DELEN

door Selacia

Net voor de Equinox (21/9), is dit een uitstekende tijd om je voor te bereiden op een splinternieuwe energie-cyclus. In feite kunnen de transformatie-zaden die je de komende weken plant, enorme doorbraken en succes opleveren.

Indien je wachtte op gunstiger energieën, kan je deze momenten nu gebruiken om een en ander af te werken. Je kan nu vooruitgang boeken, zelfs met thema’s en projecten die voordien nog versluierd of onbeweeglijk leken!

Om zeker te zijn gebruik je best je gezond verstand, en stem je af op de wijsheid van je hart, vooraleer grote veranderingen door te voeren. Die raad geldt altijd. Wat nu anders is, is de expansievere energie die in de lucht hangt, die je helpt je optimistischer te voelen en een en ander te verbinden in situaties die precisie en duidelijkheid vragen.

Na de laatste van vijf supermanen in de eerste twee kwartalen van 2014, voel je je nu misschien als na een wilde rit op de roetsjbaan, en kan je nu hergroeperen en herbalanceren.Meditatie man in bos

Kijk naar de gebieden van je leven die niet lopen, of die aan de kant werden gezet. Gebruik deze tijd om ze opnieuw onder je aandacht te brengen, maak plannen en onderneem actie.

De Equinox gaat over balans en verandering van seizoen. Wanneer hij jaarlijks twee keer arriveert, is het de gewoonte van de natuur om ons te herinneren aan het herstellen van een goede relatie met onszelf, met anderen en met de wereld. Hij roept ons ook op om na te denken over wat er dient te verschuiven, zodat we vooruit kunnen op een evenwichtige en hart-gecenterde manier.

Ons licht is altijd bij ons. Het wil zich van nature uiten via ons, op onbegrensde en kwantum-manieren. Wanneer we verbinding maken met dat licht in deze periode, en het toestaan onze interacties met anderen te voeden, hebben we onbeperkte kracht om ons leven en de wereld te veranderen.

Selacia

www.Selacia.com

vert. Fran Tielemans

3 REACTIES

 1. De herfst-equinox valt op 23 sept, ts 02 en 03u.
  Het is de lente-equinox die op de 21e valt.
  Dit is maar een heel kleine vergissing, de energieën werken sowieso doorheen deze ganse periode, maar ze zijn rond deze data het sterkst.
  Groetjes!

 2. Bedankt voor deze boodschap met belangrijke
  Tips om mee verder te kunnen gaan.
  Ik ben blij met de energie – cyclus.
  We gaan ons best doen.
  Sommige dingen liepen inderdaad niet goed
  Maar eens wat aan doen.
  Ik ben dagelijks bezig om mijn leven te veranderen
  Er is al heel veel veranderd.Ten goede.
  De wereld veranderen daar wil ik best aan mee
  Helpen. Al zijn het slechts kleine stapjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in