Gabriel door Robert Baker

Januari

In januari, zul je een openbaring van de opposities van de dingen ervaren, je ziet dingen steeds duidelijker zoals ze in de oude systemen geweest zijn. Dualiteit zal in januari groots naar voren komen. Je zult het overal zien.

Om te genezen en te groeien, moet je eerst bereid zijn om te zien hoe de dingen uit evenwicht waren. Je zult zien hoe je als individu op tegengestelden gefocust bent geweest en het feit dat dit je niet dient.

Je zult dit in de vormen buiten jezelf zien, hoe mensen proberen de afscheiding te handhaven in vele van hun keuzes. Ik tegen de ander. Wij tegen hen. Wie zal winnen? Wie zal verliezen?

Er zullen pogingen zijn voor angst en overheersing in meer extremen. Dit geeft je duidelijkere beelden van dualiteit en hoe het niet dient. Maar, wanneer je groeit en een meevoering toelaat (verhogen van het bewustzijn) in verband met een specifieke verschuiving van doel … zul je de oude keuzes van evaluatie door middel van goed en fout, goed en slecht, zien.

Gebruik deze maand dus om te evalueren waar je nog steeds vastzit in deze oude dualiteit, waar je dingen hebt gebruikt om af te scheiden en te verdedigen. Het gebruik van tegenstellingen heeft de mensheid tot nu toe in de afscheiding van geest en materie gehouden voor het geheel van de evolutie.

Maar dit is de voorbereiding op een verschuiving in eenheid en zielsbewustzijn, als elk van jullie de verantwoordelijkheid neemt om je innerlijke werk te doen. Je helpt jezelf en de wereld als geheel als je bereid bent om naar je eigen dualiteiten en tegenstellingen te kijken. Kijk waar je in je omgeving tegen dingen bent, waar je vasthoudt aan de ene kant tegen de andere.

Kijk waar je het gevoel had tegen te moeten vechten om te kunnen behouden wat vertrouwelijk voor je is. Doe een echte evaluatie. Noteer de details van waar je de neiging hebt je tegen te verzetten. Dan zul je veel duidelijkheid krijgen waar je gedurende het jaar over heen MOET leren komen, als je echt vrij wilt zijn.

Dit zal je voorbereiden om keuzes te maken voor grotere vervulling en doel. Er zullen activiteiten in het hoofd, nek en schouders zijn. Ongemakken in het hoofd en de hersenen, kaak, tanden en ogen zullen versnellen.

Februari

Deze maand zal de ervaring brengen op een nieuwe manier naar je KEUZES te kijken.

Je zult moeten blijven kijken naar je opposities, wanneer je het verschil tussen OORDEEL en onderscheidingsvermogen/observatie begint te begrijpen. Oordeel schept scheiding en onderscheidingsvermogen kijkt naar de essentie van alle kanten.

Als je ernaar kijkt, zie je de extremen die gedurende je hele leven voor je aanwezig waren. Zelfveroordeling. Veroordeling van systemen. Hoe je zoveel van je keuzes via oordeel gemaakt hebt.

Je hebt niet de vrijheid van wil gehad om keuzes te maken, omdat je jezelf in zoveel angst hebt gehouden. Dat is afkomstig van oppositie en dualiteit. Tenzij je vrij bent om iets vrij te kiezen en ervan te leren, ben je niet vrij om te kiezen.

Leer deze maand je oordeel te transmuteren in evaluaties van wat je dient en waarom. Dit zal je helpen om op een geheel nieuwe manier tot eigendom van de vrijheid van keuze komen.

Je zult deze nieuwe keuzes eerst in je eigen leven beginnen te maken. Dat komt uit een innerlijke bewustwording, evaluatie en waarheid, en alleen dan kun je uiteindelijk vanuit deze nieuwe waarheden in de verschillende arena’s van je leven handelen.

Je zult veel systemen zien die in oordeel gehouden worden, en een angst voor loslaten. Mensen zijn zo bang geweest om hun controle-agenda’s los te laten. Dat komt omdat je de meer geëvolueerde, vervullende keuzes niet begrepen hebt. Omdat dit uitgedaagd wordt, zal februari eerder een maand zijn waar je het gevoel hebt uit controle te zijn. Dit komt omdat deze tijd over de herstructurering van vorm gaat.

Vergeet niet dat dit alles door de hogere energieën van de ziel wordt veroorzaakt of geïnspireerd, als uitdaging tegen de beperkingen van de oude vormen van de persoonlijkheid. Je zult je naar multi-dimensionaliteit en een echte relatie met alle dingen beginnen te bewegen, als je je innerlijk werk doet en de innerlijke transformatie toelaat.

Degenen die proberen de controle te behouden, zullen zich nog meer bedreigd voelen. Mensen zullen proberen om wetten en wetsvoorstellen door te laten om vast te blijven houden aan de oude, vertrouwde manier van dingen … De Patriot Act zal zich bewegen naar een aantal wanhopige acties, wanneer mensen steeds meer het gevoel krijgen uit controle te zijn. Je zult ook mensen zien die hiertegen in opstand komen.

Je zult mensen op een nieuwe manier zien opkomen, gebaseerd op hun individuele waarheden die naar boven proberen te komen. Sommigen die passief zijn geweest, wachtend op redding, zullen zich nog onzekerder voelen in de passiviteit. Ze zullen op dit moment actie beginnen te overwegen.

Er zullen activiteiten zijn in de hartstreek, milt en spijsverteringskanaal. Thymusproblemen, evenals immuun ongemakken zullen toenemen.

– Vertaling: Ulla Mertens –     http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm

Het originele engelstalige artikel is te vinden op Children of Light

Copyright © 2010 Children of Light

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in