Landen in je Lijf

Ervaar hoe je door fysieke energetische transformatie je bewust kunt zijn van de samenhang tussen emoties, mentale gedachten, fysieke klachten en jouw diepere vragen. En daardoor blijvend dingen in je leven kunt veranderen zodat je meer energie uit de dag kunt halen en je je goed kunt voelen

Dingen echt veranderen én meer energie ervaren

De workshop Landen in je Lijf gaat over energie. Het gaat over jouw energie en hoe jij meer energie kunt hebben. Het gaat over de relatie tussen de 4 dimensies van energie; Mentaal – Emotioneel – Fysiek – Spiritueel en hoe je je meer bewust kunt worden van de relatie tussen deze 4 dimensies. Het gaat erover hoe jouw denken samenwerkt met jouw emoties, jouw lichaam en de vraag “ wie ben ik?”. De workshop is gebaseerd op de Oosterse Geneeskunde en TAO. Alle oefeningen zijn praktisch, verrassend, inspirerend en direct toepasbaar.

  • ➜ Wil je meer rust en balans in je leven?
  • ➜ Wil je antwoorden op vragen waar je mee zit?
  • ➜ Wil je praktische tips om meer energie te krijgen?
  • ➜ Wil je inzichten om een aantal zaken in je leven te ordenen?

Is Landen in je Lijf iets voor jou?

Vaak zit ons hoofd helemaal vol met informatie en dingen die we moeten doen. Als we ons lichaam zien als 100% dan zitten we vaak alleen in ons hoofd en zijn we niet aanwezig in ons lichaam. Veel mensen ervaren een continue druk, moeten dingen van zichzelf en van anderen. Ze worstelen met een vraag, komen ergens niet uit of willen een bepaald patroon doorbreken. Bij (hoog) gevoelige mensen komen deze prikkels nog harder binnen, waardoor ze overprikkeld kunnen raken. Dit zet zich bewust of onbewust vast in het lichaam en daardoor kunnen allerlei fysieke klachten ontstaan als druk op de borst, stress, vastzittende schouders, rugklachten, slecht slapen en vermoeidheid. Steeds meer mensen hebben behoefte aan rust en tijd voor zichzelf en willen dingen anders doen. Ze ervaren weinig, of zelfs geen energie. Herkenbaar?

Herkenbaar? Wil jij je goed voelen?

Inspirerende oefeningen & praktische tips

Wat gaan we deze dag doen?

In de workshop gaan we aan de slag met de 4 dimensies van energie, de 3 assen van energie en de 5 Tao elementen. De workshop is erop gericht energie in je lichaam te laten stromen en door gerichte oefeningen een aantal dingen in je leven te veranderen, zodat je meer energie uit de dag kunt halen en je goed kunt voelen.

4 dimensies: Spiritueel-Mentaal-Emotioneel-Fysiek
Aan de hand van inspirerende en praktische (fysieke) oefeningen kijken we hoe jouw energie stroomt in deze 4 velden en in welke plekken in je lichaam het meer zou kunnen stromen.

1. Het mentale veld staat voor het gedachtes, ons denken, oordelen en intelligentie.
2. Het emotionele veld staat voor je het delen en durven delen van gevoelens en emoties.
3. Het fysieke veld staat voor je lichaam met alle spieren, botten en organen.
4. Het spirituele veld gaat over de oorsprong, onze bron, conditionering en heeft te maken met de vraag of er meer is in het universum en het verlangen om te zijn wie we zijn.

3 assen van energie
Door middel van interactieve oefeningen, gaan we aan de slag met de 3 assen van energie: hemel-aarde energie, het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie en de tijdsdimensie in je lichaam, waardoor je gaat herkennen bij jezelf én bij anderen hoe de energie stroomt in het lichaam.

5 Tao elementen
We gaan aan de slag met de vijf elementen VUUR, AARDE, METAAL, WATER, HOUT die volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde zijn verbonden met bepaalde organen. Deze elementen staan ook in relatie tot de seizoenen, zintuigen, emoties en smaken. Je zal de relatie begrijpen en door meditatie jouw eigen energie direct kunnen veranderen.

Meer dan 80% van de deelnemers geeft aan blijvend dingen te hebben aangepast en veranderd in hun leven. Minder moeten, je kunnen uiten, je fysiek beter voelen en in je eigen kern zitten is ook voor jou mogelijk!

Na de workshop zal je:

➜ uit je hoofd zijn en je energiek voelen
➜ begrijpen waarom bepaalde plekken in je lichaam vastzitten en de relatie met jouw emoties begrijpen
➜ je volledig ontspannen voelen en meer rust hebben om te genieten van het leven
➜ kennis hebben over de 4 dimensies van energie en hoe deze werken.
➜ inzichten hebben in hoe je meer energie kunt krijgen
➜ praktische TAO oefeningen leren (ademhaling, CHI Bodywork en bodywork)
➜ een lichaamsdiagnose kunnen doen om te begrijpen waar energie vastzit gedurende een dag
➜ kennis hebben van de 5 TAO elementen en de relatie tussen emoties, energie en jouw organen.

Video Weekend Landen in je Lijf te Goirle

Reacties van deelnemers:

“Het is mijn geestelijke APK.”

“Een perfecte combinatie van praktische oefeningen en theorie.”

“Het geeft een gevoel van verbinding. Verbinding met de natuur, met elkaar en met jezelf.”

“Na de workshop heb ik sinds maanden weer goed geslapen.”

“Ik was aangenaam verrast door deze workshop. Landen in je Lijf bood mij direct handvatten aan om mijn veeleisende karakter en baan beter te managen, waardoor ik nu dagelijks minder stress ervaar zowel zakelijk als privé. Landen in je Lijf laat je niet zweven, maar daadwerkelijk landen met behulp van concrete, makkelijke toepasbare tips & tricks. Een training voor mensen die de regie willen terug pakken.”

“Danny is een enorm open, gastvrije en prettige trainer. Door zijn baan bij Unilever snapt hij als geen ander de hectiek van alle dag. Door zijn ervaring, kennis, maar ook eigen onzekerheden en knelpunten te delen, weet hij op een fijne manier te verbinden en ontstaat er een vertrouwd gevoel in de groep. Het is gaaf om te zien hoe, binnen de kortste tijd, de gesprekken al zo’n bepaalde diepgang weten te vinden.”

Danny van der Linden

De trainer Danny van der Linden is al ruim 10 jaar bezig met bewustwording en energie. Hij heeft diverse opleidingen in België en Nederland gevolgd om zich te verdiepen in zijn hoog sensitiviteit en hoe mensen door bewust te zijn van hun gedrag dingen kunnen veranderen. Hij wilde begrijpen hoe hij zichzelf daarin kon beschermen en leren zichzelf te zijn in de dynamische wereld waarin we leven. In de opleiding 4 dimensioneel Bodywork en Levenskunst heeft hij veel kennis opgedaan van de Oosterse geneeskunde, TAO, Shiatsu, CTN en hoe het menselijk lichaam werkt. Hierin heeft het begrijpen wat de echte reden dat mensen bepaalde vragen of klachten hebben, hem enorm geraakt. Door te snappen wat de echte reden is, kan je tot de kern komen van het vraagstuk en het oplossen en veranderen. Daarnaast heeft Danny ruim 20 jaar gewerkt bij grote multinationals als Unilever en heeft hij zijn hoog sensitiviteit kunnen toepassen en ontwikkelen in diverse senior management rollen en veel ervaring opgedaan in het leiden van grote teams, het coachen van mensen en leiderschap. Met name het helpen van mensen en achterhalen wat de echte reden van vragen en klachten is, is wat hem drijft.

In zijn workshops combineert hij zijn kennis van Oosterse geneeskunde en business ervaring en traint, coacht en begeleidt hij mensen zodat ze meer energie hebben en hun vraagstukken kunnen oplossen. Altijd staat daarin de vraag centraal, wat is de echte reden dat mensen bepaalde klachten hebben.

Danny van der Linden

“ Zolang ik me kan herinneren, ben ik al hoogsensitief, zag ik dingen die anderen niet zagen en was ik bezig met het helpen van mensen. Twee jaar geleden, aan de rand van het zwembad in Turkije, kwam de vraag voorbij: “wat wil je nu echt?”. Op dat moment heb ik het besluit genomen om mijn hart te volgen door spiritualiteit en het helpen van mensen te combineren in de vorm van trainingen en coachings.”

Kom Landen in je Lijf

Inspirerende oefeningen & praktische tips

Programma

9:15-:9:30 Aanvang

9:30-13:00 Interactieve workshop over Landen in je Lijf en de 4 dimensies van energie (deel 1)

13:00-14:00 Lunchpauze

14:00-15:30 Interactieve workshop over Landen in je Lijf en de verschillende energieën in ons lichaam: hemel-aarde, man-vrouw en de tijdsas (deel 2)

15:30-16:00 Koffie en thee pauze, met versnaperingen

16:00-17:30 Interactieve workshop over Landen in je Lijf – 5  TAO elementen  & Energie (deel 3)

17:30-18:00 Napraten

De programmatijden zijn een schatting en kunnen mogelijk licht afwijken. Tussen de workshop delen door zijn ook kleine theepauzes om de informatie die we binnen hebben gekregen te integreren en te praten met gelijkgestemden.

Bestel je tickets voor de volgende locatie(s)

X
X