Leg je wensen en intenties voor 2023 klaar in het kwantumveld!

Ik hoop dat je de afgelopen week, net als ik, de tijd hebt gehad om naar binnen te keren en te voelen. Te voelen wat het afgelopen jaar je heeft gebracht en wat misschien nog losgelaten kon worden. Om te voelen wat je komend jaar wil, en wat je niet meer wil.

Ik was een week naar Ibiza, met mijn dochter. Het was zonnig, de natuur was prachtig groen, het eiland stil zonder toeristen; er was ruimte om diep uit te ademen en 2023 voor me te zien. Om even afstand te nemen en te ontdekken hoe ik mijn leven verder in lijn kan brengen met mijn diepste wensen, behoeften en talenten.

Je leven ‘in lijn brengen’, zo ervaar ik dat, verloopt stap voor stap; het is een co-creatie met het universum. Je moet zelf heldere intenties formuleren, zelf bepalen wat je leven onnodig ingewikkeld of zwaar maakt, en zelf je trilling verhogen (door met je liefde de lage trilling te transformeren én de hoge te voeden met een gevoel van dankbaarheid en vreugde in je lijf). Maar daarna (of tegelijkertijd) voert ‘het veld’ je vanzelf naar wat je vraagt, soms heel snel, en op wonderbaarlijke wijze. Of wat langzamer, en nadat je een flinke portie discipline en focus hebt aangewend.

Tijdens de vollemaanceremonies doen we dat allemaal, en de volgende is op 6 januari. Als je vaker hebt meegedaan, dan wil je er ook deze keer bij zijn. We gaan wensen voor 2023 klaarzetten in het veld van de oneindige mogelijkheden en de kracht van het groepsveld extra aanspreken, zodat ‘oud’ loslaten nog makkelijker wordt, en ‘nieuw’ met super power geladen wordt!

De maan staat in Kreeft, het teken dat je helpt te dromen, diep je gevoel in te gaan, te ontdekken wat je nodig hebt én wat je los mag laten. En zoals altijd bij de volle maan, staat de zon er recht tegenover; in dit geval in Steenbok. Steenbok helpt je om stappen te zetten, fundamenten te leggen en dromen om te zetten in vorm. Samen vormen ze een prachtige portal naar een nieuwe versie van jezelf en je leven!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Doe je mee?

Gordon en ik wensen je een avontuurlijk, blij en transformerend 2023, en we hopen je weer te zien, a.s. vrijdag online, of bij een van onze andere events!

Datum: vrijdag 6 januari van 20 – 21 uur
Kosten: €19.95
Inclusief video opname die je een jaar kunt kijken voor als je niet live kunt meedoen
Aanmelden: https://bitly.com/maanceremonie

Liefs, Hermelijn

Hermelijn  van der Meijden

Volg me hier op instagram

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap