DELEN
selacia
selacia

Nu de Equinox er deze week aan komt, kan je de drang voelen om de energieën in je leven in balans te brengen en meer duidelijkheid te krijgen over je pad. De Equinox is tenslotte het begin van een nieuw seizoen met nieuwe energieën.In feite is deze specifieke equinox een krachtig energieportaal met positief potentieel om je beweging voorwaarts te versnellen. Om verbinding te maken met deze kansen moet je energie in balans zijn en moet je duidelijk zijn over wat je wil. Deze ‘wil’ moet ook in aflijning zijn met je hart en hoger doel. Ego-gebaseerde ‘wil’ heeft geen baat bij spirituele energieportalen zoals Equinox.

Groene-Licht Energie

Inderdaad, er zal krachtige groene-licht- energie beschikbaar zijn met dit portaal. Dat kan zich manifesteren als een boost in je persoonlijke creativiteit en een versterkt vermogen om vernieuwende oplossingen te vinden voor oude dilemma’s. Je kan merken dat je met de Equinox zelf meer verbinding maakt met spirit en de hogere rijken. De combinatie van versterkte creativiteit en focus op spirit kan net die katalysator zijn die jij nodig had om meetbare vooruitgang te maken.Intussen leef je in een uitdagende periode, net voor de Equinox. Je kan je vaak voelen alsof je koorddanst, probeert kalm en positief te blijven wanneer het chaotisch is, en je maar weinig antwoorden hebt op je belangrijke vragen. Je bent niet alleen natuurlijk. Dit is iets dat de mensheid op grote schaal meemaakt en doorgaat.

Belangrijk om op de Equinox te overdenken

De mensheid is gedwongen naar zijn collectief verleden te kijken, nu het een veelvoud van dysfunctionele systemen, overtuigingen en manieren van leven op Aarde transformeert. Om voorwaarts te gaan moet de maatschappij als geheel terugkijken naar zijn verleden om te begrijpen hoe de huidige crisis ontstond. De liefdevollere nieuwe maatschappij die je wenst kan er niet komen zonder de basisfundering te veranderen van hoe het leven geleefd wordt.
Equinox

Net zoals jij vorige levens hebt, heeft het collectief der mensheid een lang verleden. Veel daarvan is niet zo fraai, of zelfs maar begrijpelijk voor jullie die dit nu lezen. Veel ervan lijkt geen steek te houden en lijkt de totale tegenstelling te zijn van de liefdevolle wereld waarvan je diep in je systeem weet dat hij samen kan en zal gecreëerd worden.

Tenslotte ben je een actief deel van het collectief van de mensheid én de co-creatie van een hart-gecenterd bestaan. Het is verweven in je eigen DNA om niets minder na te streven dan een hart-gecenterde wereld met liefde als fundering.

Het collectief bewustzijn is door de tijd heen gecreëerd door massa’s mensen. Het is een steeds evoluerende mix van attitudes, manieren van zijn en aangeleerde patronen. Het goede nieuws is dat het doorheen de tijd verandert, en dit bevindt zich nu in een versneld proces van verandering. Je hoeft niet ver terug te kijken om te merken dat deze radicale planetaire revolutie nu bezig is.

Mentaal weet jij natuurlijk deze dingen. Je kan het idee zelfs aanvaarden dat een nieuwe wereld laten geboren worden niet zo netjes kan en zal zijn. Op persoonlijk level is het echter normaal om bang en ongeduldig te zijn, en je verward te voelen over je eigen pad.

Goddelijke Veranderingsmakers Vergeten Niet

Equinox-EventSoms kan je zelfs geen verbinding meer hebben met je innerlijk weten over wat je nu naar de Aarde bracht, omdat je je ontmoedigd voelt, en je misschien afvraagt of je wel hebt wat er nodig is om op de voorgrond te staan. Goddelijke veranderingsmakers zoals jullie vergeten natuurlijk echt niet wat ze weten. Je innerlijke wijsheid zal, wanneer je die uitnodigt en er naar luistert, bevestigen dat je hebt wat nodig is, en nog meer zelfs. Je kwam hier met zovele kwaliteiten die je nog maar net begint te zien!

Bij deze Equinox wordt je gevraagd om je eigen goddelijke macht toe te eigenen, en dieper in vraag te stellen wat je volledige zielsexpressie in de weg staat. Wanneer je dit doet, kan je oude invloeden die je vandaag blokkeren, ontdekken en healen. Je kan misschien niet in staat zijn om deze invloeden persoonlijk te identificeren, maar anderen die daarin wel getraind zijn kunnen ze zien en uit je DNA halen.

Bijvoorbeeld: oude patronen uit vorige levens die te maken hebben met vervolging wegens je gaven kunnen je tegenhouden om in dit leven succes te hebben.In dit Jaar van het Paard zal je veel vuur-energie ter beschikking hebben om je tempo op te drijven. De Equinox is een van die portalen waarin je meer verbinding kan maken met dit vuur en het constructief gebruik ervan op je zielsreis. Vuur heeft te maken met in het nu zijn en actie ondernemen. Wanneer je de nodige acties uitstelt, bewust of niet, kan je een wake-up call krijgen. Het zal een oproep zijn tot actie.

Een Actieve Rol Aannemen op de Equinox

equinox-StonehengeJe leeft nu om een actieve rol aan te nemen. Dit betekent twee dingen bij dit portaal: 1. jouw rol in het grotere proces van collectieve transformatie erkennen, en daardoor een groter perspectief hebben van alle uitdagingen en kansen die jij en de mensheid hebben, en 2. erkennen dat jouw huidige omstandigheden geworteld zijn in het verleden, net zoals die van de mensheid. Eens je dit door hebt en het diepere werk van DNA-schoonmaak gaat doen om oude invloeden op te schonen, kan je huidige situatie en toekomst ingrijpend veranderen.

Zet vanuit deze optiek je intentie om ten volle baat te hebben van dit portaal. Vraag spirit om dingen in je dromen te onthullen en je te helpen nog meer mededogen te hebben met jezelf en anderen. Nodig ook wat innerlijk weten uit over de onderling verweven verbindingen die bestaan tussen jezelf en anderen die vandaag je pijn triggeren. Sta open voor het idee dat je huidige uitdagende baas of partner ook in een vorig leven bij jou kan geweest zijn, en het drama in gang zette dat je nu ervaart. Vanuit dit perspectief kan je meer vrede vinden terwijl je oude patronen healt. Dit zal je helpen je licht nog helderder te laten schijnen de komende dagen.

Selacia

Vert. Fran Tielemans

3 REACTIES

 1. Citaat
  ‘Bij deze Equinox wordt je gevraagd om je eigen goddelijke macht toe te eigenen, en dieper in vraag te stellen wat je volledige zielsexpressie in de weg staat. Wanneer je dit doet, kan je oude invloeden die je vandaag blokkeren, ontdekken en healen. Je kan misschien niet in staat zijn om deze invloeden persoonlijk te identificeren, maar anderen die daarin wel getraind zijn kunnen ze zien en uit je DNA halen.’

  Bedankt voor de mooie tekst over de equinox. Ik voel de energie, al enkele dagen, diep binnenkomen in mijn systeem/energieveld.

  Ik wil wel even een kanttekening neerzetten bij het stukje dat ik zojuist citeerde. Voor de indaling van mijn ziel in mijn lichaam hier op aarde merk ik dat ik op een bepaald niveau afhankelijk ben van zielen die stukken van mijn zielsenergie los aan het laten zijn…… Ik haat het woord afhankelijkheid, maar ik kon niet eerder hier zijn in mijn lichaam. Ik ga daar echt, absoluut geen enkele vorm van healing voor inzetten van mensen die altijd simpelweg wel aanwezig konden zijn in het fysieke lichaam! Bekijk dat maar lekker! Ik heb meer dan genoeg meegemaakt in de hogere dimensies 19 jaar lang en mijn werk in de hogere dimensies, is klaar. Aards gezien ben ik er nog altijd bek af van, de collectieve matrixen, De poorten waarlangs ik de aarde binnen kwam, Uruguay, Atlantis en bla die blaaaaaa. Ik mag hier nu op aarde zijn in mijn lichaam. De zieledelen van mijzelf die daar nog vastgehouden werden worden eindelijk losgelaten. Iedereen hier maar rondlopen op aarde, zoekend naar de hogere dimensies, terwijl op een bepaald niveau ik alleen maar aan het healen was in collectieve matrixen. Mij werd geen eens toestemming gegeven om hier te zijn met mijn ziel. Nu ja goed….. ieder zijn eigen stuk, bedankt voor de inzet die iedere ziel biedt, ondanks het feit dat ik nooit werd begrepen. Ik kon hier simpelweg niet op aarde aanwezig zijn in mijn lichaam. Voorlopig nog integratie hier in mijn fysieke lichaam………

 2. Dank voor het delen en plaatsen 🙂

  Werk “aan de winkel” dus! en we gaan verder…diepere schoonmaak…net zolang tot alles is opgeruimd en verandert in liefdevolle goddelijk licht… voor een betere..mooiere
  Vrede en harmonische wereld, waarin we allen Gewoon onszelf kunnen ZIJN…. zonder al die : negatieve invloeden” 🙂
  Genoeg te doen! en het resultaat zal er ZIJN! 🙂

  Allen tezamen redden we dat! zeker weten! liefde wint! <3

  liefs, Henriëtte <3 xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in