Door Judy Lynch

Spoken

Er is meer dan één manier waarop je met spoken zou kunnen leven. We hebben allemaal schaduwen en percepties van een plek die hol, grijs en leeg is. Het is een plek waar alles bevroren in de tijd lijkt, zonder oplossing, groei of verandering. Dit is waar geesten van elke soort kunnen gaan huizen zonder de huur te betalen! Zij kunnen de energie van het licht blokkeren dat steeds beschikbaar voor je is, als reactie dim jij je eigen licht.

Wanneer we te lang aan het verleden vasthouden, riskeren we dat we worden achtervolgd door onze herinneringen. Het is net als het schoonmaken van je huis. We moeten onze gedachten en ons hart schoonvegen zodat we de mogelijkheid krijgen te horen wat onze geestelijke leiding ons vertelt. Wanneer we onze kanalen openen met de juiste intentie en een toegewijd hart, kunnen we de geestelijke leiding oproepen die beschikbaar is voor iedere ziel.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

hemelWaarom lopen spoken tussen ons in hier op Aarde?

Gebonden aan het verleden, kunnen zij niet voorbij het duister zien of het licht voelen. Wij kopiëren dat gedrag  wanneer we bevriezen en stagneren, bang om te bewegen. Onze angst wint het van gezond verstand en spirituele realiteit. We creëren een situatie die we gebruiken als excuus. Vroeg of laat, moeten we toegeven dat we verantwoordelijk zijn voor ons eigen licht. We moeten de bezem pakken en leren hoe te vergeven, los te laten en verder te gaan.

Bevrijd jezelf van de echo’s uit het verleden. Bedraad opnieuw je hart en verstand om alleen te het goede en positieve van jezelf toe te laten om jezelf te voeden. Leer hoe je jezelf kunt helen van de kwetsende woorden en oordelen vanuit jezelf en anderen door je hart te vullen met mededogen voor hen die vanbinnen pijn lijden. We zijn hier niet om hun pijn weg te nemen door ons te laten ontmoedigen door hun woorden, we zijn hier om hen omhoog te tillen. Iedereen is nu aan het ontdekken hoe onze vibrerende energie er toe doet. Sommige mensen zijn nog steeds bezig uit te vinden hoe verantwoordelijk ze zelf zijn voor hun vermogen om vreugde en stralend licht te voelen. Het is bevrijdend en ook een beetje eng. Het heeft tijd nodig om aan gewend te raken.

De geesten die in ons midden leven hebben veel weg van de geesten van vorige levens en door gedachten gecreëerde energie. We hebben de mogelijkheid om hen helend licht te sturen. Visualiseer de volledige transformatie van een verdwaalde ziel die om de weg vraagt. Er is niet meer nodig dan weten dat er geen grotere kracht bestaat dan onvoorwaardelijke Liefde die op hen wacht. Zie jezelf in die kracht van onvoorwaardelijke liefde. Je bent volledig vergeven, volledig geheeld.

Er is een stralende plek in ieders binnenste om te ontdekken, wanneer we ons denken verhogen. Er is een helend licht schijnend in iedere hoek van onze planeet. Of je hier gebruik van maakt of niet, het is er altijd. Wanneer je klaar bent om het te ontvangen, dan zul je het weten. Een vonk zal je er brengen en groeit uit tot een groot vuur van begrip en kennis. Niets verdwijnt zonder reden. Alles is een les, in vreugde of in pijn. Het is een prachtige bevrijding om te zien wanneer spoken verdwijnen en het licht binnen komt stromen.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

  1. Ik heb de zin leef jij met spoken iets anders geïnterpreteerd , het is een persoonlijk verhaal geworden . maar ik snap de bedoeling wel van het verhaal . ben ook nog steeds bezig om dat licht binnen te krijgen .
    en door diepe dalen gegaan . maar in de verte schijnt altijd het licht
    dat licht dat ons hart verwarmt .

  2. Leef jij met spoken staat er . Ik noem ze zelf liever niet spoken . gewoon mensen die over zijn .
    Familieleden . of soms een vriend of kennissen van andere mensen , via mij proberen ze soms contact te leggen . ik zeg nooit dingen die mensen van streek kunnen maken , en ook doe ik het niet voor Jan en alleman . ben geen lamp die aan en uit gaat . moet spontaan gebeuren .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in