Moeder AardeLieve Jennifer: Ik weet dat al ons zelfhealing-werk een effect heeft op de mensheid en op de planeet. Het maakt deel uit van de rol die we spelen als Lichtwerkers, om planetaire dynamieken te verschuiven en te helpen bij onze evolutie naar hogere dimensies en frequenties. Maar hebben onze inspanningen echt succes? Is het mogelijk dat we de energie van de wereld en de mensheid veranderen en hoe kunnen we weten dat we vooruitgang hebben geboekt? Soms voelt het alsof de resultaten er gewoon niet lijken te zijn, hoeveel ik, en anderen zoals ik, ook denken te werken. Hoe kunnen we weten dat we effectief zijn?

Jennifer’s antwoord: Hoe weinig we ook denken te verwezenlijken, toch kunnen we ons succes niet afmeten aan wat we al dan niet op elk moment zien gebeuren in de wereld, omdat ons werk op zoveel verschillende levels gereflecteerd wordt, en omdat verandering zoveel verschillende dingen kan betekenen. Dit werk begint met het introduceren van nieuwe energie-levels in de wereld, als potentieel of als optie, en dat wordt dan geïntegreerd in de energetische paradigma’s van de wereld, waarop meer en meer mensen zich aflijnen. Als je wil zien hoe succesvol dit werk echt is, kijk dan eens naar al die plaatsen waar mensen protesteren of hun mening uiten vandaag, dat is waar de verandering gebeurt.

De energie van de wereld veranderen kan de vrije wil of de soevereiniteit van de planeet en zijn bewoners, planten, dieren en mensen, niet schenden. Er is geen enkele macht in het universum die iemand van ons kan dwingen om iets te doen, noch is er een energie krachtig genoeg om zijn wil op ons op te leggen. We kunnen gedwongen, op de proef gesteld, misleid of verblind worden door verschillende soorten energie, maar al wat er gebeurt reflecteert onze eigen individuele en collectieve bewuste of onbewuste keuze. Wat belangrijk is, is niet wanneer er verandering komt, maar hoeveel van deze nieuwe energieën geïntegreerd worden in de 3d-paradigma’s, omdat dat is wat hen dwingt tot permanente verandering.

Wanneer het 3D-paradigma verzadigd is met voldoende hoger vibrerende energie, moet het verschuiven, en dat zal gebeuren in fasen, maar zeker merkbaar. Wanneer de verandering geforceerd is, is het geen proces van integratie en aflijning meer, en is het effect maar kortstondig. Omdat het niet algemeen aanvaard is, is er weinig aflijning of integratie, en blijft de verandering niet duren. Hoe beoordeel jij de resultaten van dit werk? Sommige veranderingen die gebeuren, zijn die die niet met de zintuigen kunnen worden waargenomen, want het zijn veranderingen in weten of in begrijpen, die een dieper verlangen reflecteren voor leven in meer vreugde, vrede en aflijning.kosmische aarde

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Het verlangen naar meer verbinding en liefde in de wereld gebeurt wanneer het 3D-paradigma van afscheiding ook een andere optie of energetisch pad biedt. Het verlangen naar vrede komt er wanneer de 3D-paradigma’s van disharmonie en chaos bevloeid worden met 5D-energie, wat de afscheiding duidelijk maakt en niet langer wenselijk, wat mensen stimuleert tot het streven naar vrede en liefde, en omdat ze die willen en ernaar streven, zijn ze veel meer bereid om af te lijnen op deze energie, en die energie te integreren.

Dat kan niet afgedwongen worden, maar wel geïntroduceerd op een zachte, liefdevolle manier, zodat ze het kunnen aanvaarden, en vrijwillig hun gehechtheden aan energieën die niet afgelijnd zijn op deze hogere opties loslaten.

Verandering gebeurt er op aarde en in het hart en de geest van de mensen, elk moment van de dag. Ook al kan het niet zo snel gebeuren als je hoopt, laat toch je oordeel over hoe het resultaat er zou moeten uitzien los, zodat het op zijn beurt opnieuw geen beperking creëert, omdat je oordeel alleen maar de veranderingen belemmert in hun manifestatie. Focus in de plaats daarvan op de verandering die je in jouw leven wil creëren, en wanneer je je uitkomsten ziet manifesteren, wordt de energie van die transformatie gedeeld met de wereld, om ze te integreren en erop af te lijnen.

Net zoals je een plant of boom niet ziet groeien van minuut tot minuut, ben je bewust van de veranderingen die hij maakt, door zijn nieuwe blaadjes of bloesems te observeren, die zich al een hele tijd aan het vormen waren, maar dat zag je niet, tot ze verschenen. Toch weet je dat op een dag een rozenstruik bloemen zal produceren, of een boom blaadjes, in een proces dat ‘s nachts lijkt te gebeuren.

Op dezelfde manier moet je beseffen dat jouw werk belangrijk is en verandering in de wereld zal creëren – dat heeft het al gedaan, en dat zal verder gebeuren, zolang je niet oordeelt over het tempo of de timing van deze veranderingen, en denkt dat er niets gebeurt omdat je niets ziet.

Door Jennifer Hoffman

www.enlighteninglife.com

vert. Fran Tielemans

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in