foto door MarJoy
Leestijd: 3 minuten

LWA
presentatie

Wat een intense tijd is dit, vind je ook niet? Alles is in het voorjaar van 2020 anders geworden. En dit is nog maar het begin. Grote omwentelingen staan ons nog te wachten. Iedere ‘zekerheid’ zal wegvallen. Ik voel zo sterk van binnenuit dat het nu belangrijker is dan ooit dat lichtwerkers zich met elkaar verbinden. Dat lichtwerkers gaan doen waarvoor ze hier gekomen zijn: Licht brengen.

Samen de wereld transformeren

Zie jij ook hoe de wereld op dit moment vooral gevoed wordt door angst, boosheid en onzekerheid? Als jij je afstemt op jouw licht, ga je daar niet in mee. Hierdoor zul je je eigen leven steeds krachtiger vanuit liefde en vertrouwen ervaren. Zo binnen, zo buiten. Het effect wat jij met zo’n levenshouding op de buitenwereld hebt, is ongekend. Als sprankelend, helder water zal het zich alle kanten op verspreiden. Samen met alle andere lichtwerkers lukt het ons dan deze angstige, boze wereld in licht, liefde en vertrouwen te transformeren.

Maak aanspraak op de kracht van jouw licht

Voel jij ook hoezeer alles in beweging is? Niets blijft meer zoals het was en dat kan beangstigend zijn voor de mind. Het hoofd houdt immers van controle en van de comfortzone. Aan jou de uitnodiging om wakker en bewust te worden. Om naar die laag te zakken, die onder het denken aanwezig is. Zodat je vanuit daar aanspraak kunt maken op de onoverwinnelijke kracht die jij bent; op jouw licht en jouw liefde.

Laten we het samen doen

Wil ook jij jouw licht diepgaand ervaren? Voel je het verlangen om jouw leven te verankeren in licht, zodat je dit prachtige licht in deze turbulente tijd in kunt zetten? Ervaar je de noodzaak om te gaan doen, waarvoor je hier op aarde gekomen bent?
Je hoeft dit niet alleen te doen. Laat je in dit proces begeleiden door de Lightworker Academy. Door middel van twee prachtige jaartrainingen, zul je jouw eigen licht ten volle kunnen ervaren. Laat je meenemen op het zorgvuldige en liefdevolle pad van deze trainingen. Transformeer eventuele persoonlijke donkerte, groei en ga stralen als nooit tevoren.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Gaan leven vanuit een liefdevolle dimensie

In negen maanden tijd, een lesdag in de maand, verbind je je met andere lichtwerkers. Steeds intenser zul je de energie van jouw licht voelen en ervaren. Hierdoor onderga je een diepgaande en krachtige transformatie. Door je steeds weer af te stemmen op dat deel in jou dat licht is, veranker je dit in je leven. Om zo alle uitdagingen die de buitenwereld momenteel biedt, vanuit deze volledig andere dimensie te gaan doorleven. Van binnenuit ga je ervaren hoe je angst om kan buigen in vertrouwen. Hoe je donkerte en verharding kan transformeren in de energie van licht en liefde.

Laat je licht krachtiger stralen dan ooit tevoren

In oktober zullen er twee jaartrainingen van start gaan: een Jaartraining Lichtwerk en een Jaartraining Lichtwerk in Relaties. In beide programma’s kijk je met een open hart en liefdevolle ogen naar jezelf, naar je menselijke persoonlijkheid. Door middel van oefeningen word je aspecten gewaar die je niet eerder zag. Dat wat donker in jou is, wordt liefdevol getransformeerd in licht. Hierdoor zal jouw licht steeds krachtiger stralen. En laten we dat nu juist zo hard nodig hebben in deze tijd!
In beide trainingen word je in krachtige visualisaties en oefeningen meegenomen naar onontgonnen gebieden. Je verbindt je met je ziel en voelt van binnenuit de diepte en het licht dat jij bent. Verrast ervaar je dat je zoveel groter, krachtiger en mooier bent, dan je ooit kon vermoeden. Je komt Thuis in wie je werkelijk bent. Welcome home.

Laat 2020 het jaar worden waarin jij definitief kiest voor licht

De trainingen worden dit jaar in Parnassia aan Zee gegeven: deze locatie ligt in Bloemendaal, aan het strand en in de duinen.Bijna moeiteloos kom je daar in contact met het licht dat jij bent. De zee laat je zien hoe oneindig ze is, uitgestrekt, krachtig en van wonderbaarlijke schoonheid. Je ziel herkent deze eigenschappen die jij ook hebt.
Voel je van binnenuit bereidheid om juist in deze tijd te gaan staan als lichtwerker? Om je te verbinden met een groep lichtwerkers die net als jij ook verlangen naar een leven geleefd vanuit licht en liefde? Mail info@lightworker-academy.nl en verzeker je van een prachtig jaar vol licht, liefde en transformatie.

Hartegroet, Irene Verweij
www.lightworker-academy.nl

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in