Een jongen van ongeveer zeven jaar oud stond te vissen met zijn vader – tussen hen in stond een leraar-engel. Ik was aan het wandelen naast het kanaal in de buurt van Dublin, en mijn eerste idee was dat de leraar-engel er was om de jongen te helpen bij het leren vissen. Toen ik dichterbij kwam sprak de leraar-engel me toe in woorden, en vertelde me dat hij inderdaad een leraar-engel was, maar dat hij er niet was om de jongen te leren vissen, maar om de vader te leren geduld te hebben met zijn zoon.

Door Lorna Byrne

De leraar-engel was extreem groot en slank. Ik vind het altijd moeilijk om leraar-engelen te beschrijven, omdat ze geen kleuren tonen en er een grote diepte zit in het licht dat ze uitstralen. Ik kon de glinstering zien van de engelen-vleugels, maar kon niets meer zien dan dat. Leraar-engelen hebben een heel mooi gelaat zonder rimpels; dit maakt dat ze er uitdrukkingloos uitzien, en daardoor lijken ze allemaal op elkaar. Wanneer een leraar-engel een teken van goedkeuring geeft, licht zijn gelaat op, maar behoudt het dezelfde uitdrukking.

In zijn hand had de leraar-engel een grote wekker. Leraar-engelen houden altijd iets vast, een symbool van leren dat verwijst naar wat ze aanleren.

Ik keek toe hoe de man zijn zoon probeerde te tonen hoe zijn hengel te werpen. De hengel van de zoon was er een voor volwassenen, en was drie keer zo groot als de jongen zelf, dus was hij ermee aan het worstelen. De leraar-engel stond naast de vader terwijl hij zijn zoon herhaaldelijk toonde hoe hij het moest doen. Elke keer dat de vader zijn zoon dit toonde, zag ik een stroom van licht vloeien van de hand van de leraar-engel en zich om de hand van de vader wikkelen. De leraar-engel stond naast de vader en fluisterde hem de hele tijd toe, en hielp hem zijn geduld te bewaren. Ik zag verschillende mislukte pogingen toen ik de richting van de jongen uit liep. Toen ik voorbij ging, boog de vader zich voorover om de lijn van zijn zoon los te maken.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Ik weet dat de vader ooit God of zijn beschermengel gevraagd heeft om hem te helpen geduld te hebben met zijn zoon, en er is hulp gestuurd.Engelen aan het werk

Ik bedenk vaak dat het zo jammer is dat zo weinig mensen weten dat ze een leraar-engel kunnen uitnodigen om hen te helpen. In de universiteit naast waar ik woonde, zag ik een leraar-engel bij misschien één op de tien studenten. Om een reden die ik niet begrijp leken de studenten muziek beter in ‘vragen’, want ik zag een leraar-engel bij één op de vijf studenten muziek.

Een leraar-engel kan iedereen alles helpen leren. Geen probleem is te onbeduidend voor hen om erbij te helpen. Wanneer je iets leert, koken, golf spelen, een computer gebruiken, auto rijden, een taal spreken, een betere moeder zijn, beter de financiën regelen, vraag dan een leraar-engel om je te helpen.

De engelen vertellen me dat er een onbeperkt aantal leraar-engelen is, en dat we nooit hoeven te aarzelen om hulp te vragen. Een leraar-engel vragen haalt die engel niet weg bij iemand anders. Voel nooit dat je geen hulp verdient. We verdienen allemaal hulp en de engelen houden ervan ons te helpen.

Het is makkelijk om een leraar-engel te vragen, gewoon jouw beschermengel vertellen dat je hulp nodig hebt, en hij zal een leraar-engel binnenlaten om je te helpen.

Maak je geen zorgen over wat voor soort engel of leraar-engel het beste zou zijn, je beschermengel weet dit, dus vraag het hem.

Ik blijf zeggen dat ik tegen engelen op dezelfde manier praat als tegen mijn vrienden, omdat ze mijn vrienden zijn. Jij kan dat ook, stil of luid praten tegen hen. Het belangrijkste is het te vragen.

light and clouds Reis met een engel door de hemelwereldEens je een leraar-engel gevraagd hebt om je met een specifiek ding te helpen, dan zal die leraar-engel komen en je leven inkomen telkens je hulp nodig hebt met dat thema.

Je kan ook om een leraar-engel vragen om iemand anders te helpen. Vraag gewoon je beschermengel om een leraar-engel om die persoon te helpen. Veel ouders hebben me gezegd dat ze om een leraar-engel hebben gevraagd om hun kinderen te leren een goede vriend te zijn – dit is zoveel beter dan gepieker en je zorgen te maken.

Je leraar-engel is echter niet daar om al jouw werk te doen. Jij moet jouw deel doen. Wanneer je een leraar-engel hebt gevraagd om je te helpen met je examens, dan moet je wel nog studeren. Je leraar-engel kan dat niet voor jou doen! Hij kan je wel helpen om vertrouwen te hebben in je capaciteiten, hij kan je helpen gefocust te blijven en afleiding te vermijden, en het kan je inspireren tot een studie, maar jij moet wel jouw deel van het werk doen.

Ik ken rechters en chirurgen die een leraar-engel hebben gevraagd om hen te helpen hun job beter te doen. Hoe moeilijk we iets ook vinden, we kunnen altijd een leraar-engel om hulp vragen om ons te leren er beter mee om te gaan. We hoeven ons nooit hopeloos te voelen – leraar-engelen brengen altijd hoop.

Ik vraag altijd de hulp van leraar-engelen bij al wat ik doe. Om eerlijk te zijn weet ik niet hoe ik door al mijn activiteiten zou raken zonder hun hulp.

Ik hoop dat jullie allen deze kans om een leraar-engel te vragen zullen gebruiken. Zelfs als je voelt dat je het vandaag niet nodig hebt, vraag er nu om en dan zullen ze er zijn om je te ondersteunen wanneer je het ook nodig hebt.

Ik zeg een gebed opdat iedereen die het moeilijk vindt om hulp te vragen, of het moeilijk vindt te erkennen dat ze soms een helpende hand kunnen gebruiken, of twijfelen aan het bestaan van engelen, alle weerstand zouden overwinnen en een leraar-engel uitnodigen in hun leven.

Zegeningen aan jou, je familie en geliefden Lorna

www.lornabyrne.com

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Wat een waardevol en prachtig artikel; precies op het juiste moment.
    Weer even op gewezen worden; waarom vergeten we zo snel..??
    Het is juist zo liefdevol voor onszelf en ook voor de Engelen 😉
    Voel me gelijk blij!

  2. Ik vraag altijd aan mijn grootmoeder om mijn zoontje te beschermen. Hij is nogal impulsief en denkt niet na over gevaar. Na het lezen van dit artikel dacht ik terug over iets dat gebeurd was enkele weken terug. Mijn zoontje stak de weg over aan het groene licht maar draaide ineens af aan het andere licht dat op rood stond. Het is er altijd heel druk veel auto s en bussen. Op dat moment was er geen verkeer…. bedankt lieve engel die op mijn zoontje past.