DELEN

Petra Maartense i.s.m. Michaël, gechanneld door Katerina Karanika.

Dit artikel is geschreven als vervolg op het artikel ‘Nieuwetijdskinderen, Brengers van het Licht’ dat gepubliceerd is op zaterdag 26 mei 2012 en mede gebaseerd op de vragen en reacties, die binnenkwamen nav dit artikel.

Handreikingen voor de Brengers van het Licht

Lieve Brengers van het Licht,

Laat je niet ontmoedigen, weet dat je Licht en Liefde bent, weet dat je in Vreugde mag en kan leven. Probeer die keuze te maken, steeds opnieuw, ook al is het soms moeilijk. Besef dat Licht en Liefde zijn, vreugde zijn je kracht is. Dat besef maakt je sterk en je zult je gesteund voelen. Je wordt gesteund, van alle kanten zijn wij bij jullie om je te bemoedigen, te sterken, te begeleiden op je pad. Je kunt ons vragen stellen, je kunt ons om hulp vragen, je kunt kracht opdoen bij ons, wij horen al jullie intenties en wensen en wij zijn er om met jullie samen te werken.

Jullie zijn op aarde om Licht te brengen. Uit Liefde voor Moeder Aarde en de mensheid hebben jullie er op zielsniveau voor gekozen je bijdrage te leveren aan het grote transformatieproces. Jullie zijn gekomen om – in samenwerking met ons! – de aarde te helpen naar een hoger plan. Dat is niet altijd gemakkelijk, de driedimensionale wereld is soms moeilijk te bevatten voor jullie en kan aanvoelen als hard, kil en pijnlijk. Je voelt je vaak onbegrepen. Wees wijs en begrijp het. Begrijp het proces en begrijp je taak.

Helpen betekent niet dat je anderen moet gaan vertellen hoe het zit, dat je moet gaan preken of strijden, dat je je kunt bemoeien met anderen, anderen moet waarschuwen, anderen kunt veranderen. Het betekent ook niet in een hoekje gaan zitten en je verborgen houden door je in je eigen coconnetje te verstoppen. Durf aanwezig te zijn op jouw eigen manier. Durf te zijn wie je bent: Licht en Liefde, vreugde.

We weten hoe gevoelig jullie zijn en hoeveel last je kunt hebben van de beperktheid, de beperkingen van het fysieke lichaam, de beperkingen van de systemen, de regeltjes, de oordelen. Je kunt er verbitterd van raken, maar als je voor ogen blijft houden wat het doel is van je aanwezigheid hier, geeft dat je de kracht en de moed om je weg te vervolgen. In alle rust, zonder oordelen en zonder strijd. Weet dat je met jouw licht het licht in anderen kunt ontsteken, spiegel het mooiste in de ander, heb geduld en wees bereid je licht te laten stralen. Maak verbinding vanuit je hart, want daar vind je de vreugde.

Lieve Brengers van het licht, sommigen van jullie komen in verwarring terecht. Je voelt je anders, je voelt je niet thuis op deze aarde, je wilt eigenlijk niet meedoen, je hebt heimwee, toch is het nu juist jullie uitdaging om je wel thuis te gaan voelen op aarde. Probeer je aan te passen, probeer jouw weg te vinden, probeer te begrijpen dat anderen jou (nog) niet begrijpen. Wees het voorbeeld en wees geduldig. Maar wees ook aanwezig!

Jullie zijn hier met een missie, namelijk de Eenheid op aarde te verankeren. Daarvoor is het nodig om jezelf eerst in de derde dimensie te begeven. Het is nodig die derde dimensie eerst te begrijpen. Het is nodig te integreren in het driedimensionale bewustzijn! Met behoud van je eigen WETEN.

Heb jezelf lief, heb jezelf lief zoals je nu bent, heb je anders-zijn lief! Respecteer de persoon die je NU bent. Kijk in de spiegel en hou van het beeld waar je naar kijkt. Wees Liefde en vreugde. Dat is je aard. Dat is je oorspronkelijke identiteit. Vanuit deze staat van Liefde en Weten kun je anderen, die nog in het duister leven, ook liefhebben, respecteren, begrijpen en compassie met hen hebben. Het zijn je broeders en zusters. Je kunt hen liefhebben, niet veranderen. Dat is het gevolg van de wet op de ‘de vrije wil’, die op aarde geldt. Je kunt alleen jezelf veranderen als je dat wilt. Je kunt mededogen hebben, begrip, als je jezelf kunt liefhebben en accepteren zoals je bent, ben je ook in staat anderen lief te hebben en te accepteren zoals ze zijn.

Als je anderen kunt begrijpen, kunt accepteren, hoef je je niet persoonlijk aangevallen te voelen, benadeeld te voelen, angstig en verward te voelen over hun onbegrip. Wees jezelf, wees Liefde, wees vreugde en leef vanuit je hart. Dan heb je de kracht om je staande te houden. Vreugde en Liefde zijn de hoogste trillingen. Door je hoge trillingen kun je de lage trillingen op aarde verhogen. Dàt is wat jullie Brengers van het Licht komen doen. Herinner je dus wie je bent en weet dat je Liefde en Vreugde bent. Straal je Liefde en vreugde uit in je omgeving, stuur jouw Liefde en licht naar de mensheid en weet dat dat je taak is.

De gemiddelde frequentie stijgt en de aarde is klaar om vanaf 21 december 2012 over te stappen naar de Eenheid. En vanaf dat moment is jullie persoonlijke taak op aarde: De Eenheid verankeren, in de praktijk te brengen in je eigen leven. Je hoeft dat niet te prediken of te verkondigen, maar je bent zelf het voorbeeld.

Tips:

 • –        Zoek creatieve manieren om je ziel een klankbord te geven, schilderen, schrijven, beeldhouwen of iets anders.
 • –        Zoek gelijkgestemden, sterk elkaar, maar wees ook vrienden met je buren, je collega’s, leer hen kennen, begrijpen en accepteren. Weet dat ze je broeders en zusters zijn, weet ook dat hun trilling stijgt als jij van ze houdt.
 • –        Werk samen met ons, weet dat wij er altijd zijn en onvoorwaardelijk van je houden. Je kunt ons alles vragen. Wij zijn er om jullie bij te staan en om met jullie samen te werken.
 • –        Vraag en het zal je gegeven worden!
 • –        Heb je concrete vragen over je eigen situatie, kun je die ook via de website www.thechildrenoflove.org stellen aan Michaël, via Katerina Karanika.

Over Katerina Karanika:

Mijn naam is Katerina Karanika. Ik ben geboren in Griekenland en kwam op mijn 19de als studente rechten naar Nederland. Een carrière als juriste had niet mijn passie, daarom ben ik op mijn 30stepsychologie gaan studeren. Als kind zag ik van alles om me heen wat anderen niet zagen. Ik trok de conclusie dat ik niet goed bij mijn hoofd was: een geheim dat niemand mocht weten.

Passie
Ik vond mijn passie in het helpen van anderen. Mijn werk als schrijver, therapeut, coach en trainer ging nooit volgens het reguliere boekje. Zowel tijdens de individuele gesprekken als bij de trainingen die ik gaf, heb ik altijd mijn contacten met boven gebruikt. Ik boekte bijzonder goede resultaten, maar mijn ego weigerde om alle lof en eer aan een hogere instantie af te staan.

Child of love
Een paar jaar  geleden had ik tijdens een riskante hartoperatie een bijna-doodervaring. Aan de andere kant van de sluiers ontmoette ik de children of love. Zij heetten mij welkom en lieten weten  dat  ik ook een child of love was. Ik  besloot onmiddellijk dat ik als een child of love op aarde wilde leven en kwam in mijn lichaam terug. Na een aantal jaren van revalidatie en zoeken naar de juiste invulling  van mijn verlangen om op aarde een child of love te zijn, begon ik aan een nieuw boek. Al snel merkte ik dat ik een ander boek aan het schrijven was dan ik van plan was, maar ik werd nieuwsgierig en liet het gebeuren.

Michael
Toen het boek bijna klaar was, zag ik in mijn gedachten een alledaagse vriendelijke man van onbepaalde leeftijd die zich bekend maakte als mijn oudste vriend en begeleider. Zijn naam was  Aartsengel Michael. Nog geen half jaar later kreeg ik van Michael de opdracht om de Cel van liefde op te richten. De eerste cel van liefde ontstond binnen twee weken.

Pad van dienstbaarheid
Weer een half jaar later ontmoette ik op het strand in Griekenland in een visioen een prachtig wezen van licht. Zijn naam was Sananda. Na een paar dagen verscheen Hij weer en vroeg of ik met Hem wilde samenwerken bij de ascensie van de mensheid. Ik mocht er net zolang over nadenken als ik wilde. Na een week besloot ik om met hart en ziel voor Hem te werken.

Op alle lagen van mijn energieveld gaat mijn ontwikkeling razendsnel en dat brengt de nodige lichamelijke ongemakken met zich mee. Ik ben God dankbaar dat ik mijn levensvervulling gevonden hebt en dat ik de rest van mijn leven mijn broeders en zusters, alle children of love op aarde mag dienen. Mijn ascensiepad is het pad van dienstbaarheid. Mijn instrumenten zijn schrijven, het leraarschap en healen.

The children of love wil een bijdrage leveren aan het verhogen van de collectieve vibraties van onze  planeet, zodat deze kan overgaan naar de vijfde of Eenheidsdimensie.
The children of love 
is een non-profit organisatie.

6 REACTIES

 1. Hey!
  Wat een topartikel dit!
  Vind het fijn om te horen en hierdoor zal
  het me ook beter lukken om verder te gaan en om
  onvoorwaardelijke liefde te geven!

 2. Schitterend! mooie reacties, sluit ik me bij aan!

  bedankt! met heel mijn hart en ziel.

  Liefs, Henriëtte

 3. Precies op het juiste moment heb ik deze woorden weer even nodig. Het is een roerige tijd met veel transformerende energieën op Aarde. De zwaarte van het driedimensionale neemt het soms even over. Een noodzakelijke roep naar ‘herinnering’… Ja, ik ben een Brenger van het Licht en ik kom hier inderdaad met deze helder omschreven missie. Bedankt voor de boodschap!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in