DELEN
dankbaar-hart

Liefde zonder vorm

 

 

Waarom is alles tastbaar, Waarom heeft alles vorm.

 

Waarom oordelen we nu en herinner ik mij dat dit helemaal niet kon.

 

Ergens diep van binnen schuilt een gemis naar wat ik ooit thuis noemde.

 

Een thuis hier op aarde wel terug te vinden, maar hoe kunnen vormen met elkaar verbinden?

 

Door vorm zijn we individueel, soms voel ik mij alleen, verlaten en stil.

 

Als ik terug denk aan het samenzijn, wat gelukkig waren we toen en deed ons uiterlijk geen pijn.

 

Harten gaan nu spreken, liederen zullen ontstaan, laten we ons thuis terug halen naar ons aards bestaan

dankbaar-hartLiefde en licht is waar wij uit bestaan, vanuit  het lichtspectrum zijn we bijéén maar toch apart. Gescheiden door onze vorm,  vormen wij een individueel bestaan wat we als eenzaam kunnen ervaren.

De verlichte meesters zullen onze donkerste gaan verlichten. Alles wat zwart was wordt blinkend van het gouden licht vanuit de goddelijke bron. Schijnend als de zon , raken onze stralen verbonden met de liefde binnen in ons en de harten van elkander.

Wanneer onze harten met elkaar zullen verbinden, vormen we samen de gouden tunnel naar het licht.

Onze vorm is moeilijk te doorbreken en deze vormt een muur voor onze geestelijke doorstroming. Onze communicatie heeft ook vorm gekregen door middel van een geluid wat onze gevoelens laat vervormen tot iets wat aardse wezens kunnen begrijpen. In aardse begrippen is het belangrijk om vorm te hebben want onze geestelijkheid is niet meer telepathisch maar is voorzien van iets wat onze ogen kunnen zien, onze oren kunnen horen, en onze vingers kunnen aanraken. Gevoelsmatig zijn we meer geblokkeerd en niet meer zo vrij als dat wij oorspronkelijk zijn van binnenuit. Deze staat van verlichting kunnen wij aards ook bereiken maar hier hebben wij herinnering voor nodig. Wanneer wij vanzelf worden herinnerd zal het proces van verlichting volgen. De nieuwe aarde is vooralsnog niet helemaal aanwezig, maar wel zijn we onszelf ontstegen. De aardse vormen zullen langzaam maar zeker een andere betekenis krijgen. Hoe belangrijk het nu is dat wij met onze ogen de vorm kunnen herkennen, zo belangrijk is het straks om elkaar geestelijk te kunnen voelen en met elkaar te verbinden. Vanuit onze telepathische vermogens kunnen wij op elkaar afstemmen en zo elkanders liefde voeden. Alles wat nu op aards niveau met status te maken heeft, zal straks geen waarde meer hebben. Het is niet zo dat het van de aarde zal verdwijnen, maar onze behoeftes zullen veranderen. Het snakken naar pure liefde wordt steeds heviger aanwezig is ons systeem dat het, het materialisme overstijgt, en wij de eenheid kunnen vormen waar we diep van binnen al zolang naar verlangen.

Samen zijn we meer dan alleen, maar we kunnen alleen samen zijn wanneer we alleen kunnen zijn.
De verandering is voelbaar, en merkbaar. Dit omdat we al lange tijd bezig zijn met het proces naar bewustwording. Omdat we op de goede weg zijn zullen nu ook alle ego-gerichte jonge zielen met behulp van de energie die verspreid is onder de nieuwetijds-energieën zich gaan transformeren. Hier zullen lichamelijke klachten bij komen kijken. Doordat het trillingsniveau zich verhoogt moet ook het lichaam wat gewend is aan zwaardere trillingen zich gaan aanpassen aan lichte trillingen. Dit kan voor hoofdpijnen, misselijkheid, onrustige spieren, slap voelende en zware benen, EN voor een drukkend gevoel op het borstbeen zorgen. Ook kunnen emotionele uitbarstingen voorkomen. Zware trillingen worden vaak veroorzaakt door negatieve emoties, gevoelens en ervaringen, welke zorgen voor lichamelijke pijnen, ziekte, ontstekingen, blokkades en vastzittende spieren. De emotionele uitbarstingen, acute ontstekingen, en koorts kunnen een gevolg zijn van de opruiming van de geest en het lichaam wat zich aanpast aan de lichte en vloeiende trilling. Alles wat ons lichaam en geest vasthoudt aan negativiteit moet worden verwijderd en opgeschoond willen wij de nieuwe aarde verwelkomen. Na de opschoning kunnen wij ons zo zuiver en puur mogelijk verbinden met elkander. Onze geest moet helder, puur en verlicht zijn, zo sprankelend als de schoonheid van kristal.

Ook zal de doorstroming van energie niet vloeiend zijn wanneer ons lichaam resoneert op zware trillingen. In het geval van zware resonantie zullen stemmingswisselingen frequenter voorkomen, dan wanneer men resoneert op hoge trillingen. Het resoneren op een zware trilling zorgt voor turbulentie en onweer in ons lichaam en ziel.
ritje

Zware trillingen zijn als het geluid en de bas van donderslag wat angst veroorzaakt. Terwijl lichte trilling een harmonieuze melodie is wat voor rust zorgt en evenwicht zorgt.

Omdat het vorm zich gaat aanpassen aan de universele energie en meegaat in de geestelijke evolutie, zal deze gaan resoneren op de lichte ofwel hoge trilling wat gelijk staat aan liefde, licht en vrede. Dit zal niet alleen zorgen voor bovenstaande tijdelijke veranderingen, maar na het proces van gewenning, zul je merken dat de emoties, gedachten en gevoelens van onze medemens helder waarneembaar zullen zijn. Zo zullen negatieve gevoelens en emoties als zwaar worden aangevoeld omdat negativiteit resoneert op een lage en zware trilling. Omdat ons vorm zich zal aanpassen aan de verfijnde en evenwichtige energie, zullen onze sensoren nog sensitiever worden. Dit zorgt er voor dat wij, de zielen waarvan de zwaarte in wiens ziel te voelen is, verlichting kunnen bieden door alleen al middels gedachten deze persoon van helder goddelijk licht te voorzien. Licht is de hoogste trilling en kan het donker en de zware trillingen trotseren. Doordat onze gedachten krachten nog vele malen krachtiger worden en zich daardoor steeds sneller zullen gaan manifesteren, MEDE doordat onze vorm zijn waarde verliest, kunnen wij HEEL veel bereiken door met onze gedachten te werken. Werken met gedachten is het nieuwe communiceren, wat eeuwen onderdrukt is geweest op aards niveau. Wij mensen waren bedolven onder de muur, de laag sneeuw, de dikke ijslaag wat wij vorm kunnen noemen. Eeuwen lang hebben we moeten overleven in de kou, nu de warmte steeds meer toe neemt doordat de universele liefde zich verspreidt, zullen het smeltbare sneeuw en het ijs verdwijnen, en hebben wij geen muur meer nodig om ons te beschermen tegen de kou. Laten we SAMENZIJN.

 

Hoe dichter bij het hart, hoe gevoeliger jouw sensoren voor negativiteit.

Onze harten zullen gaan spreken, onze harten zullen gaan zien, en onze harten zullen voelen. Vorm is slechts aanwezig, vorm zal ons hulpmiddel zijn, ons hulpmiddel om onze blijdschap te laten stralen, onze liefde te kunnen omhelzen, en onze harten te laten horen.

Ons lichaam is ons instrument. De vertolker van ons eigen levenslied.

Beoordelen en veroordelen zal niet meer bestaan, beoordelen is iets wat wij onszelf hebben aangeleerd mede door onze vorm.

Licht is wat wij verspreiden, licht zal stralen buiten onze vorm, en samen zullen we dansen op de melodie van liefde, zo sprankelend als de zon.

 

Vanuit licht en liefde, vanuit mijn perspectief.

Geschreven door,

Carolien Lepelaar

Over de Auteur:

Mijn naam is Carolien Lepelaar 22 jaar, en mijn passies zijn o.a. schrijven, mensen, en spiritualiteit. Door middel van mijn schrijven wil ik iedereen die mijn teksten leest heel erg graag inspireren en een boodschap meegeven. Van kinds af aan heb ik contact met mijn gidsen en engelen en zij begeleiden mij dan ook bij het schrijven van de teksten.

Mijn droom is om mensen de liefde, vrede en stilte binnen in zichzelf weer te laten herinneren, zodat we weer kunnen gaan leven vanuit het hart en we ons moeiteloos kunnen verbinden met elkaar en de liefde kunnen verspreiden zoals het de bedoeling is..Ik hoop dat ik middels mijn teksten een klein stukje van mijn droom mag realiseren.

10 REACTIES

 1. hallo Carolien,
  wat prachtig heb je het verwoord wat hooggevoeligheid betekend, in het blad spiegelbeeld. Zeer herkenbaar. Zou je dit ook voor een zaal mensen/jong volwassen kinderen kunnen vertellen. Er zijn zoveel kinderen/ouders die om hulp vragen, die vaak in ons centrum komen. Ik weet dat je het kan lief mens.
  met een harte groet,
  Birgitta

 2. Weer heerlijk dit te lezen.
  Even dacht ik dat ik niet meer op de juiste weg zat.
  Even dacht ik weer helemaal in het verleden te leven.
  Even dacht ik dat mijn lichaam me nu in de steek laat, met al die pijnen die mij vreemd zijn.
  Even dacht ik het niet meer aan te kunnen en het allemaal los te laten.
  En toch wetende dat het bij deze tijd hoort.
  Dank je Carolien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in