nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

De LIGHTWORKER ACADEMY is een unieke opleiding voor lichtwerkers in Nederland. Wil jij ook meer licht naar deze aarde brengen? Is ook voor jou de tijd gekomen te gaan staan voor licht en te gaan stralen?

Life-changing!
Alles verandert als we structureel voor licht kiezen. Angst en tekort verdwijnen. Overvloed en liefde gaan stromen. Vanuit licht kan alles gaan stralen. Zo binnen, zo buiten: als onze innerlijke gerichtheid verankerd is in licht, zal ons licht steeds sterker worden. Dit zal ook zichtbaar worden in onze omgeving. Het effect daarvan op ons leven en op het werk wat we hier te doen hebben, is ongekend. De uiteindelijke doelstelling van deze training is Thuis op aarde te creëren.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Wat gaan we tijdens de opleiding doen?

 • – we werken in kleine groepen (max 10 personen) waardoor er veel persoonlijke aandacht voor jouw proces is.
 • – op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau leer je werken met licht.
 • – door de oefeningen, meditaties en visualisaties ontdek je de kracht van jouw licht.
 • – iedere les wordt onderbouwd met inspirerende informatie die jouw proces ondersteunt.
 • – door de opdrachten die je meekrijgt, kun je thuis iedere dag oefenen.
 • – iedere lesdag heeft een ander thema: van het gefocust leren voelen, openen van je hart, vertrouwen op intuïtie en het ontdekken van jouw zielenopdracht op aarde, tot het praktisch oefenen met licht in het dagelijks leven en het werken met engelen en gidsen.
 • – De opleiding duurt 9 maanden, 1 lesdag per maand.

Is deze opleiding voor jou?

 • – je voelt je aangetrokken tot de term lichtwerker.
 • – je bent al langere tijd zoekende in dit leven en kan maar geen koers bepalen.
 • – je weet dat je je niet bezighoudt met datgene waar het eigenlijk over zou moeten gaan.
 • – je voelt een verlangen anders in het leven te gaan staan.
 • – je wilt later terugkijken op een leven dat je geleefd hebt op de juiste manier.

Resultaat

Na de opleiding ben je in staat om je dagelijks leven en werk vanuit licht vorm te geven. Doordat er een diepere, liefdevolle laag in je aangesproken is, ervaar je een bedding vol licht in jezelf. Nieuwe dimensies ontvouwen zich. Hiervandaan zal jouw realiteit anders vorm krijgen. Welke vorm dat gaat zijn? Dat is voor iedereen weer anders. Na de opleiding weet je aan welke levenslessen werkt in dit leven. Daaruit voortvloeiend kan jouw levensmissie ontstaan. Door de oefeningen zal het contact met jouw ziel versterkt worden. Je komt thuis in jezelf.
De opleiding is als een persoonlijk of professioneel ontwikkelingstraject te volgen.

‘Draai je gezicht naar de zon en laat de schaduw achter je vallen.’ (Inayat Khan)

Wie is Irene Verweij?

Irene (46) heeft jarenlang in een eigen psychologiepraktijk gewerkt. Vanuit een niet te negeren innerlijk verlangen om met het licht te werken, startte ze de Lightworker Academy.
Ze heeft een psychologische achtergrond en is getraind in het werken met haar intuïtie, gidsen, engelen en regressiewerk. Daarnaast is zij zenleraar en geeft ze lessen in mediteren. Ook heeft zij ervaring met Reiki en energiewerk.
Door haar krachtige intuïtie en empathische vermogens ontstaan verrassende inzichten.

Irene heeft een liefdevolle en krachtige persoonlijkheid. Ik heb ongelofelijk veel van haar geleerd.” (Simone, 29)

Irene is een mooi mens: liefdevol, licht en vol humor.” (Bea, 55)

Op een betrokken en enthousiaste manier geeft Irene les. Ik ervaar haar als een oude wijze ziel. (Roel, 45)

Geef je nu op en mail info@lightworker-academy.nl of app/sms/bel naar 06 12 77 44 45. Zie voor meer informatie: www.lightworker-academy.nl

vitaal water
vitaal water
vitaal water
Vorig artikelHoe transformeer je pijn in een waardevolle richtingaanwijzer?
Volgend artikelHoogbewust: hooggevoelig en hoogbegaafd
Irene Verweij
Irene Verweij (48) is intiatiefneemster voor de School voor Lichtwerk. Met hart en ziel begeleidt ze mensen op hun spirituele pad. Dit doet ze op een praktische en aardse manier. Irene heeft veertien jaar lang als psychosociaal therapeut in een eigen psychologie praktijk gewerkt. Hoe het leven vormgeven zodat het verblijf op aarde zinvol is, is voor Irene de kervraag van al haar werk. Vanuit haar psychologische achtergrond werkt ze graag met haar intuïtie en helderwetendheid. Naast haar werkzaamheden voor de School voor Lichtwerk schrijft Irene graag artikelen en heeft ze twee boeken geschreven: Heldere Hemel en Liefde? (zie bol.com). Zie voor meer informatie www.lightworker-academy.nl

1 REACTIE

 1. Hoi Irene,
  Ik ben Annemie 52 jaar en ga dit jaar mijn opleiding haptonoom therapeut afsluiten. Daarlangs wil ik graag wat meer verdieping. Door al vele malen gereisd te hebben met ayhouhaska en vanuit de opleiding weet en ervaar ik dat ik een hooggevoelige vrouw ben een lichtwerker Daarlangs heb ik in het reizen met ayhouaska ook al heel wat geleerd over mijn ziel en mijn herkomst. Dus tijd om hier meer handen en voeten aan te geven, zodat ik hierin ook in mijn praktijk met cliënten kan werken. Ook mooie combinatie lijkt me zo.
  Kun jij mij wat meer duidelijkheid geven over de kosten, de plaats en natuurlijk de lesdagen.

  Ik lees het graag terug.
  met vriendelijke groet
  Annemie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in