Voel jij je aangetrokken tot de term Lichtwerk? Resoneert het woord Lichtwerker in jou en zou je daar graag iets mee willen doen?

Je bent van harte welkom bij de Jaartraining Lichtwerk van de School voor Lichtwerk.

De School voor Lichtwerk is een unieke plek in Nederland om in alle veiligheid lichtwerk te onderzoeken, ervaren en doorleven. In een warme bedding van gelijkgestemde deelnemers kun je helemaal tot bloei komen. Is ook voor jou de tijd gekomen te kiezen voor licht en te gaan stralen?

Life-changing!

Alles verandert als we structureel voor licht kiezen. Angst en tekort verdwijnen. Overvloed en liefde gaan stromen. Vanuit licht kan alles gaan stralen. Zo binnen, zo buiten: als onze innerlijke gerichtheid verankerd is in licht, zal ons licht steeds sterker worden. Dit zal ook zichtbaar worden in onze omgeving. Het effect wat dat heeft voor ons leven en het werk wat we hier te doen hebben, is ongekend. De uiteindelijke doelstelling van deze jaartraining is Thuis op aarde te creëren.

Wat gaan we tijdens de jaartraining doen?

 • – we werken in kleine groepen (max 12 personen) waardoor er veel persoonlijke aandacht voor jouw proces is.
 • – op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau leer je werken met licht. We gaan niet voorbij aan eventuele donkere stukken in jou; je leert hoe je hier op een doeltreffende manier mee om kunt gaan.
 • – door de oefeningen, meditaties en visualisaties ontdek je de kracht van jouw licht.
 • – iedere les wordt onderbouwd met inspirerende informatie die jouw proces ondersteunt.
 • – door de opdrachten die je meekrijgt, kun je thuis iedere dag oefenen. De oefeningen zijn praktisch van aard en zijn makkelijk in te voegen in het dagelijks leven.
 • – iedere lesdag heeft een ander thema: van het gefocust leren voelen, openen van je hart, vertrouwen op intuïtie, (h)erkennen van je ego en het ontdekken van jouw zielenopdracht op aarde, tot het praktisch oefenen met licht in het dagelijks leven en het werken met engelen en gidsen.
 • – Omdat de locatie vlakbij de duinen ligt, maken we meerdere lesdagen gebruik van de prachtige natuur.

Is deze jaartraining voor jou?

 • – je voelt je aangetrokken tot de term lichtwerker
 • – je hebt behoefte aan zingeving en wilt graag weten waarom je hier op aarde bent
 • – je bent al langere tijd zoekende in dit leven en kan maar geen koers bepalen
 • – je voelt een verlangen anders in het leven te gaan staan
 • – je merkt aan jezelf dat je te weinig geniet van jouw aardse reis en wilt hier verandering in aanbrengen. Je bent bereid hier tijd en aandacht in te steken.
 • – je wilt later terugkijken op een leven dat je geleefd hebt op de juiste manier

Resultaat

Na de jaartraining Lichtwerk ben je in staat om je dagelijks leven en werk vanuit licht vorm te geven. Doordat er een diepere, liefdevolle laag in je aangesproken is, ervaar je een bedding vol licht in jezelf. Nieuwe dimensies ontvouwen zich. Hier vandaan zal jouw realiteit anders vorm krijgen. Welke vorm dat gaat zijn, is voor iedereen weer anders. Na de jaartraining weet je aan welke levenslessen werkt in dit leven. Daaruit voortvloeiend kan jouw levensmissie ontstaan. Door de oefeningen zal het contact met jouw ziel versterken. Je komt thuis in jezelf. De jaartraining is als een persoonlijk of professioneel ontwikkelingstraject te volgen. De School voor Lichtwerk biedt naast deze Jaartraining Lichtwerk ook een verdiepingstraining Lichtwerk aan.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Praktische informatie

 • – De jaartraining duurt 9 maanden, 1 lesdag per maand
 • – De bijdrage is € 995,00 inclusief 21% btw.
 • – De locatie waar de lessen plaatsvinden, is in Santpoort Noord (achter Haarlem) Hier zijn ruime parkeermogelijkheden en is het gratis parkeren. Santpoort Noord is goed bereikbaar met trein en bus. Vanaf station ‘Santpoort Noord’ is het zo’n zeven minuten lopen. Er zijn tevens veel overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

‘Draai je gezicht naar de zon en laat de schaduw achter je vallen.’ (Inayat Khan)

Wie is Irene Verweij?

Irene (48) heeft jarenlang in een eigen psychologie praktijk gewerkt. Vanuit een niet te negeren innerlijk verlangen om met het licht te werken, startte ze de School voor Lichtwerk.
Ze heeft een psychologische achtergrond en is getraind in het werken met haar intuïtie, gidsen, engelen en regressiewerk. Daarnaast is zij zenleraar en geeft ze lessen in mediteren. Ook heeft zij ervaring met Reiki en energiewerk.
Door haar krachtige intuïtie en empathische vermogens ontstaan verrassende inzichten.

‘Irene heeft een liefdevolle en krachtige persoonlijkheid. Ik heb ongelofelijk veel van haar geleerd.’ (Simone, 29)

‘Irene is een mooi mens: liefdevol, licht en vol humor.’ (Bea, 55)

‘Op een betrokken en enthousiaste manier geeft Irene les. Ik ervaar haar als een oude wijze ziel. (Roel, 45)

Geef je nu op voor het opleidingsjaar 2019-2020 en mail:
info@lightworker-academy.nl of app/sms/bel naar 06 12 77 44 45. Zie voor meer informatie: www.schoolvoorlichtwerk.nl/jaartrainingen of www.lightworker-academy.nl/jaartrainingen

Op zaterdag 8 juni is er een Open Middag. Vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur en ben je van harte welkom om kennis komen te maken.

Meld je gratis aan voor de Open Middag van 8 juni: >>> info@lightworker-academy.nl

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

 1. Ik bent een lichtwerker, ik leer alles zelf, door er mee in aanraking te komen. Goed dat er een training bestaat voor degene die wel training nodig hebben. Het licht zit al in ons.