Maldek

Degenen die Maldek als hun Planetaire Oorsprong hebben, hebben een sterke en stabiele persoonlijkheid. Ze zijn resoluut en gericht op hun overtuigingen, wat deze ook kunnen zijn. Het kan moeilijk zijn om een Maldekean de deugdelijkheid van nieuwe overtuigingen te laten accepteren, omdat er altijd veel vragen beantwoord moeten worden voordat nieuwe mogelijkheden geaccepteerd kunnen worden. Ze hebben vaak van diep komende leiderschapskwaliteiten, alhoewel deze bedachtzaam worden ingebracht.

Een Maldekean is erg intelligent, technisch aangelegd en gericht op details. Ze zijn goed op de hoogte van een brede en bonte mengeling van onderwerpen. Ze hebben veelal verschillende loopbanen, of één loopbaan met sterke interesses die buiten het werkgebied liggen. Zij onderzoeken om te begrijpen wat er onder de oppervlakte ligt bij mensen, dingen en gebeurtenissen. Hierdoor zullen ze zelden een simpele uitleg of een eenvoudig antwoord accepteren. Ze hebben de neiging gebeurtenissen, ervaringen en de wisselwerking tussen mensen te analyseren, omdat er in hun ogen altijd meer is dan dat wat er op oppervlakkig niveau te zien is.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Een Maldekean is iemand die gewoonlijk over elk onderwerp aardig wat wil weten dat in gesprekken aan de orde kan komen.  Maldekeans zijn gereserveerd en afstandelijk of moeilijk te benaderen voor mensen die hen niet goed kennen. Ze zijn innerlijk voorzichtig en kritisch over wie en wat ze vertrouwen. Als iemand is geaccepteerd als vriend of  in een intieme relatie , zullen zij erg liefhebbende, respectvolle en betrouwbare kameraden zijn.

Een Maldekean is teleurgesteld als anderen deze kwaliteiten niet gelijkwaardig inbrengen. Ze verwachten van anderen wat ze zelf bereid zijn te geven. Het is voor anderen vaak verrassend  om dergelijke diepe overtuigingen, meningen en emoties te ontdekken in iemand die op het oog zo rustig en gereserveerd is. Alleen aan diegenen die ze volledig vertrouwen geven ze zichzelf emotioneel, maar als dit vertrouwen aanwezig is,  zijn ze er heel goed toe in staat  en genieten ze ervan zich op alle  niveaus te geven.  Maldekeans houden van uitdagingen, mysteries en het onbekende of het onverklaarbare. Ze zijn vaak gefascineerd door het ‘magische’  en het gebruik van energie om te scheppen en iets tot stand te brengen. Vaak hebben zij al vroeg interesse in astronomie, de Planeten en onderzoeken ze het Universum.

Ze houden van verhalen als b.v. Koning Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel en Merlijn de Tovenaar. Het verlangen naar eer, integriteit , loyaliteit en dienstbaarheid aan gemeenschappelijke doelen is sterk. Zij kunnen verlangen naar de tijden dat de verdediging van deze idealen tot de dagelijkse bezigheden behoorden.  Zulke tijdsperioden zijn favoriet voor Maldekeans, die zich vaak gefrustreerd kunnen voelen in de hu idige tijd op Aarde.

In relaties zijn ze erg ondersteunende en begripvolle partners, mits deze partner net zo open is in het volledig delen van zichzelf, en alle aspecten  van de eigen behoeftes en verlangens willen bespreken. Als wederzijds begrip is bereikt, is er een bereidheid al datgene te doen wat nodig is om hen die zij liefhebben te helpen om hun doelen en dromen te bereiken. Het zal duidelijk zijn dat vanwege de Maldekeanse vragende natuur het veel gesprekken zal vergen voordat het zover is!

Maldekeans hebben een sterke loyaliteit en weinig problemen met verplichtingen, of het nu in relaties, vriendschappen, werk of idealen is. Ze verwachten ditzelfde terug en zullen snel teleurgesteld zijn als dat niet het geval is. Dit zou dan een van de zeldzame momenten kunnen zijn waar het Maldekeanse humeur kan worden gezien.  Maldek is een planeet aan de andere kant van Mars. Hij bestaat niet meer en de huidige resten van de Planeet lijken op een Asteroïdengordel.

Meer over Maldek in een artikel over Lemurie

In dit artikel vind je een introductie van de schrijfster. Middels deze link: Planetaire oorsprong vind je alle artikelen/planeten.

Bewaar voor later op Pinterest:

Maldek. Kenmerken van degenen die Maldek als hun Planetaire oorsprong hebben

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

6 REACTIES

 1. Mooi bericht!

  Ik kan wel zeggen dat ik een woord herken of een zin maar letterlijk élk woord en zin herken ik mezelf in. Ik ben sinds jonge leeftijd direct verbonden met het Heelal, het Universum en ook; ik ben sinds kinds af aan een (echte!) pipi langkous. Druk, speels, eigenzinnig, zelfstandig(!) en behoorlijk veel meegemaakt maar alsnog; “Niets is onmogelijk, waar een wil is is een weg” mentaliteit. Van héél ver gekomen en het nu in het leven (vind ik) mentaal, fysiek en financieel ver geschopt. Strijdlustig, direct, loyaal, recht toe recht aan, ik maak contact met mensen maar zij nog eerder met mij (voelen zich vertrouwd bij mij) ik oordeel niet maar ik heb wel een héle sterke mening over hoe ik de dingen zie en dat komt omdat ik oorzaak en gevolg overall zicht heb. Dus ik kom wel over alsof ik het beter denk te weten maar het is gewoon simpel in mijn beleving; als je stress krijgt van iets of iemand (familie of niet) – contact verbreken want praten en praten en praten en proberen te trekken aan een dood paard, werkt gewoon niet. Dus als ik dat al voorzie, ga ik ook geen tijd en energie investeren. Dus ik kan erg koud over komen maar heb een enorm warm hart. Daarbij gezegd; ik voel me als een vis in het water (sinds 3 jaar pas!) hier op aarde…en vooral wat we nu beleven….. het is een spannende tijd, avontuur en toch ook een raadsel hoe alles gaat uitpakken. Mijn sterrenbeeld? Zou Maldek kunnen heten. Mijn Maan teken is Ram. Zon teken; Tweelingen, Lillith? Vissen (niet zo best nee…) en ascedant; Kreeft. Dus ja, lange adem, kort lontje, eeuwige jeugd en diepe dalen maar véél mee hoge ups. Mijn werk? IT consultant ;-). Baantjes? Journalist geweest, kinderdag opvang gehad, op kantoor gewerkt (binnendienst support Loterijen maar ook grootzakelijk bij T-Mobile) en nu sinds 2017 de overstap/ carrière switch gemaakt (omdat ik daar zin in had en lucratief maar ook lang termijn uitzicht erin zag en zie) naar de IT.

  Snelheid, actie, informatie absorberend en ik sta altijd open voor meer kennis.
  Vertelde mijn manager vorige week donderdag nog(!) toen hij me vroeg waar ik een hekel aan heb..of waar ik neerslachtig van kan worden..mijn antwoord; ” als mensen hun afspraken niet na komen of laten blijken dat ze niet net zo hard voor mij hun best doen als ik voor hen”… voila….

  Ik voel me meer en meer en meer gesteund en gepushed (op goede wijze) door het Universum. Ben erg dankbaar!

  De tijd dat ik dit bericht typ? in 3 minuten.

  Ga zo door; ik blijf genieten van jullie berichtgevingen.
  Bedankt!!

 2. Trap er niet in. Dit is zodanig vaag geschreven dat iedereen er wel een punt van ‘overeenkomst’ in kan vinden.
  Ergens in het lager middelbaar noemde we dit ‘orakeltaal’

 3. Heel apart ik vond overeenkomsten bij me zelf
  en ook bij de orion..

  Ik kan dus niet echt een kiezen waarvan ik zeg ja daar kom ik vandaag..

  Ik heb een oude ziel en dt beteknt tevens dat ik heel veel ervaring op heb gedaan in dit univerum dus ik zal wel op beide planeten wat hebben meegemaakt..

  Ik denk dat ik dit boek ga aanschaffe 😛

 4. heel interessant! dank jullie wel voor de info en het plaatsen ervan.
  er zijn zoveel aspecten wat me aanspreekt en wat ik herken, dat maakt dit zo interessant voor mij. zoveel temeer info ik lees zoveel temeer vragen er in me oprijzen…grappig.
  van allemaal…

  liefs, henriëtte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in