Ontdek jouw unieke Energy Medicine

Vrijdag 18 maart is het volle maan in Maagd. Maagd gaat onder meer over gezondheid, en omdat het een aardeteken is ook over natuurlijke geneeswijzen, zoals homeopathie en Chinese geneeskunde. Voor de volle maan activatie dacht ik meteen aan ‘energy medicine’.

Toen was ik opeens benieuwd naar de etymologie van het woord medicijn, want van veel woorden zijn we de oorsprong vergeten. Er zijn andere concepten voor in de plaats gekomen. Dus dat zocht ik even op.

Medicijn komt via het Frans uit het Latijn, van de stam ‘mederi’, wat ‘helen’ of ‘genezen’ betekent. Het is verwant aan ‘meditari’ en dat is natuurlijk mediteren, ofwel ‘in jezelf keren’.

Vrij logisch allemaal. Maar echt wat anders dan bètablokkers en antidepressiva.

Met regelmaat verbaas ik me over de kracht van energie. Mensen voor wie de reguliere geneeskunde ‘niets meer kan doen’ blijven leven, omdat ze op zoek gaan naar hun eigen medicijn. Ze beginnen contact te maken met de energie vanbinnen die niet meer stroomt. Ze openen zich voor bewustzijnsvelden die de puur fysieke overstijgen, en ervaren het licht vanbinnen dat dingen mogelijk maakt die artsen niet kunnen verklaren.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Ontdek jouw unieke Energy Medicine

Energy medicine is zo oud als de aarde.

Het zijn de frequenties uit natuur, grond, planten, water en kosmos die inwerken op je energieveld en daarmee je lijf. Als kind van de aarde heb je toegang tot die frequenties, en kan je je aangeboren vermogen tot zelfheling activeren. Jouw hart en ziel weten wat je nodig hebt. De belangrijkste stap is altijd naar binnen keren en je energetische bewustzijn ontsluiten.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap