit een duistere era gekomen van meer den 30.000 jaren. Ik zeg jullie opnieuw, lieve mens, dat er een dag zal komen, misschien zo snel als bij de volgende precessie, toen de Menselijke geschiedenis zelfs niet de jaren telde voor 2012 als levensvatbare sociale studie. Dat is waar jullie nu naar kijken – het begin van een nieuwe era.

 

De Nieuwe Kinderen

 

kind-ogenIk denk dat de ironie van deze boodschap hierin zit: Het Menselijke Wezen dat voor me zit zegt dat ze vermoeid zijn. Zij hebben een hele lange tijd geworsteld, en ze zullen doorgaan terwijl wij dat opnieuw kalibreren. Als zij door de sluier gaan, zoals ze dat altijd doen, zullen ze als kinderen terug komen(natuurlijk) maar hun DNA zal anders zijn dan alle keren eerder. Als oude zielen, hoeven ze nooit meer door dat te gaan waar ze eerder doorheen gingen, omdat de oude energie niet meer dezelfde zal zijn. Ze zullen in een volledig weten ontwaken van wie zij zijn (erfenis attributen van de nieuwe Akasha).

Als kinderen zullen ze weten en de kleuren zien [interdimensionaal zicht] . Als kinderen zullen ze een identiteit hebben om een oude ziel te zijn [ze weten dan dat ze eerder geleefd hebben]. Ze zullen weten waarom ze hier zijn in de tijd als ze 13 zijn[hebben dan een goed concept van levenslessen]. Maar jullie zijn dat! Ik heb jullie pas beschreven – jullie allemaal! Oude ziel, dit is een van de grootste veranderingen die jullie ooit gaan meemaken en dat kan wel een generatie kosten, maar dat zal gaan gebeuren. En zij die deze woorden horen en ze dan lezen, zullen weten dat ik gelijk heb, en ze zullen opnieuw ontwaken op Aarde met een geheel nieuw paradigma van bewustzijnswerkelijkheid.
indigokind

 

Opvoeders over de hele wereld zullen hun leringen her-kalibreren omdat de kinderen anders zijn. Maar opnieuw, deze dingen zijn niet wat jullie denken. Het is niet gewoon een nieuwe tijd, maar eerder is het een nieuw Mens. Het enige dat we kunnen zeggen is dat we jullie vertelden dat het zou gaan gebeuren. Ik kwam al die jaren hier binnen [1989] en ik zei  toen: jullie gaan jullie zelf niet beëindigen zoals jullie profetie je had verteld, het gaat gewoon niet gebeuren. Ik vertelde jullie dat er veel betere potentiëlen waren. Ik vertelde jullie om het te gaan zien gebeuren. Kijk er naar!

 

Maar zij zijn er, de oude zielen die zeiden: “Nee.” Ze zeiden dat Kryon het slechte van de eeuw was omdat ik jullie informatie bracht die in het gezicht vloog van alles dat ze verwachtten. Hier zijn jullie nu in 2013 en ik kon het uitschreeuwen van: “Ik had gelijk!” maar in plaats hiervan ga ik schreeuwen: “Jullie hadden gelijk.” Want jullie schiepen deze verschuiving. Jullie brachten mij hier. Jullie namen ons door de verschuiving heen mee, lieve mens!

 

God zegene het Menselijke Wezen en alles dat zij vertegenwoordigen in het Universum.

 

En zo zij het.

 

Kryon

 

The information is free and available for you to print out, copy and distribute as you wish. Its Copyright, however, prohibits its sale in any form except by the publisher.

Lee Carroll

 

1 REACTIE

  1. Voor mij heel zinvol de boodschap om even een stapje terug te doen en te beseffen dat we heel hard gewerkt hebben de afgelopen (18) jaren. Het nieuwe gaat groeien en het oude zal nog proberen grip te houden.
    En ook goed om te beseffen dat het proces gewoon plaatsvindt en niet op mijn schouders ligt zoals ik (als Indigo) altijd gevoeld heb. Dan kan ik ontzag voelen en dankbaarheid dat ik dit mee mag maken (letterlijk en figuurlijk).
    Dank voor het plaatsen.
    Liefs,
    Nellie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in