de mooiste versie van jezelf
Zo Ma logo
advertorial

Je hooggevoeligheid inzetten als kracht, meer zelfliefde en vertrouwen krijgen: dat kun je ontdekken als je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Als je daarnaast ook wilt leren hoe je hiermee andere mensen kunt begeleiden in hun proces, dan kun je ervoor kiezen om een opleiding te volgen waarbij je leert leven vanuit je essentie en je intuïtie volledig tot ontwikkeling komt. Zo’n opleiding is de opleiding tot Holistisch Therapeut.

Onvoorwaardelijke zelfliefde, en daarmee oordeelvrij en liefdevol kunnen zijn, is het belangrijkste uitgangspunt voor een Holistisch Therapeut. In de opleiding leer je daarom allereerst jezelf weer kennen, vanuit je kern. Met Reiki als basis, waarmee je het zelfhelend vermogen stimuleert, leer je energetische behandelingen geven vanuit een holistisch oogpunt. Dat betekent niets minder dan dat je de oorzaak van klachten gaat doorvoelen; gebruikmakend van je intuïtieve vermogens ontdek je waar de klacht werkelijk vandaan komt en kun je op die manier ondersteuning bieden aan mensen met een hulpvraag.

Kennismaken met methodieken en behandeling van thema’s

Als je meer wilt weten over de opleiding tot Holistisch Therapeut, dan kun je een gratis proefles volgen bij ZoMa Opleidingen. Hierin maak je kennis met verschillende methodieken en de behandeling van thema’s als hooggevoeligheid en rust in je hoofd. De proeflessen zijn laagdrempelig en geschikt voor iedereen die interesse heeft. Tijdens de proeflessen wordt ook in de praktijk geoefend, zodat je een indruk krijgt van de lesmethodes zoals die tijdens de opleiding worden ingezet: liefdevol, licht en waardevol.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Hooggevoeligheid als kracht

Zou je ook willen leren je hooggevoeligheid volledig als kracht in te zetten? En zien hoe je nog meer vanuit je hart en intuïtie kan leven? Ontdek deze unieke eigenschap bij jezelf en leer hoe je deze kunt inzetten om volledig in je eigen kracht te staan. Je krijgt een introductie in methodes als Reiki en mediteren, waarmee je op een liefdevolle manier leert omgaan met de extra sterke prikkels die je als hooggevoelige dagelijks te verwerken krijgt.

Rust in je hoofd

de mooiste versie van jezelfHoe kun je nu écht rust vinden in je hoofd? Goed voor jezelf zorgen is de basis voor een gezond en gelukkig leven. In deze proefles leer je hoe je dit thema kunt behandelen met handoplegging, meditatie en andere ontspanningstechnieken. Je krijgt handvatten om dit te blijven toepassen, zodat je elke dag in rust en positiviteit kunt beleven.

Edelstenen en Reiki

Edelstenen worden vaak gebruikt in verschillende therapieën. Dankzij hun helende werking kunnen ze een hele fijne ondersteuning bieden in een behandeling met Reiki. Ze hebben alle hun eigen unieke werking en eigenschappen. Deze ervaring, gecombineerd met Reiki, maakt deze proefles heel waardevol en leerzaam.

Na afloop van de proefles krijg je een leuke goodybag cadeau!

Interesse in een gratis proefles? Kijk hier voor meer informatie

In de maand mei gaan alle proeflessen en info bijeenkomsten via Zoom. Aanmelding
gaat via info@zoma-opleidingen.nl . Vanaf 1 juni  gaan we weer open!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in