Home Spiritualiteit Lemuriaans bewustzijn in ons DNA – voorbij tijd, ruimte en individu

Lemuriaans bewustzijn in ons DNA – voorbij tijd, ruimte en individu

lemurie

De Lemurianen dragen een astraal en allesomvattend begrip van het leven. Zij dragen in hun DNA de wetenschap van het hele zonnestelsel en daarmee een directe verbinding met alles dat aanwezig is binnen het universum. Een van de oudste wijsheden van de huidige mens is “Wees een met het al”. Dit is niet voor niets en op dit moment vormt deze wijsheid de ultieme input voor bewustzijnsverandering zoals in dit artikel wordt gedeeld.

Lemuria en DNA

Een van de 1e maatschappelijke groepen die zich op de aarde ontwikkelde was die verbonden aan Lemuria. Het is belangrijk om te weten dat het niet om een vooruitstrevende en geavanceerde maatschappij gaat zoals wij “ontwikkelde” maatschappijen nu koppelen aan technologieën wetenschap. Het gaat om vergevorderde energetische ontwikkeling, waarneming, aangeboren begrip van eigen capaciteiten en het gebruikmaken van alle mogelijkheden van het DNA.

Al het DNA van de Lemurianen was geactiveerd, mede door hun bewuste energetische afkomst van de Pléiade. De Lemurianen hadden een holistisch en alomvattend begrip van het leven. Hoewel de tastbare resten van Lemuria ogenschijnlijk zijn verdwenen voor het menselijk gezichtsveld, kunnen de mensen die verbonden zijn met het bewustzijn van Lemuria de aanwezigheid van Lemuria en haar kracht en energie voelen. Lemuria was op bewustzijnsniveau zeer ver ontwikkeld. Wanneer de huidige mens een inkijkje zou krijgen in het leven op Lemuria zouden zij haar bijna omschrijven als primitief. Zij kende geen vergevorderde technische hoogstandjes. Zij gebruikten kennis die technische mogelijkheden onnodig maakten. Zij kende de kracht van het helen met magnetisme, zij konden gebruikmaken van de creërende en destructieve kracht van geluid, maakten gebruik van astrale vormen van reizen, kenden alle energetische voeding van licht en konden deze zelf ook creëren. Deze wijsheid was actief aanwezig in hun DNA, zij beschikt dus over intuïtieve informatie. Zij leefde vanuit de eenheid van het universum, en doorzagen hun eigen DNA en de verbinding met het DNA in het universum. Zij wisten. Leren en studeren was niet noodzakelijk hun geactiveerde DNA gaf hen de mogelijkheid om te doorzien. Om alles letterlijk te doorzien. Zowel op aards fysiek vlak als op astraal vlak. Daarmee begrijp je meteen dat het DNA niet alleen op aards vlak was geactiveerd maar ook op astraal vlak. Zij keken naar de sterren en kenden intuïtief de realiteit achter hetgeen hun fysieke ogen zagen. Zij keken immers met astrale ogen. Het ging dus om een zeer “vooruitstrevende” maatschappij, zonder welke technologische ontwikkeling dan ook.

Lemuriaans bewustzijn in ons DNA

Aanwezigheid van Lemuria

Het is niet aan te geven hoe lang geleden de Lemuriaanse levensvorm heeft bestaan. Dit heeft met name te maken met het feit dat deze vraag uitgaat van het aspect tijd en de waarde die de moderne mens daar aan hecht. Slechts de moderne wetenschap gaat uit van tijd als element om processen “te meten”. Door het gebruik van “meetinstrumenten” gebaseerd op de menselijke gecreëerde technologie (bijvoorbeeld in vroeger tijden de zonnewijzer, daarna instrumenten zoals het horloge, de computer, koolstofmetingen,telescoop, microscoop, enzovoort) kreeg de mens inzicht in het tijdsaspect. Tijd werd gedefinieerd aan de hand van bevindingen gedaan door technologische uitvindingen. De beleving van tijd werd daarmee gecreëerd.

Zoals boven beschreven is een van de uitgangspunten van de Lemuriaanse energie “wees een met het al”. Omdat hun energie en DNA deze wetenschap actief in zich draagt is de Lemuriaanse werkelijkheid niet voor de moderne mens fysiek zichtbaar. De Lemurianen zijn immers binnen elke dimensie waar zij aanwezig zijn één met het al. Door de individualisering van de menselijke energie, door het gewicht dat de mens heeft gegeven aan elk deelelement, kan zij slechts fractals zien van de eenheid en niet het geheel. De Lemurianen leven het geheel en zijn daarmee niet zichtbaar vanuit het individuele bewustzijn (waar de mens nu grotendeels mee is verbonden).

“Vergeten”

Dit verschil heeft vergaande consequenties. Door te leven vanuit het individu heeft de mens ook ruimte gegeven aan energetische veranderingen en de individuele ontwikkeling van groeiprocessen voorbij de perfecte eenheid (lees bijvoorbeeld ziekten). Door meer en meer het bewustzijn te verschuiven naar het individu en het eenheidsbewustzijn los te laten en te “vergeten”, konden verschuivingen die eerder door de collectieve energie werden uitgefilterd, gecorrigeerd en gedragen zich ontwikkelen op fysiek niveau bij het individuele element. Doordat de mensheid als geheel het bewustzijn van eenheid is vergeten heeft zij ruimte gecreëerd voor de ontwikkeling van energetische veranderingen verwijderd van de eenheid. Hiermee draagt de mensheid als geheel (door afwending van eenheidsbewustzijn) de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van elke mogelijke ziekte die op individueel niveau (en op groepsniveau) kunnen ontstaan. Niet een individueel mens is verantwoordelijk voor de ziekte die zij draagt, maar het totale menselijk bewustzijn en haar ontwikkeling gerelateerde beslissingen, gaven ruimte aan ziekte en tegelijkertijd het gebrek aan heling. Een element/eenheid van leven wordt door de mens gezien als een afgescheiden fysiek lichaam, een bepaalde hoeveelheid genetisch geprogrammeerde cellen verbonden zijn aan een lijf/gezicht/naam. Dat is precies het element waar vanuit beslissingen momenteel worden genomen. Eenheid binnen het Lemuriaanse bewustzijn is letterlijk één. Beslissingen worden collectief genomen in afstemming op de eenheid, in verbinding met het al.

Lemuriaans bewustzijn in ons DNA

Niet alleen van het gebruik van het concept tijd en van het individuele/collectieve proces en haar individuele/collectieve impact kunnen we leren maar ook van de Lemuriaanse verbinding met ruimte. Ruimte wordt door de mens gezien als een bekaderd en afgebakend gebied. De mens moet fysiek reizen om te zien, zij bouwt zelfs raketten en telescopen om te kunnen “kijken” voorbij , vanaf aarde, fysiek zichtbare sterren. Ervaren vanuit eenheidsbewustzijn biedt de mogelijkheid om te reizen voorbij het fysieke. “Investeren” in een bewustzijn verandering zou leiden tot zicht en inzicht op alle realiteiten voorbij het fysiek bereisbare.

Wat kunnen we hiervan leren?

De mens heeft het gevoel dat zij een nieuw tijdperk binnen gaat , hierbij limiteren ze als vanzelf de definitie van de verandering. Ze verbindt tijd (een element dat slechts gezien kan worden door een technisch hulpmiddel zie boven) en perk (de definitie van perk is beperking, limiet, een omheinde ruimte) met hetgeen aan het ontstaan is. Bovendien impliceert nieuw iets dat nog niet bestaan heeft. Het gaat eerder om het activeren van compleet DNA, de herinnering aan astrale wijsheid en het hervinden van gebruiken als ingezet op Lemuria. Het gaat dus eerder om het bewust worden van het Lemuriaanse bewustzijn.

De boodschap is dat het nieuwe bewustzijn van binnen ligt , in ons DNA. Alleen al het lezen van deze informatie zal er voor zorgen dat het individuele DNA ontwaakt en zich verbindt met het DNA van de eenheid. Deze verbinding, dit contact, deze communicatie vindt als vanzelf plaats voorbij de menselijke grenzen, richtlijnen, wetenschap, definitie van waarheid. De openbaring van het Lemuriaanse bewustzijn vindt langzaam maar gestaag plaats. Nu nog op het menselijke ritme maar uiteindelijk neemt het Lemuriaanse ritme het over. En hoewel op dit moment is het individuele bewustzijn nog zeer sterk is, waardoor bijvoorbeeld kinderen die worden geboren met geactiveerd astraal DNA in de loop van hun opvoeding en onderwijs toch vaak worden “overgehaald” om te functioneren binnen de individuele structuren maken we energetisch razendsnelle stappen. Een steeds groter deel van de aan het individu verbonden mensheid (volwassenen en nieuwegeborenen) dragen het Lemuriaanse bewustzijn en zullen zonder erbij na te denken, leven en begrijpen en inzien op basis van het bewustzijn van de eenheid.

Er is tijd nodig. Puur en alleen omdat de individuele mens zo verbonden is aan tijd en zoveel waarde heeft gehecht aan tijd. Maar het proces is zo voelbaar daar, voorbij tijd, voorbij ruimte en voorbij het individu.

12 REACTIES

 1. Ik zie dat er drie reacties zijn weggehaald. Jammer. Want alle aanvullende informatie is belangrijk. Het kan niet alleen Heleluja zijn in reacties.
  selectief dit, terwijl de 3 weggehaalde reacties helemaal niet anti waren. Het was info die er net zo goed bijhoorde en de minder ‘charmante’ kanten van het Oude lemuria toonden.
  jammer dit.

 2. En onmiddellijk begint mijn kruin te zinderen wanneer ik dit lees… Er opent zich iets, dat is duidelijk! Mooi artikel, bedankt!❤️

 3. Dit voeld voor mij ZO allesomvattend echt. Waar ik al zolang mee rond dwaal alsof ik diegene ben waar je zou moeten aan twijfelen. Mijn lamp onder de korenaar moet verbergen…Meer van dit aub. waar kan ik hiervoor terecht?

 4. Beste Corien, ik wil je graag wat vragen: je spreekt over lemurianen alsof je ze kent, citaat; De Lemurianen hadden een holistisch en alomvattend begrip van het leven. Hoezo weet je dat? Dit is geen aanval maar een vraag. Vooral of jij zelf deze info hebt gechanneled? De mens is inderdaad veel vergeten dat klopt. Maar aangezien ik heel veel visioenen heb en informatie Channel, ik zie en hoor heel veel uit andere dimensies, maar dit soort informatie komt bij mij erg over als bedenksels van een mens en die dan bijna als een sprookje doorverteld word. Dus ben ik nieuwsgierig naar je antwoord. Ps op mijn YouTube kanaal: spiritual gypsy kun je mijn gechannelde uitleg zien (schilderijen) over wat ik tot nu toe heb mogen zien. (Insta: LuckyLivArt )

 5. Of is Lemurie zoals het hier vertaalt word een aspect van de Bron, waarmee ieder van ons mee verbonden is? En is dit verhaal van Lemurie een onderdeel van de New Age religie, wat ingezet word hier op aarde als een instrument van misleiding?

  Zijn we als Wezens, zijn wij in ons Ware Zelf niet veel grootser en krachtiger met een veel rijkere historie, dan in het New Age verhaal, en in het verhaal van Lemurie? En is de astrale wereld niet een heel erg klein onderdeel van een immens groot veld, welke ook nog eens is bezet of wellicht geheel gecreëerd door artificiële krachten, een synthetische wereld die word voorgespiegeld als ons multidimensionale thuishaven? Als een waarachtige plek waar je pas komt als je evolueert als mens? Wat nu als dit een complete afleidingsmanoeuvre is? Dienen we dan niet eens veel verder te gaan en te kijken dan dit..?

 6. Eindelijk! Eindelijk een juiste beschrijving van Lemurië. Dank je wel!
  Het bewust worden van dat wat er onbewust in je is, en dat weten weer naar boven weten te halen is niet alleen fijn, maar geeft herkenning.
  Dank je voor het ook opdiepen van dat weten en het zo verfijnd te beschrijven.

 7. Het voelt vaak zo vertrouwd. Alsof een herinnering die we lang vergeten leken te zijn plotseling weer boven komt. Alleen al het lezen zet verandering in beweging, omdat we ons weer kunnen verbinden met het andere bewuste zijn.

 8. Wauw!! Ontroert… geraakt…kan ‘t niet verwoorden… voel wat ik bedoel. Dankjewel lieve Corien!! Dankjewel vanuit t diepst. Hartengroet ❤ ira

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

We gebruiken verschillende cookies op onze website, om u een optimale ervaring te bieden.


Deze website maakt gebruik van de software Wordpress. Wordpress plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. Deze cookies kunnen daarom niet uitgeschakeld worden.
 • wordpres_gdpr_allow_service
 • wordpress-gdpr-cookies-allowed
 • wordpress_gdpr_cookies_declined

Liever niet
Accepteren